roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Internet siteme koyduğum bağış butonu üzerinden bira parası çıkarmaya çalışıyorum bazen http://cnr0.org/abimbiliravarmibe Bi miktar para birikmiş şimdi Paypal'de. Planım bunu yurtdışı e-ticaret alışverişlerimde kullanmaktı fakat Türk Paypal'indeki parayı yalnızca Türkiye alışverişlerinde, TL ile kullanabiliyormuşsun. Şimdi iki artı bir seçeneğim var 1) Parayı kendi banka hesabıma çekmek 2) Parayı direkt Türk e ticaret sitelerinde kullanmak. 2+1) Paypal Nakit kart çıkarttırıp, onunla paypal bakiyesini banka kartı gibi kullanmak (TEB ile anlaşmalıymış) Bu seçeneklerin hepsi riskli zira Türk mali zımbırtı kanunlarında 'bağış' adı altında bir şeyler toplamak izne tabii, gelicek 5 lira için de izinle uğraşacak halimiz yok. Şu ana kadar gelenler de tamamen kafalarına göre para göndermiş insanlar, açıklama kısmına kimi teşekkür etmiş kimi hiç bir şey yazmamış. O yüzden tax evasion kafasına girip bu parayı hiç Türk bankacılık sistemine sokmadan harcamam gerekiyor. Bir fikri olan var mı, sizce nasıl ilerleyelim? Edit: Paypal çağrı merkeziyle konuştum, çok bilgii değiller bu konuda. Mali her şey sizin sorumluluğunuzda, mahkeme kararı olmadan da kullanıcı bilgisi vermeyiz dediler çıktılar işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 kutunu boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 sorsan sokaktaki dilenciyle bir tutmaz kendini ama bi farkı yok yani sanal olmasının sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Bildiğin modern dilencilik, o konuda bir sıkıntım yok zaten. Her halükarda zarar ediyorum sitenin yayında olmasından + kaybettiğim vakitten. Olay tamamen 'lan kim bağış yapacak mal mısın' diyen bir arkadaşla iddialaşmam sonucu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 tl ile bitcoin alınamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Oha kaç para biriktide aktarma felan he de bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 3bin civarı birikmiş yol gösterdim ben arkadaşa konu kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 çok gizli bi yol mu ? anlamadım...? paylaşın görelim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 illegal işler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Lan yok illegal falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar