Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C.L. 2. Tur Chelsea - Galatasaray 18/03/2014 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çeyrek final oynamıs takımın taraftarının yarı final hayali kurmasının neyi yanlış? Ayrıca ilk maçtan sonraki topicte bişey yazamayan fenerliler iş kesinleşince geliyorlar "zaten belliydi, kendinizi ne sandınız" falan diye. Gerçi adamların arvupa macerası galatasaray topiclerinden ibaret çok ta takmamk lazm.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı her sene CL ye katılıp Real Madrid, Juventus vb takımları yenerek en azından çeyrek final gördükleri için, Galatasaray'ın Chelsea'e yenilmesi garip ve komik geliyor tabi ki.
Mesaj tarihi:
WaNTeD said:

Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı her sene CL ye katılıp Real Madrid, Juventus vb takımları yenerek en azından çeyrek final gördükleri için, Galatasaray'ın Chelsea'e yenilmesi garip ve komik geliyor tabi ki.

hayır kardeş real madridi sadece geçen yıl yendiniz ve sonraki sene de 2 maçta 10 gol yediniz.
Mesaj tarihi:
geçen yıl ne lan sonra millet super kupa.jpg koyunca kızıyonuz.

"Galatasaray ile Real Madrid bugüne kadar 6 kez karşı karşıya geldi. iki takımın galibiyet sayılarında 3-3 eşitlik var. Sarı-Kırmızılıların Süper Kupa’yı da müzesine götürdüğü işte o mükemmel maçlar..."
gecen sene kasım ayı ntv spor yazısı mesela goolelaynca ilk cıkanlardan
Mesaj tarihi:
karde$ aklı mantığı olan insan zaten galatasaray ve diğer türk takımlarının avrupa başarılarını kıyaslamaz , galatasaraylısı da bizim uefa kupamız var demez.

http://i.imgur.com/8oaEY9B.png

yani akılsız rolü yapmayın şöyle saçma tartışmalar için. pırlanta gibi çocuklarsınız aaaaaaa
Mesaj tarihi:
Olm adamlar İngiltere liginin lideri. Kendi sahasında ligdeki 15 maçın 13ünü kazanıp 2 beraberlik almış. Avrupada da kötü döneminde basele yenildiler.

Bırakın da yenilelim abi. Sanki Fb gelse içerde dışarda yenecekti Chelsea'yi. Gördük Fenerbahçeyi Arsenal'e rahatça elendiler 2 maçta toplam 5-0. Beşiktaşı saymıyorum bile. Onların oynayabileceği bi seviye bile değil bana kalırsa(kaçın aggroyu aldım).

Neyin dalgasını geçiyosunuz anlamak gerçekten güç.
Mesaj tarihi:
biz halı saha tamımızı sahaya çıkartsak şu maçta gs'den iyi oynar en azından kaleyi bulan 2 tane şut atardık

cech terlemeden, forması bile tozlanmadan maçı tamamladı, adamlar hala ne dalga geçiyorsunuz diyor lol
Mesaj tarihi:
İşte bu başarısız trol. HLı saha takımı muhabbeti tartışmayı bitirir. Ben başka bir soru sorayım:

Seneye galatasaray GENE gruplardan çıksa ve sonraki işk turda elense

A) başarısızlığı tescil olur
B) büyük başarı olur - alkışlanır
Mesaj tarihi:
bi aralar?

Bu sene Avrupanın en iyi 16 takımı say desek?

Son iki yılda avrupa liginin zirvesinde kimler var desek mesela bir Fransız/ispanyol/alman futbol severe GS adını duyar mısın duymaz mısın?

Burada bak dikkatini çekerim, diğer Türk takımları ile kıyaslama yapmıyorum. AVRUPANIN EN İYİLERİ diyorum. ŞU ANDA diyorum.
Mesaj tarihi:
kadro hiçbirşey ya. uğur, önder, vederson, edu, maldonado, kezman, kazım'lı takım yendi cole carvalho terry essien makalele lampard cole drogba anelka malouda ballack mikel'li chelsea'yi.
  • Yeni Oluştur...