Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Starting with the European Final Beta Test in early January 2005, all European servers will be assigned a preferred language pff bu ne yaw once aralik dediler simdide early 2005 cocuk oyuncagına dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 klasik blizzard gecistirmesi.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 off şarttı sanki fransızca ve almanca server açmaları ve client yapmaları.. habire ona kasıp duruyolar. ki zaten bunu da ordakilerin küçük yaştaki ingilizce bilmeyen vatandaşlarına aldırmak için yapıyolar.. Şahsen alman forumlarında gezindim baya, hepsi ingilizce clientle girme niyetinde oyuna. [signature][hline]Seek & Destroy [Bu mesaj Elufulec tarafından 31 Aralık 2004 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Blizzard adamı öldürür...... Bu arada komik ama rüyamda internette dolaşırken ocak 3 te çıkacağını gördüm. Çıkarsa müneccimim demektir :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 abi şöyle çıkmıcak diye topic açmayın yüreğime indi sabah sabah!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Elufulec, 31 Aralık 2004 09:41 tarihinde demiş ki: off şarttı sanki fransızca ve almanca server açmaları ve client yapmaları.. habire ona kasıp duruyolar. ki zaten bunu da ordakilerin küçük yaştaki ingilizce bilmeyen vatandaşlarına aldırmak için yapıyolar.. Şahsen alman forumlarında gezindim baya, hepsi ingilizce clientle girme niyetinde oyuna. Fransızların yine ing.ce biliriz ama konuşmayız, yazmayız, oyun oynamayız hastalığı tutmuştur. of offffff[signature][hline]WoW Guild HALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Resmi Turk WoW serveri acilacak oyun kitlesi olsa Turkiye'de, kaciniz gidip baska yerde oynayacak acaba? Uo oynayanlardan kaci Turkiye'deki free shardlardan kacip da Osi'de UO oynadi diyeyim hatta? Tas catlasa %5. Sonunda charlarinizin silinecegi birkac haftalik bir beta icin bu kadar sacmalamaniz ilginc yani. Almanca-Fransizca olmayacak olsa EU olmazdi, direk US ve UK olurdu.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 zaten aralık sonu-ocak başı diye yer hazırlamışlardı. blizzard bir zaman aralığı verdiyse o aralığın sonunda çıkartıyor illa. beta aralıkta çıkcak demişlerdi zamanında. ben dedim bunlar 31'inden önce çıkarmaz. kimse inanmadı, yok noele çıkarırlar, yok son haftaya kadar çıkar vs dendi. sonuç ortada. beta da ocak ortasını bulur hatta geçerse şaşırmam artık. ayrıca hala forumlar yok ortada. o kadar yetkilinin forumları haftalardır açamaması kadar yalan bir şey olabilir mi? isyanı ve yiyecekleri küfürleri engellemek için kapatmış bile olabilirler diye düşünüyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 31 Aralık 2004 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Herkes Blizzard uzmani oldu cikti su aralar zaten.. Bu oyun firmalarinin (hatta herhangi bir ticari firmanin) genel stratejisidir, bir zaman dilimi verilir ve bunun bitimi genelde en kotu ihtimaldir, boylece vakit kazanmayi amaclarlar. Bir terslik olursa 'ertelemek zorunda kaldik' deyip daha cok sinir bozmak yerine o soyledikleri araligin sonlarinda cikartarak daha az sinir bozmus ve sozlerini de yememis olurlar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 31 Aralık 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Ocak başı ayın 2side olabilir 10 uda olabilir... Kafam tekrar tekrar girsin blizzardın eu politikasına...Mal bir şekilde wowu beklemektende bıktım , korede oynamaktanda , korelilerdende , localizationdanda... Aslında şeytan diyor eq2 al ömür boyu mob kes haha[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Baggio, 31 Aralık 2004 11:02 tarihinde demiş ki: Resmi Turk WoW serveri acilacak oyun kitlesi olsa Turkiye'de, kaciniz gidip baska yerde oynayacak acaba? Uo oynayanlardan kaci Turkiye'deki free shardlardan kacip da Osi'de UO oynadi diyeyim hatta? Tas catlasa %5. Sonunda charlarinizin silinecegi birkac haftalik bir beta icin bu kadar sacmalamaniz ilginc yani. Almanca-Fransizca olmayacak olsa EU olmazdi, direk US ve UK olurdu. 1. Bence insanları beta oynamak istiyorlar ya da oynayamadıklarından yakınıyorlar diye saçmalamakla itham edemessin. İnsanların betada oynamak istediklerinin birçok nedeni olabilir. Ama sonunda silineceğini bilsem bile benim oynamak istememin sebebi çok basit. Çalışan bir insan olarak bütün gün işdeyim wow için geriye günde 2 saat bi de haftasonları kalıyor. Bu kadar az zaman diliminde bir de habire char test edip vakit kaybedemem. Betada bunun için hiç değilse biraz şansım olacaktı. Yani kısacası betada oynamak insanlar için çeşitli nedenlere bir seçim. Bu seçimi saçmalama olarak değerlendirme hakkın olduğunu sanmıyorum. 2. "Almanca-Fransizca olmayacak olsa EU olmazdi, direk US ve UK olurdu" demişsin. EU hakkında bence yeterli bilgi sahibi değilsin. İnsanları saçmalamakla suçlamadan önce kendin müneccim misali, tamamen kendi öngörülerine göre saçmalamaya başlamadan önce şu siteyi takip et istersen: http://en.wow-europe.com/ Bakalım orada en son ne yazmış Blizzard; Server languages Ryann 30/12/2004 Starting with the European Final Beta Test in early January 2005, all European servers will be assigned a preferred language. English, French and German will each be the preferred language on at least two PvP and two PvE servers at the beginning of Final Beta. Additional servers will be added throughout the Final Beta period to accommodate the increasing number of players. The type and language of added servers will be based on the demand we see from server populations. While you are able to use any language client on any server, we strongly encourage you to use a client of the server's preferred language. When playing on a European server all public chat and contact wish customer service is required to be in the server's preferred language. İng. problemin varsa tr.sini yazabiliriz daha sonra...İyi oyunlar dileğiyle.[signature][hline]WoW Guild HALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Sacmaladiginiz yer beta oynamak istemeniz degil zaten, ben de istiyorum betanin cikmasini, ama 'birakin almanlari fransizlari da acin su betayi yaa' seklindeki cocukca ve bencil yaklasiminiz gayet sacma. Hele hele bunu bir beta icin demeniz daha da beter. Verdigin linkten de sunu alayim (ve cevireyim, ihtiyaci olan ben degilim sanirim, veya tam okumamissin heyecandan) yeter zaten, bu ayni zamanda bir EULA maddesidir cogu oyunda; When playing on a European server all public chat and contact wish customer service is required to be in the server's preferred language. Yani; adam Almansa ve yine de gelip Ingiliz serverina girdiyse, public chat dili olarak da Ingilizce kullanmak zorunda. Bu da yeterli Ingilizcesi olmayan -veya senin deyiminle bilirim ama konusmam hastaligi tutan- insanlari kendi dillerinin preferred oldugu serverlara yonlendirmek icin yeterli.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben de o zaman o insanların çoook çok az olduğunu belirteyim.. almanların açtığı fan sitelerinde, forumlarda, guild sitelerinde ingilizce serverlarda oynayacağını belirtiyor herkes sürekli.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Oynasinlar, bir zarari yok. Ortalik yerde spam denebilecek olcude kendi dillerini konusmaya kalkarlarsa bir screenshot, bir sikayet, gerekli uyariyi -hep yapiyorlarsa cezayi- alirlar zaten. Ama Alman ve Fransiz serverlarinn bombos kalacagini ve/veya gereksiz oldugunu soylemeyin bana, ya da Blizzard'in bir final beta icin bu kadar buyuk bir oyuncu kitlesini yok sayacagini.