roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 diaboliq said: sürtünme kaynakli 2. derece yaniklar.. ahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Marty said: imamizer said: bi gün ayrılırsınız. sonra kız gider başkasıyla birlikte olur sende sinirden kendini silkersin. ben diyim. el oğlu senin gibi ince düşünmez çünkü. ayrilirlarsa kiz baskasiyla birlikte olmasin mi yani? olsun da op "tüh lan ben de yapaydım" demesin dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 6 aydir mcdonalds a mi gidiyosunuz lan. Nasil bi iliski sekli bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 aquila said: 6 aya yakındır bir ilişkim var. kendimi size yakın hissediyorum beyler no no no no no no noooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Esh said: 6 aydir mcdonalds a mi gidiyosunuz lan. Nasil bi iliski sekli bu? ilişki doktoru esh. anlat bakalım bir ilişki nasıl olmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Kendi sokugumu dikeyim sonra iyilestiririm insanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 en azından dürüst adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=DZnGcRXc3LY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Esh said: 6 aydir mcdonalds a mi gidiyosunuz lan. Nasil bi iliski sekli bu? tamam sizin her hayatınıza giren hatun 16 yaşında bakireliğini kaybetmiş, dakikalar içinde orgazm olabilen, kama sutra'yı yalayıp yutmuş hatunlar. malesef benim çevremdekiler hep öyle olmuyor. aile baskısı diye bir şey var, daha doğrusu psikolojik olarak kendilerini hep uzak tutan insanlar var. insan gerçekten hayret ediyor Türkiye'de böyle oluyor mu diye ama işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 16 yaşında mı kız? sen kaç yaşındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 paradoksalkedi said: tamam sizin her hayatınıza giren hatun 16 yaşında bakireliğini kaybetmiş, dakikalar içinde orgazm olabilen, kama sutra'yı yalayıp yutmuş hatunlar. malesef benim çevremdekiler hep öyle olmuyor. aile baskısı diye bir şey var, daha doğrusu psikolojik olarak kendilerini hep uzak tutan insanlar var. insan gerçekten hayret ediyor Türkiye'de böyle oluyor mu diye ama işte :( ben istanbul a taşındığımda ilk kız arkadaşım bakire olduğunu söylediğinde "a aaa?" diye tepki vermiştim, "ne var kaşar gibi mi görünüyorum" tepkisi aldım direk lkjsaldjsa gayet doğal senin bu durumun. ama evlenme niyetin yoksa, çok da aşık olup "onun için bu duruma katlanırım" demiyorsan veya hiç iplemeyip "amaaan kız arkadaş farklı sex farklı gider başka kızlarla da takılırım" demiyorsan ayrıl git vaktinize yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Esh said: 6 aydir mcdonalds a mi gidiyosunuz lan. Nasil bi iliski sekli bu? rex'de gnc trkcll matinesi sonrası burger king :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Esh said: 16 yaşında mı kız? sen kaç yaşındasın? 17 ama bir kaç aya 18 olacağım o zaman suç olacak diye bir an önce yapalım diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 kız reşit değilse, kızın psikolojik durumundan emin değilsen fln yapma bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 cok gençlermiş lan. 15 yaşında sevişmiştim sanırım ilk, çocuğum olsa kız yaşında olurdu şimdi. vay anasını yaşlanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 kime kime sarcasm yapıyor kafam karıştı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 foto var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yolla panpa yazana yolluyorum sazan.avi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 çocuk gibi başlıklar açmayın lan artık.insan sevgilimle sevişiyimmi diye birisine sorarmı amk.napar sevişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 http://fc03.deviantart.net/fs29/i/2008/159/1/d/Pedobear_by_TomziBad.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 SNA1L said: çocuk gibi başlıklar açmayın lan artık.insan sevgilimle sevişiyimmi diye birisine sorarmı amk.napar sevişir aşkolsun lan. ciddi mesele abi sonunda kızı incitmek var ne bileyim benle sevişti ayrıldı olmasın. hayır kafamda öyle bir şey varsa zaten yapmam da tereddütüm olması beni sıkıyor danışmak istedim birilerine. eski sevgilimle de aynı durum vardı ha ama onda bir an bile tereddüt yaşamamıştım, ha sonra hatun terketti 2 ay sonra falan ama öyle. asdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 rica ediyorum kimseyle flortleşme bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 millete bak yaş 16 17, ama bir aksiyon bir aksiyon. peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 kız niye incinsin abi çokmu çirkinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar