Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Cihazın ilk sahibiyim. Yeni bir telefon aldığım için çok temiz iPhone 4'mü satıyorum. Alındığı günnden itibaren kılıf ve koruyucu ekran ile kullanıldı, hiçbir hasar yok, resimlerden görebilirsiniz. Türkiye'den alındı. Herhangi bir servis, tamir veya parça değişimi olmadı. Jailbreak yapılmadı. Home tuşu arada sırada sert basmayı gerektirir. Lock, ses açma kapama ve ses arttırma/azaltma tuşları tamamen sorunsuz çalışır. iOS 7.1 yüklüdür, temizlenmiştir, sıfır kurulum yapabilirsiniz. Kulaklık neredeyse hiç kullanılmadı, tertemiz ve düzgün şekilde çalışıyor. Şarj/data kablosu sorunsuz çalışıyor ancak hasarlı. Orijinal kablo ile beraber 3m'lik kablo ve 2. adaptörü de vereceğim. Kullanım kılavuzu ve iğne eksiksiz, kutusu ile birlikte vereceğim. Resimde gördüğünüz GelaSkins kılıf hediye. Takas kesinlikle istemiyorum, lütfen teklif etmeyin. Pazarlıksız 550 TL istiyorum. İstanbul Okmeydanı'nda hafta içi 09:00 - 17:00 arası elden verebilirim ya da önce havale sonra kargo yapabilirim, kargo ücreti benden. Resimler: http://imgur.com/a/FtvTj#nNXcwaQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 fiyat/temizlik oranı gayet iyi. piyasasını bilmiyorum da alınır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 okmeydanı olmasa almıştım, adam vuruyolar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 520'ye satıldı, Pati dışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar