axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Adanada iş bulsan da gitme, baya dandik bi şehir deniz yok bişey yok. Mersinin biraz daha kötüsü. İzmir mis oraya git sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 beni de antebe yolluyolar zaaaaaa. müdürle, müdürün sol daşşağı yrd.sı ile kapıştım go go antep. varsa antepli pati ya da yolu düşen olursa en kral yemeklerden yeriz. söz ısmarlıcam hesap öderken elimi yıkayayım demem dürüst adamımdır. @babacum sevindim abi, elbet yoluna giriyor her şey. koy götüne rahvan gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 vivavale said: beni de antebe yolluyolar zaaaaaa. müdürle, müdürün sol daşşağı yrd.sı ile kapıştım go go antep. varsa antepli pati ya da yolu düşen olursa en kral yemeklerden yeriz. söz ısmarlıcam hesap öderken elimi yıkayayım demem dürüst adamımdır. @babacum sevindim abi, elbet yoluna giriyor her şey. koy götüne rahvan gitsin üff katmerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 şöyle topicleri görünce girip yazasım geliyor sayfalarca içimde ne varsa bende dökmek istiyorum hani metroda daya yiyen bebeler varya onlar gibi daha sonra "böyle ülkenin, böyle işin ... " diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 imamizer said: http://i.imgur.com/PxM2Bu1.jpg Su cogiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar