Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fani dünya, aldi gencecik yasimdan 72 saat daha...BATSIN BU DÜNYA!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar dun gece itibari ile 2 gundur kendime mesken tuttugum Moonglow mageshop mahalinde OSI aynasizlari tarafindan "tinerci diye" tutuklanip 72 saatlik kodese atildim...

evet belki 2 gündür hardcore sekilde begging skilli macroluyordum kabul, fakat sorarim osi ye, ekmek parasi bile kazanamiyorsak nasil tutunacagiz Sosaria'da?

hele bi cıkim mapustan o zaman bombalicam o shop u..buyuk belaya bulasti osi bu sefer tum taksim tinercilerini getirip basmassam glow mage shopu...

ps. ehe 48 saatlik begging skilli yaklasik 25-40k lik bi gelir sagliyo macro ile onu ogrenmis olduk :)[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
allah kurtarsın kardeş
bizim arkadaşlarda minocu mesken tutmuştu ama orayıda basmış polisler

neyse bunlar kaçmışlar haber verdiler çıksın intikamını almak için bekliyoruz diye[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Prawler, 12 Kasım 2004 14:05 tarihinde demiş ki:
katılarabilitem
Mesaj tarihi:
ben hala yüzsüz yüzsüz moonglow bank da tezgah açıyorum henüz zabıta görmedim :D[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Mesaj tarihi:
hayirli olsun

yeni yila arkadaslarla simit kırışarak kutlamis bulunmaktayim, alla kimseyi dusurmesin..:)[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono

[Bu mesaj hilikus tarafından 26 Kasım 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
hilikus, 23 Kasım 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
gm fisher arkadaslarla da konustum midye dolmacilar tezgahindan yardim alicam..

haha iyiydi bu :P
akşam akşam güldürdün
bülent ersoyda seni güldürsün[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 29 Kasım 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
hilikus, 23 Kasım 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
arkadaslar dun gece itibari ile 2 gundur kendime mesken tuttugum Moonglow mageshop mahalinde OSI aynasizlari tarafindan "tinerci diye" tutuklanip 72 saatlik kodese atildim...

evet belki 2 gündür hardcore sekilde begging skilli macroluyordum kabul, fakat sorarim osi ye, ekmek parasi bile kazanamiyorsak nasil tutunacagiz Sosaria'da?

hele bi cıkim mapustan o zaman bombalicam o shop u..buyuk belaya bulasti osi bu sefer tum taksim tinercilerini getirip basmassam glow mage shopu...

ps. ehe 48 saatlik begging skilli yaklasik 25-40k lik bi gelir sagliyo macro ile onu ogrenmis olduk :)

kardeşim elin düzgün ayağın düzgün topal mısın değilsin neden çalışmıyorsun.. bak şu simitciye yok yok o değil simitçi bıyıklı olan nasıl çalışıyor dimi ileri geri ileri geri maşallah..
  • 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...