Biyik Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 az tüy dökmesini istiyorsan somonlu mama öneririm. hem de kemikleri güçleniyor, gelişim döneminde çok yararlı, ömrünü de uzatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 stormeagle said: Ya beyler ufak bir yardım lazım; brit care mama almıştım biraz önce geldi ancak exp date 04/11/14 yazıyor. Normalde dd/mm/yy ama bazı ülkeler mm/dd/yy olarak kullanıyordu. Kıllandım biraz. Çek cumhuriyeti diyor ama hangi ülkeden ithal edildi onu bilmiyorum sonuçta. BRIT – Family-Owned Pet Food Producer from the Czech Republic o saçmalığı bir tek amerikalılar yapıyor. Avrupa gün/ay/yıl kullanıyor, raadol. kaynak da vereyim, neticesinden sallamış denmesin. http://en.wikipedia.org/wiki/Date_format_by_country Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 goldenları sevmemekle birlikte kutlarım. öyle her viyakladığında da istediğini yapma arada ensesinden tut bas tokadı şımarmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hayvanı şiddet uygulayarak eğitmek psikopatlıktan başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar