Biyik Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 az tüy dökmesini istiyorsan somonlu mama öneririm. hem de kemikleri güçleniyor, gelişim döneminde çok yararlı, ömrünü de uzatıyor.
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 stormeagle said: Ya beyler ufak bir yardım lazım; brit care mama almıştım biraz önce geldi ancak exp date 04/11/14 yazıyor. Normalde dd/mm/yy ama bazı ülkeler mm/dd/yy olarak kullanıyordu. Kıllandım biraz. Çek cumhuriyeti diyor ama hangi ülkeden ithal edildi onu bilmiyorum sonuçta. BRIT – Family-Owned Pet Food Producer from the Czech Republic o saçmalığı bir tek amerikalılar yapıyor. Avrupa gün/ay/yıl kullanıyor, raadol. kaynak da vereyim, neticesinden sallamış denmesin. http://en.wikipedia.org/wiki/Date_format_by_country
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 goldenları sevmemekle birlikte kutlarım. öyle her viyakladığında da istediğini yapma arada ensesinden tut bas tokadı şımarmasın.
idilik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hayvanı şiddet uygulayarak eğitmek psikopatlıktan başka bir şey değil.
Öne çıkan mesajlar