mono Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 arkadaslar dun gece itibari ile 2 gundur kendime mesken tuttugum Moonglow mageshop mahalinde OSI aynasizlari tarafindan "tinerci diye" tutuklanip 72 saatlik kodese atildim... evet belki 2 gündür hardcore sekilde begging skilli macroluyordum kabul, fakat sorarim osi ye, ekmek parasi bile kazanamiyorsak nasil tutunacagiz Sosaria'da? hele bi cıkim mapustan o zaman bombalicam o shop u..buyuk belaya bulasti osi bu sefer tum taksim tinercilerini getirip basmassam glow mage shopu... ps. ehe 48 saatlik begging skilli yaklasik 25-40k lik bi gelir sagliyo macro ile onu ogrenmis olduk :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 :) Anladığım kadarı ile şu anda yeni expansion ile milletin kolay yoldan yetenek kazanmasını engellemek için OSI tam gaz easyuo avında.
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 allah kurtarsın kardeş bizim arkadaşlarda minocu mesken tutmuştu ama orayıda basmış polisler neyse bunlar kaçmışlar haber verdiler çıksın intikamını almak için bekliyoruz diye[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Prawler, 12 Kasım 2004 14:05 tarihinde demiş ki: katılarabilitem
mono Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gm fisher arkadaslarla da konustum midye dolmacilar tezgahindan yardim alicam..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: hilikus, 23 Kasım 2004 17:57 tarihinde demiş ki: gm fisher arkadaslarla da konustum midye dolmacilar tezgahindan yardim alicam.. :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben hala yüzsüz yüzsüz moonglow bank da tezgah açıyorum henüz zabıta görmedim :D[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
mono Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 az kaldi son saatlerim..cikim aynen devam begging'e ehhe[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
mono Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hayirli olsun yeni yila arkadaslarla simit kırışarak kutlamis bulunmaktayim, alla kimseyi dusurmesin..:)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 26 Kasım 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 allah düşürmesin birader ama unutma intikamını alıcaz
kermit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: hilikus, 23 Kasım 2004 17:57 tarihinde demiş ki: gm fisher arkadaslarla da konustum midye dolmacilar tezgahindan yardim alicam.. haha iyiydi bu :P akşam akşam güldürdün bülent ersoyda seni güldürsün[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... [Bu mesaj kermit_frog tarafından 29 Kasım 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Habit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: hilikus, 23 Kasım 2004 17:45 tarihinde demiş ki: arkadaslar dun gece itibari ile 2 gundur kendime mesken tuttugum Moonglow mageshop mahalinde OSI aynasizlari tarafindan "tinerci diye" tutuklanip 72 saatlik kodese atildim... evet belki 2 gündür hardcore sekilde begging skilli macroluyordum kabul, fakat sorarim osi ye, ekmek parasi bile kazanamiyorsak nasil tutunacagiz Sosaria'da? hele bi cıkim mapustan o zaman bombalicam o shop u..buyuk belaya bulasti osi bu sefer tum taksim tinercilerini getirip basmassam glow mage shopu... ps. ehe 48 saatlik begging skilli yaklasik 25-40k lik bi gelir sagliyo macro ile onu ogrenmis olduk :) kardeşim elin düzgün ayağın düzgün topal mısın değilsin neden çalışmıyorsun.. bak şu simitciye yok yok o değil simitçi bıyıklı olan nasıl çalışıyor dimi ileri geri ileri geri maşallah..
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 abi önceden düşünüp konsept mi yaptın ahaha süper sfd
Öne çıkan mesajlar