Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Order Chaos Girişler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya quaxsis de var dı bi orderlarin kalesi birde chaoslarin vardi orderlarinkine chaoslar chaoslarinkinede orderlar giremiyodu kalelerine bunu nasil yuapcam ?[signature][hline]Oynayalim.Net Admin

WwW.Oynayalim.Net Online Gaming

Mesaj tarihi:
region yaratıcaksın o region'a girerken check ettiriceksin herhangi bir guilddemi diye,guilddeyse alignment'i kaç onu kontrol ettiriceksin eğer senin istediğin alignmentte ise geçsin,değilse geçemesin gibi.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
nbl ocak'taki calimport'tan yardım alabilirsin.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
yani region'u ciz daha sonra
bir event yardimi ile on=@enter trigger'ini kullanarak girisi yasaklat. hatta yarattigin region bolgesini biraz genis tut yani order kalesinin on kisimlarinida al orda teleporter buyusunu yasakla boylece loot icin de giremesinler ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
ACIL LAZIMDIR YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[regiontype r_delucia]
On=@Enter
if !()
if ( < 6)
if (0 < 2)
src.sysmessage Calimport'un guclu buyu duvarlari sebebiyle girisiniz engellendi.
src.go 5249 3918 28
endif
else
if (0 < 2)
if ()
src.findid.i_rune_poison.remove
endif
src.events +e_delucia
endif
endif
endif

On=@Exit
src.events -e_delucia

On=@Step
if !()
if ( < 6)
if (0 < 2)
src.go 5249 3918 28
endif
endif
endif

----------------------------------------------------------
bu calimport scp si işte bunu nasıl deiştirebilirim
Area lord british yerine chaoslar
Area lord blackthorn yerine de order ler giremeyecek bunu deiştirip yazabilirmisiniz[signature][hline]Oynayalim.Net Admin

Mesaj tarihi:
scp ile ilgili cok fazla bilgim yok bi kac kez denedim yapamadim ztn bilseydim buraya yazmama gerek kalmazdi demi ?[signature][hline]Oynayalim.Net Admin

Mesaj tarihi:
scp ile fazla bilgin yoksa ogrenmeye ne dersin. ogrenmek icinde bunları arastırıp bunun gibi scp leri incelemen gerekir. burada ogrenmeden hazır scp istemekle ogrenilmiyor degil mi ?
Mesaj tarihi:
bak simdi ben bu scp yi yazabilirim ama guildlerin hangisi oldugunu yani chaos - order hangisi ne ismiyle yazilir ona gore aticak ztn disari o chaos veya order oldugunu nasil belirticem onu solerseniz yaparim[signature][hline]Oynayalim.Net Admin

Mesaj tarihi:
server acmaya hazirlaniyorsun anladigim kadariyla ne yazman gerektigi senin faction scriptin ile alakali birsey. kisinin order veya chaos oldugunu belirten tag'ler var bu tag isimlerini bulursan yardimci oluruz elbette.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Mesaj tarihi:
biraz uzun oldu gercenten (galiba :)) ehau
ee ne dusunuyorsun usta sensin ?[signature][hline]Oynayalim.Net Admin

Mesaj tarihi:
ahanda bu işine çok yarayacak biraz kurcala geliştir vs. :)
[ITEMDEF i_order_zimbirtisi]
NAME=Order Kalesi
ID=i_moongate_blue

ON=@Create
attr=08090

on=@click
return 1

ON=@STEP
if (==2)
SRC.MOVE 2,0,0
//yada src.go koordinatlar olabilir
src.sysmessage @32 Chaos uyeleri giremez.
return 1
elseif (==0)
src.sysmessage @32 Order olmayanlar giremez.
SRC.MOVE 2,0,0
return 1
elseif (&statf_criminal)
src.sysmessage @32 Criminal olanlar giremez
SRC.MOVE 2,0,0
return 1
else
return 0
endif[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
xharloan

Mesaj tarihi:
said:
Math-, 25 Aralık 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
xharloan senin bu yazdiginla order kalesinin onunu kapatmak lazim oyleyse?

zaten şu anda aynı o mantıkta çalışıyor ben bunu başka yerlerde küçük anlarlarda kullanmak için düzenlemiştim ama event haline getirilebilir zor değil.

on=@enter
altına eklenerek istenilen sonuca ulaşılır.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1 de buradan yak

Mesaj tarihi:
Faction ile guild alignment farkini bilmek lazim once tabi..

memoryfindtype.memory_guild.link.align degeri;
0 = neutral
1 = order
2 = chaos olmasi lazim.

ps: Hadi "arama yap" diyeni abartmadigi surece mazur goruyoruz da, yardim etmek istemiyorsaniz mesaj atmamak gayet de sizin elinizde, bunu ayrica belirten bir mesaj kalabaligi yaratmaniza gerek yok. En azindan gerekli memory ismini verebilirsiniz, elinize yapismaz, sonrasinda bir region script ve bir if check yazmak cok zor bir is degil zaten.

ps 2: gereksiz tartismalari ve konuyla pek alakasi olmayan kocaman faction scriptini sildim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.

[Bu mesaj Baggio tarafından 31 Aralık 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 26 Aralık 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
on=@enter
altına eklenerek istenilen sonuca ulaşılır.

dedigin sekilde yapilirsa daha hos olacaktir.

[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

[Bu mesaj Math- tarafından 31 Aralık 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Zamaninda bu işle uğraşırkene yapmıştım güzel olmuştu ama sadece bunu bulabildim olsa verirdim zaten.
Gerçekten güsel oluor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
milleti iliklerine kadar hırs bürümüş maksat isim yapmak.ya millet enayi sanki koskoca nebula faction scriptini kimin yazdığını bilmiyor.koskocaman tepesine owner prodigy yazmış sadece gülüyorum :)[signature][hline]Lucas

• Yeni Oluştur...