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Bencede öyle... Avrupalılarda bizdeki gibi aşiretleşme benliği yok . Türkiyenin kendi wow serveri olduğunu düşünemiyorum :) Çorum Trolleri guildi lideri Osman guildine seslenir: -La kamil gafeyi topla onyxia zpawnını basıyoz Ogrimmarda dolaşırken alttan gözüken sesler: -babs pls 10 silver pilis[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Baggio, 31 Aralık 2004 11:28 tarihinde demiş ki: Sacmaladiginiz yer beta oynamak istemeniz degil zaten, ben de istiyorum betanin cikmasini, ama 'birakin almanlari fransizlari da acin su betayi yaa' seklindeki cocukca ve bencil yaklasiminiz gayet sacma. Hele hele bunu bir beta icin demeniz daha da beter. Verdigin linkten de sunu alayim (ve cevireyim, ihtiyaci olan ben degilim sanirim, veya tam okumamissin heyecandan) yeter zaten, bu ayni zamanda bir EULA maddesidir cogu oyunda; When playing on a European server all public chat and contact wish customer service is required to be in the server's preferred language. Yani; adam Almansa ve yine de gelip Ingiliz serverina girdiyse, public chat dili olarak da Ingilizce kullanmak zorunda. Bu da yeterli Ingilizcesi olmayan -veya senin deyiminle bilirim ama konusmam hastaligi tutan- insanlari kendi dillerinin preferred oldugu serverlara yonlendirmek icin yeterli. İlk attığın mesajdan direk betada oynamak isteyenleri saçmalıyorlar gibi bir anlam çıkıyordu.Ama gene de kimseyi isteklerini dile getirdikleri için saçmalamakla itham etme hakkın olmadığı konusunda ısrar ediyorum. Kimse de bırakın almanları fransızları açın şu betayı dediğini okumadım. En azından kendi açımdan kızdığım nokta beta başlangıç tarihinin dil bahanesiyle ya da sonradan verilen stratejik bi kararla daha da uzatılması. Verilen tarihin tutturulamaması. İnsanları çoçukça davranmakla suçlamışsın ama burada çıkıp azarla gibi bir post atmak da çok olgunca bir davranış doğrusu. İng.ce konusuna veya heyecandan okumadan geçme olayına girip olayı kişisel atıştırmaya çevirmeye hiç niyetim yok. Çünkü EU ve WOW hakkında gayet bilgili ve otoriter bir tavrın var ama official EU sitesini bile takip etmedilğin ortada. Ben ing.den memnunum. Ha sana da o sözü taşlama amacıyla dasöylemedim. İng. bilmek anlamak zorunda değil herkez.[signature][hline]WoW Guild HALL [Bu mesaj Thorvald tarafından 31 Aralık 2004 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 . [Bu mesaj Thorvald tarafından 31 Aralık 2004 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Baggio, 31 Aralık 2004 11:28 tarihinde demiş ki: Oynasinlar, bir zarari yok. Ortalik yerde spam denebilecek olcude kendi dillerini konusmaya kalkarlarsa bir screenshot, bir sikayet, gerekli uyariyi -hep yapiyorlarsa cezayi- alirlar zaten. Ama Alman ve Fransiz serverlarinn bombos kalacagini ve/veya gereksiz oldugunu soylemeyin bana, ya da Blizzard'in bir final beta icin bu kadar buyuk bir oyuncu kitlesini yok sayacagini. hayır zaten boş kalmayacak oraları da.. hem de bu olayı pazarı genişletmek için yapıyorlar. ama o serverlar genelde biraz değişik bir kesime hitap ediyor. ama dediğim gibi, online gaming tecrübesi olan ingilizce sorunu olmayan community ingilizce serverları tercih ediyor. ben almanlar için konuştum fransızları bilmiyorum, fransızca da bilmiyorum :).[signature][hline]Seek & Destroy [Bu mesaj Elufulec tarafından 31 Aralık 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Elufulec, 31 Aralık 2004 09:41 tarihinde demiş ki: off şarttı sanki fransızca ve almanca server açmaları ve client yapmaları.. habire ona kasıp duruyolar. said: Thorvald, 31 Aralık 2004 10:45 tarihinde demiş ki: Fransızların yine ing.ce biliriz ama konuşmayız, yazmayız, oyun oynamayız hastalığı tutmuştur. of offffff Yeterli mi? Yoksa 'gerek yok' cumlesi birebir kurulmadigi icin yine mi ben haksizim? :) Kisisel arastirmayla ne alakasi var onu da pek anlamadim, yazdigim seyi okuman yeterli orada, birsey arastirmana gerek yok. "Adam public chat ortamlarinda Ingilizce konusacaksa buyursun gelsin, yoksa sozlesmeyi ihlal eder." Birden fazla dilde serveri olan hemen hemen her oyunda boyle birsey vardir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Baggio, 31 Aralık 2004 11:43 tarihinde demiş ki: said: Elufulec, 31 Aralık 2004 09:41 tarihinde demiş ki: off şarttı sanki fransızca ve almanca server açmaları ve client yapmaları.. habire ona kasıp duruyolar. said: Thorvald, 31 Aralık 2004 10:45 tarihinde demiş ki: Fransızların yine ing.ce biliriz ama konuşmayız, yazmayız, oyun oynamayız hastalığı tutmuştur. of offffff Yeterli mi? Yoksa 'gerek yok' cumlesi birebir kurulmadigi icin yine mi ben haksizim? :) Kisisel arastirmayla ne alakasi var onu da pek anlamadim, yazdigim seyi okuman yeterli orada, birsey arastirmana gerek yok. "Adam public chat ortamlarinda Ingilizce konusacaksa buyursun gelsin, yoksa sozlesmeyi ihlal eder." Birden fazla dilde serveri olan hemen hemen her oyunda boyle birsey vardir. Tamam arkadaşım sen haklısın. Çoçukça düşünüyoruz, saçmalıyoruz. Yeni nesil UO gençliği ile tartışmaya girecek kadar çocuk olamam ya da saçmalayamam bu yaştan sonra. Ama gene de bunları benim bu mesaja kadar yaptıgım gibi kendine saklaman lazımdı. Burada kimsenin kimseye hakaret etme ya da azarlar uslupta yazı yazmaya hakkı olduğunu sanmıyorum. Bence sen UO da script yazımına devam et. Kolay gelsin...[signature][hline]WoW Guild HALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 lol[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 [signature]Biri daha -ozel mesajdan bile olsa- haksizligini kabul edemeyip yasima basima saldirdi, ne guzel bir kacis yolu bu boyle. Nickimi degistirip yasimi buyuttureyim mahkeme karariyla da bari, yasli elit dude'lerimiz arasinda da bir sayginligim olsun. ps: simdi gidip tam bir tarih buldum ben, arastirma odevimden kacinmayip, Nebula'dan ayrilis tarihim 10-15 Kasim 2001'mis. bundan once de oyunculuk degil, Nebula'ya kuruculuk ve adminlik yapmisim. cogunlugu osi'deki oyunculuk bolumum 2000'in ortalarinda bitti bu hesaba gore. bilgin olsun da, hani milleti bilmedigi konularda yorum yapmakla suclamadan once.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 31 Aralık 2004 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 herkesin oyun gecikmesine ufak bir off deme hakkı olduğunu düşünüyorum. bu iç geçirmeye saçmalamayın tarzı bir hitap olmasaydı durum buraya gelmezdi.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 blizzard aralık sonu beta başlayacak dememişti ki, başlama tarihi kesinleşecek demişti ?[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Baggio, 31 Aralık 2004 11:58 tarihinde demiş ki: Biri daha -ozel mesajdan bile olsa- haksizligini kabul edemeyip yasima basima saldirdi, ne guzel bir kacis yolu bu boyle. Nickimi degistirip yasimi buyuttureyim mahkeme karariyla da bari, yasli elit dude'lerimiz arasinda da bir sayginligim olsun. Bak arkadaşım hala anlayamıyorsun. Ben ilk mesajımdan beri Blizzardı ve betanın gecikmesini tartışmıyorum ya da tepki vermiyorum. Onlar sadece yan konular. Benim asıl değinmek istediğim nokta burada fikirlerini belirten insanlara yaşın, konumun, bilgin vb. şeylerin ne olursa olsun küçümser, azarlar ya da hakaret eder tarzda cevap veremessin. Adam gibi anlatırsın derdini dogru deriz enine boyuna konuyu irdeleriz. Yoksa burada hak, haksızlık arandığı yok. Zaten ne sen ne de ben hak verme mercileri değiliz, kimse değil. ÖM ile niye konuşmadım sen buradan genelden konustukca bana da genelde cevap hakkı doğuyor da ondan. Yaş konusuna gelince beni tanıyanlar yaş konusuna önem vermediğimi bilir. Nice arkadaşım var 16-17 yaşında kendi yaşıtlarımdan daha mantıklı daha olgun insanlar. Artı çocukca deyip yaş muhabbetini de açtıran sensin. Zaten şu son mesajından bile belli herşey. Neyse bu son msgım gereksiz yere fazla uzadı bu konu. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Anlaşılmıyorsa lütfen 2-3 defa daha oku. İyi günler. Not: Güzel araştırmanı şimdi okudum. Şimdi senle oynadığımız oyunların tarihlerini mi yarıştıralım yani. Bende SNN'nin ilk test UO serverından beri UO oynuyorum ne var bunda yani. Hala anlamamakta ısrarlısın. Ben senin üslubuna karşıyım. Çünkü bu üslubun Nebuladan beri aynı. UO yu soylemem o yüzdendi. [signature][hline]WoW Guild HALL [Bu mesaj Thorvald tarafından 31 Aralık 2004 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar