Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

napsam bilemiyorum

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

6 aydir mcdonalds a mi gidiyosunuz lan. Nasil bi iliski sekli bu?

tamam sizin her hayatınıza giren hatun 16 yaşında bakireliğini kaybetmiş, dakikalar içinde orgazm olabilen, kama sutra'yı yalayıp yutmuş hatunlar.

malesef benim çevremdekiler hep öyle olmuyor. aile baskısı diye bir şey var, daha doğrusu psikolojik olarak kendilerini hep uzak tutan insanlar var. insan gerçekten hayret ediyor Türkiye'de böyle oluyor mu diye ama işte :(
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

tamam sizin her hayatınıza giren hatun 16 yaşında bakireliğini kaybetmiş, dakikalar içinde orgazm olabilen, kama sutra'yı yalayıp yutmuş hatunlar.

malesef benim çevremdekiler hep öyle olmuyor. aile baskısı diye bir şey var, daha doğrusu psikolojik olarak kendilerini hep uzak tutan insanlar var. insan gerçekten hayret ediyor Türkiye'de böyle oluyor mu diye ama işte :(

ben istanbul a taşındığımda ilk kız arkadaşım bakire olduğunu söylediğinde "a aaa?" diye tepki vermiştim, "ne var kaşar gibi mi görünüyorum" tepkisi aldım direk lkjsaldjsa

gayet doğal senin bu durumun. ama evlenme niyetin yoksa, çok da aşık olup "onun için bu duruma katlanırım" demiyorsan veya hiç iplemeyip "amaaan kız arkadaş farklı sex farklı gider başka kızlarla da takılırım" demiyorsan ayrıl git vaktinize yazık
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

çocuk gibi başlıklar açmayın lan artık.insan sevgilimle sevişiyimmi diye birisine sorarmı amk.napar sevişir

aşkolsun lan. ciddi mesele abi sonunda kızı incitmek var ne bileyim benle sevişti ayrıldı olmasın. hayır kafamda öyle bir şey varsa zaten yapmam da tereddütüm olması beni sıkıyor danışmak istedim birilerine.

eski sevgilimle de aynı durum vardı ha ama onda bir an bile tereddüt yaşamamıştım, ha sonra hatun terketti 2 ay sonra falan ama öyle. asdfadf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...