Biyik Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 tiyatrocu rpsi ne lan? adam zaten tiyatrocu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ~ adama karşı nötr üm, ama sanatçı diyebilirim en azından. umarım düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Kurbaa sana yakıştıramadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 siz hakkaten otururken düşünemiyor musunuz? nalakası var bu dedikleriniz? durduk yere hikayeden tartışma yaratıyorsunuz. burada kimse 'oo akp'li ölsün gebersin' demedi kermitten başka ki o da niye dedi bilmiyorum. arkadaş atatürkçü yandan olmayan biri demiş ben de kendi fikrimi belirttim video ile. hani diyosunuz ya böyle akp'liden farkınız yok diye hakkaten yok. gezi bize bişeyler kazandırmıştır insanlar okuduklarını idrak etme değerlendirme yetisi kazandırmıştır demiştim ama bi b.k kazandırmamış 40 yaşında da olsa aynı. neyse, konu bu değil kirlenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 sen bi daha düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 bazılarınız ciddi anlamda hastalıklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 umarım iyileşir sempatik bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 geçen sene aynı spor salonuna gidiyorduk koşu bandında haddinden fazla zorluyordu kendini ardından sauna yaptıysa beli o yüzdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ölme sebebi neymiş okumadımda kimseyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 gökalp çok tepki almışssın ne yazdın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 kendisine kötü dileklerimi iletmiştim bir akpli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 akp li olmana mı tepki geldi kötü dileklerine mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar