ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 arkadaşlar power metal tarzı nasıl bişeydir hangi gruplar power metal yapar bilgilendirir misiniz beni bu konuda[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Blind Guardian tarzı çok kısaca =) Iced Earth, Demons & Wizards vs. Daha fazla örnek için Tunca'nın bir Pati Radyo yayınını dinleyebilir ve power metal kusabilirsin =) Adam inatla epik metal diyo bi de euhe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bol klavye solosu bıdısı power metal in en ayırt edici özelliklerinden biri bildiğim kadarıyla[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Evergrey progresif power yapıyolar gibime geliyo ben kimim tabi bilemem hehe[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 iced earth blind guardian kamelot hammerfall ilk aklima gelen power metal gruplari blind guardian disindakileri severim, ama blind guardian da saglam gruptur ben sevmesem de seveni coktur, tavsiye ederim. :) /edik nightwish de eklenebilir listeye tabi, ama cok yone kayiyor onlari yaptigi muzik. kimi symphonic metal diyor, kimi gothic diyor, kimi power diyor ben de bilmiyorum napiyolar. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 27 Aralık 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ^ Ben de yukardaki adamın tam tersiyim =) Power metal sevmem ama BG severim =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 nightwish goth sa ben pink im hehe[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 gothicle uzaktan yakindan ilgisini gormedim ben de, fakat bikac sitede gordum gothic dediklerini. heralde her female vokale ahanda gothic diye atliyorlar. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 www.darkelucidation.com bu çok iyi bi site bütün grupların diskografileri ve ne tarz müzik yaptıkları yazıo[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 manowari da katmislar power metal listesine, bence heavy metal onlar.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 27 Aralık 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Powerın babası Helloween anası da Stratovariustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kısaca imzama bak ...Blind Guardian...[signature][hline]Blind Guardain Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Eskiden iskandinavlar yaparmış bol bol bundan. Power metal kısaca çok hızlı davul artı melodik vokal oluyo. Iced Earth nası power metal anlamadım.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Sence Nedir acaba Demons n wizards , Iced Eart , Blind Guardian , Nightwish? Çok hızlı davul diyosun en hızlı bateristlere sahip gruplardan biri bunlar :) Thomasın (BG) elliri , Jukka (NW) kickleri... :)[signature][hline]Blind Guardain Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Stratovarius?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 genelde hızlı riffleri olan gaz ve şahane şşarkılar yapan gruplardır :D. stratovairous da power die bilrim :D (öyle ? işaretlerine gerke yok) :D bi tane grup vardı adını sanını bilmem ama klibini hatırlarım.. böyle adamlar sırayla bi cadının peşinden gidiyolar komik animasyonlar eşliğinde biri savaşçı biri büyücü fln.. enteresan gruptu :D.[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bir grubun yaptığı müziği Power diye nitelemek için bence ritimlerinden çok sözlerine bakmakta fayda var. Hikayelerin anlatıldığı, efsanelerin müzikle buluştuğu türdür power metal demek istiyorum ama ne denli doğru yapıyorum bilemiyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 power metal adam gibi yapıldığında (blind guardian, dyecrest) güzeldir. ama vokalistlerinin mükemmel(!) ses tonu olan (sonata arctica!!!) gibi gruplar resmen müzikten soğutuyor, ki gay metal diyoruz onlara.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Rhapsody , Stratovarius , Hammerfall , Blind Guardian..şimdiLik bu kadar geLio akLıma..YArdım edebildiysem sefinirim.[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: obacan, 27 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Sence Nedir acaba Demons n wizards , Iced Eart , Blind Guardian , Nightwish? Çok hızlı davul diyosun en hızlı bateristlere sahip gruplardan biri bunlar :) Thomasın (BG) elliri , Jukka (NW) kickleri... :) Iced Earth bence Thrash metaldir. D&W dinlemedim. BG güzel bir örnek. Eski şarkıları klasik power metalken yeni albümlerde orkestral hedeler kullanmaları biraz daha farklı yapmış. Nightwish ise direk senfonik metal. Bir kaç şarkıda powera kaçıyo belki, o kadar.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 power metal genelde fantastic şeylerle ilgili bişey gibi blind guardian ve iced earth un şarkılarının isimleri fantastic şeylerle ilgili gandalf the magician, dragonslayer...[signature][hline]ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: ucanadam, 27 Aralık 2004 13:30 tarihinde demiş ki: www.darkelucidation.com bu çok iyi bi site bütün grupların diskografileri ve ne tarz müzik yaptıkları yazıo moonspell yok? rezillik...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: aktiftablet, 28 Aralık 2004 12:27 tarihinde demiş ki Iced Earth bence Thrash metaldir. RÖÖAAAH diyorum =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! [Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Aralık 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hayır.. iced earth insanın kendine yakışanı giymesidir...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Penthesilea, 28 Aralık 2004 14:54 tarihinde demiş ki: said: aktiftablet, 28 Aralık 2004 12:27 tarihinde demiş ki Iced Earth bence Thrash metaldir. RÖÖAAAH diyorum =) ayni seyi ben de dedim valla okuyunca, lol bu arada su "hede insanin kendine yakisani giymesidir" olayini "kedidir kedi" ye cevirmeseniz hos olur, baymayin.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar