Jade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ya quaxsis de var dı bi orderlarin kalesi birde chaoslarin vardi orderlarinkine chaoslar chaoslarinkinede orderlar giremiyodu kalelerine bunu nasil yuapcam ?[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 region yaratıcaksın o region'a girerken check ettiriceksin herhangi bir guilddemi diye,guilddeyse alignment'i kaç onu kontrol ettiriceksin eğer senin istediğin alignmentte ise geçsin,değilse geçemesin gibi.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 nbl ocak'taki calimport'tan yardım alabilirsin.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yani region'u ciz daha sonra bir event yardimi ile on=@enter trigger'ini kullanarak girisi yasaklat. hatta yarattigin region bolgesini biraz genis tut yani order kalesinin on kisimlarinida al orda teleporter buyusunu yasakla boylece loot icin de giremesinler ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Jade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ACIL LAZIMDIR YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [regiontype r_delucia] On=@Enter if !() if ( < 6) if (0 < 2) src.sysmessage Calimport'un guclu buyu duvarlari sebebiyle girisiniz engellendi. src.go 5249 3918 28 endif else if (0 < 2) if () src.findid.i_rune_poison.remove endif src.events +e_delucia endif endif endif On=@Exit src.events -e_delucia On=@Step if !() if ( < 6) if (0 < 2) src.go 5249 3918 28 endif endif endif ---------------------------------------------------------- bu calimport scp si işte bunu nasıl deiştirebilirim Area lord british yerine chaoslar Area lord blackthorn yerine de order ler giremeyecek bunu deiştirip yazabilirmisiniz[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kendin yazmayi denesen?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Jade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 scp ile ilgili cok fazla bilgim yok bi kac kez denedim yapamadim ztn bilseydim buraya yazmama gerek kalmazdi demi ?[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming
Lostbr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 scp ile fazla bilgin yoksa ogrenmeye ne dersin. ogrenmek icinde bunları arastırıp bunun gibi scp leri incelemen gerekir. burada ogrenmeden hazır scp istemekle ogrenilmiyor degil mi ?
Jade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bak simdi ben bu scp yi yazabilirim ama guildlerin hangisi oldugunu yani chaos - order hangisi ne ismiyle yazilir ona gore aticak ztn disari o chaos veya order oldugunu nasil belirticem onu solerseniz yaparim[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 server acmaya hazirlaniyorsun anladigim kadariyla ne yazman gerektigi senin faction scriptin ile alakali birsey. kisinin order veya chaos oldugunu belirten tag'ler var bu tag isimlerini bulursan yardimci oluruz elbette.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Jade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 [faction nere order/chaos nere, yer isgali -bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 31 Aralık 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 sadece tag isimlerini demistim :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Jade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 biraz uzun oldu gercenten (galiba :)) ehau ee ne dusunuyorsun usta sensin ?[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 azcik baktimda oder veya chaos olmakla ilgili birsey yok sanirim burada?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bu faction sisteminin burada ne işi var?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan
Jade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yaa order chaos olayini yapmayi gostercek arkadas :)[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ahanda bu işine çok yarayacak biraz kurcala geliştir vs. :) [ITEMDEF i_order_zimbirtisi] NAME=Order Kalesi ID=i_moongate_blue ON=@Create attr=08090 on=@click return 1 ON=@STEP if (==2) SRC.MOVE 2,0,0 //yada src.go koordinatlar olabilir src.sysmessage @32 Chaos uyeleri giremez. return 1 elseif (==0) src.sysmessage @32 Order olmayanlar giremez. SRC.MOVE 2,0,0 //yada src.go koordinatlar olabilir return 1 elseif (&statf_criminal) src.sysmessage @32 Criminal olanlar giremez SRC.MOVE 2,0,0 //yada src.go koordinatlar olabilir return 1 else return 0 endif[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 xharloan senin bu yazdiginla order kalesinin onunu kapatmak lazim oyleyse?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Math-, 25 Aralık 2004 19:36 tarihinde demiş ki: xharloan senin bu yazdiginla order kalesinin onunu kapatmak lazim oyleyse? zaten şu anda aynı o mantıkta çalışıyor ben bunu başka yerlerde küçük anlarlarda kullanmak için düzenlemiştim ama event haline getirilebilir zor değil. on=@enter altına eklenerek istenilen sonuca ulaşılır.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1 de buradan yak
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Faction ile guild alignment farkini bilmek lazim once tabi.. memoryfindtype.memory_guild.link.align degeri; 0 = neutral 1 = order 2 = chaos olmasi lazim. ps: Hadi "arama yap" diyeni abartmadigi surece mazur goruyoruz da, yardim etmek istemiyorsaniz mesaj atmamak gayet de sizin elinizde, bunu ayrica belirten bir mesaj kalabaligi yaratmaniza gerek yok. En azindan gerekli memory ismini verebilirsiniz, elinize yapismaz, sonrasinda bir region script ve bir if check yazmak cok zor bir is degil zaten. ps 2: gereksiz tartismalari ve konuyla pek alakasi olmayan kocaman faction scriptini sildim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 31 Aralık 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Xharloan, 26 Aralık 2004 00:23 tarihinde demiş ki: on=@enter altına eklenerek istenilen sonuca ulaşılır. dedigin sekilde yapilirsa daha hos olacaktir. [signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 [Bu mesaj Math- tarafından 31 Aralık 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Zamaninda bu işle uğraşırkene yapmıştım güzel olmuştu ama sadece bunu bulabildim olsa verirdim zaten. Gerçekten güsel oluor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 sanki ben bununla ilgili ornek vermi$tim ama suan yok gozukuyor, ilginc.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Faction scripti disinda bilgi iceren bir mesaj silmedim burdan, baska konuya atmissindir veya vazgecmissindir, oyle geliyodur. Abuk subuk Amentes mesajlarini sildim sadece. Scriptin icinde bile hala if acct name = bronx gibi seyler var, hala tepesine Prodigy falan yazmislar utanmadan, terbiyesizlik.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 milleti iliklerine kadar hırs bürümüş maksat isim yapmak.ya millet enayi sanki koskoca nebula faction scriptini kimin yazdığını bilmiyor.koskocaman tepesine owner prodigy yazmış sadece gülüyorum :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Öne çıkan mesajlar