Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Merhaba Arkadaslar Nokia 6600 telefonuma hani dandik logolar varya siyah beyaz olan her nokia telefonuna yüklenilen öyle bi logo yükledim ama bi türlü silemedim sadece fabrika ayarlarına geri dön ile silebilirim ancak eger fabrika ayarlarına döndürürsem herseyim gider bunun icin baska bi yol yokmu logoyu silecek.. Yardım ederseniz sevinirim.. :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 2 yıl önce bos yazıp 2222 ye yolluyordun.. boş bir logo geliyor onu yüklüyordun ve kurtuluyordun ama şu an bilemeyecğim belki de değişmemiştir..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 konunun yeri burasımı sence ?[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 cep telefonları topiği genelde buraya açılıyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: cintonick, 01 Ocak 2005 15:51 tarihinde demiş ki: konunun yeri burasımı sence ? sana kafamı atmalıyım sence ?.. ayrıca onu denedim arkadasim L0 yazıp yolladım bos beyaz geliyor yine bombos beyaz yer kalıyor bu sefer logodan kurtulamıyorum öylede :D baska bilen varmı[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bir haqan klasiği daha: lafı koymuş... :D[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU!
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Mayh3m, 01 Ocak 2005 15:56 tarihinde demiş ki: sana kafamı atmalıyım sence ?..Insan gibi tepkiler vermen dilegiyle. Hakli oldugun yerde haksiz duruma dusuyorsun bu uslupla. Ayarlar kisminda yok mu 'Operator Logo on/off' diye, 6230'da bile var? [edit: imla.][signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 01 Ocak 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 of bide uste çıkıo haklıymıs gibi rekor...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Baggio, 01 Ocak 2005 15:59 tarihinde demiş ki: said: Mayh3m, 01 Ocak 2005 15:56 tarihinde demiş ki: sana kafamı atmalıyım sence ?..Insan gibi tepkiler vermen dilegiyle. [edit: imla.] +999[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hakli zaten, sadece uslup yanlis. Cep telefonu icin ozel bir bolumumuz yok, en yakini Donanim/Yazilim, ama cep telefonu bir hardware degil bence. Sence? [edit: eeh, yine imla.][signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 01 Ocak 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yafs insan gibi olana insan olurum ben simdi o ilk söyledigi sözü ne diye yazıyorki oraya eger bir garizi varsa yada konuyu burasının olmadıgını düsünüyorsa buna tıklayıp söyler adminlere olur biter. ama bu adam gelip buraya said: cintonick, 01 Ocak 2005 15:51 tarihinde demiş ki: konunun yeri burasımı sence ? yazıyor.. amacı ne yani ? .. neyse uzatmiyayim.. ayrıca baggio ayarlar bölümünde öyle bi özellik yok bende sastım koca telefonda kurtulamıyoruz logodan :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 genede bi elektronik araç hakkında bilgi sormus konu dısı degil de donanım bolumune daha bi yakın gibi..[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
edi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 itismeyin bakiim![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 taşınsın o zaman bizi ilgilendirmezki bu, biliyosak cevabı yazalım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Tamam hallettim arkadaslar bi format attim memoryi cıkartıp kendine geldi :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Öne çıkan mesajlar