Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Cuce said: ha ben gancığım yanı, senı borca sokup sonra kötü yola düşürücem, ev araba aalıcam senet imzalatcam. tamam bu kadarmıs lan. zınnık koklattırsam sana na suraya yazıyom namertim. taam lan ben de imzaladım al :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 oooo Cuce, Dworgiani kapatmasi yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 okuduğunu mu anlamadın acaba ya jkaskdjash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 okumadim bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Red said: Esh said: Marty said: Cuce said: değişir. mayalı ıckı ıcmıyolar. distelled iciyolar. bakteri icemezler sonucta ölüde olsa ahahahahaha ne bicim insanlar var ya 20 yaşındaki kızdan ne gibi bi hayat görüşü bekliyosun abi. bi ateist oluyolar bi vegan sonra bi bakmışın reinada eller havaya, derken eşcinselliği deniyolar falan. yeni jenerasyonlar cok ilginç. ama taş gibi hatunlar var amk. iyice sübyancı oldum kahretsin. dünyama hoşgeldin sdfs bu nesille okuyorum o nesilden birine feci tutuldum bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Dworgian said: totemic said: sequo iki üç arabanın resmini koyda ortam şenlensin. böyle hiç tadı yok başlığın.. abi instagram varsa bilzerian takip et o zaman jasdklasj ya :( ben bu tarz yaşamları hep filmlerde falan oluyor sanıyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 tiLi said: Red said: Esh said: Marty said: Cuce said: değişir. mayalı ıckı ıcmıyolar. distelled iciyolar. bakteri icemezler sonucta ölüde olsa ahahahahaha ne bicim insanlar var ya 20 yaşındaki kızdan ne gibi bi hayat görüşü bekliyosun abi. bi ateist oluyolar bi vegan sonra bi bakmışın reinada eller havaya, derken eşcinselliği deniyolar falan. yeni jenerasyonlar cok ilginç. ama taş gibi hatunlar var amk. iyice sübyancı oldum kahretsin. dünyama hoşgeldin sdfs bu nesille okuyorum o nesilden birine feci tutuldum bu ara belgesel muhabbeti yaptığın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 evet ta kendisi. yıllardır kimse bu kadar tatlı gelmedi lan. fistan gelip bize ne diyebilir istediği kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 banane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 forumun dinamiği pek güzel kulaklık tavsiyesi iste alakasız konuda mesela gerge summonlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Liebe said: ya :( ben bu tarz yaşamları hep filmlerde falan oluyor sanıyordum :( adam bayağı sağlam yaşıyor yahu valla. ne diyeyim. allah artırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 tiLi said: Red said: Esh said: Marty said: Cuce said: değişir. mayalı ıckı ıcmıyolar. distelled iciyolar. bakteri icemezler sonucta ölüde olsa ahahahahaha ne bicim insanlar var ya 20 yaşındaki kızdan ne gibi bi hayat görüşü bekliyosun abi. bi ateist oluyolar bi vegan sonra bi bakmışın reinada eller havaya, derken eşcinselliği deniyolar falan. yeni jenerasyonlar cok ilginç. ama taş gibi hatunlar var amk. iyice sübyancı oldum kahretsin. dünyama hoşgeldin sdfs bu nesille okuyorum o nesilden birine feci tutuldum bu ara Ateş ediyo abi o nesil. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 BENI DE HOR GORUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ben de o nesile tutulmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 valla su çok güzel abi. hobi olarak başlayın özel bir üninin güzel sanatlar fakültesine sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 devlettekiler klasman dışı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 pedofil mi olalim hobi olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 her şey kanuna uygun fgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 arkadas adam beyinsiz de olsa zengin olunca daha cok ilgi görüyor kıskandım lan keske fakir olmasaymısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 GERGE said: Moncler kotu tasarimlara sahip ayrica bence, sevmiyorum ben. Ondan kapitalizmin zirvesi yapmislar seni. Sirf zevksiz markayi unlu diye aliyorsun demeye calisiyorlar. Sen yanlis anlamissin. http://www.mosmoda.com.tr/modules/catalog/products/pr_01_22903_max.jpg?rev=1377625049 şunu giyen insan zengin olsa ne ya gaziosmanpaşa apaçaisi mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 zenginim o yüzden casual olarak cankurtaran yeleği ile dolaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 baska bisey giyip zengin olsa ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Yine fakir fakir yorumlar gelmiş. http://vickyb.tv/wp-content/uploads/2012/10/Moncler-Montgenevre-Hooded-Parka-Picks-for-Him-10-19-12.jpg Mont buydu bu arada. Ama siz anlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bunu sormamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 jacabo said: kaç para bu 6.5K ya almıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar