bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Bugün araca iç-dış yaptırırken, motoruda yıkatayım dedim. Sonra motor ikaz ışığı sürekli yanmaya başladı. Nedir bunun olayı bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 motor olmayabilir diyor kaputu aç bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Herşey olabilir, yıkatmayın abi her yere. Sensörlerden birine su kaçmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 sanırım ilk elektrikçiye götürücem sorunun kaynağını öğrenicem sonra da motorcuda görücem meselemi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Selam, Işık kırmızı mı yoksa sarı mı? Kırmızıysa aracı ilerletmemen gerekiyor biliyorsun değil mi : Motoru yıkayan ne yaptığını bilmiyorsa içine ediyor tüm soketlerin falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 araç yakıt cinsi nedir, lpg li mi? ayrıca @para +1 kırmızı ise gg, sarı ise fazla endişelen me bi de araç ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 sarı ışık, araç benzinli fiesta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 tecrübeyle öğreniliyor kafamı skyım nerden hadi yıka dedim adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Sarı ışık, kesin sensörlerden birine kısa devre yaptırıp gg yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 çok masraf çıkarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 hmm. muhtemelen ufak tefek bişidir. yalnız elektrikçiye gidip bilgisayara bağlatman gerekecek başka türlü ışık sürekli yanık kalacaktır. yok abi masraf çıkarmaz. ufak tefek bişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bide o bilgisayarda sorunun nerden hangi sensörden falan tespit ediyorlarmış herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 diagnose kabloları var, vw lerde çok meşhurdur vag com derler vcds derler. Onun her marka için olan farklı kabloları var. Özel bi ford servisine götür diyeceğim de onlar da parça değişmesine gerek yoksa bile abi x parçası ölmüş diyecekler. Gerçekten ölmüş bi parça olma ihtimali de var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 evet bilgisayarda program var. senin aracında muhtemelen direksiyonun alt tarafında soket girişi vardır. Sokete bağlarlar pc yi usta çok komplike bişi yapıyormuş gibi programdan hatayı bulur sonra hatayı sil der ışık söner. yalnız arızalı parça varsa değişme vs. gerekebilir. Bi de araçtan anlamıyosan fazla belli etme götüreceğin ustaya. yoksa ufak bişidir sana şu parçanın değişmesi gerekiyor falan der durduk yere masraf çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 eyw yarın servise çok bilmiş biriymiş gibi gideceğim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Servise gittim usta 5 dkkada ücret almadan yaptı yanarsa tekrar gelir bakarız dedi. bu arada benzinli araçlarda motor yıkama araç çalışırken yapılırmış ve tazziksiz su ile artık yıkamacının cahilliğiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Selam, Benim usta temizleyici sıvı püskürtüyor, bekliyor, bekliyor, bekliyor, kirleri gözlerinin akını görünce de normal hortumun dudaklarını büzüp sanal basınç oluşturup temizliyor. Ama mutlaka öncesinde poşete sardığı 3-5 soket oluyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Dizel motoru nasıl yıkıyoruz ya. Ben bi türlü güvenemediğim için sonax temizleyici sıvıyı püskürtüp yağlı boya fırçası ile fırçalayıp kuru bezle silerek temizliyorum. Hem parmaklarım parçalanıyor, hem bez israfı, hem de her yer temizlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Selam, Benim motor diesel zaten :) Ben 1 kere yıkadım, kornam sarhoş gibi çalıyordu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Motor yikanmaz ki abi. Goturun sonaxa falan onlar kimyasallarla yeni gibi yapiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 motor şu kaputun altında hiç bir taraftan görünmeyen hede değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Selam, Öyle diyorlar... ben de hiç denk gelmedim... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 dizel motoru dizelle yıkayacan :) ben hep öyle yaptım hiçbir sorun çıkmıyor inanın :) elektronik parçaları ve soketleri poşetleyin ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Selam, Diesel ile yıkamak :P Abi tüm tozlar yapışır kalır akabinde. Genelde 'mazotla temizlemek' tabiri motordaki kurumuş yağları temizlemek için yapılır(dı), artık güzel kimyasallar var. Akabinde suyu uyguluyorsun cillop. Sonuçta diesel yakıt dediğin şey yağ :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Yıkatmayın abi motoru, açıkta zaten yine kirleniyor. Yıkatınca ne olacak ki açıp bakmıyorsunuz bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar