SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Yasaklandı mı ya? Gitmediğim tekel kalmadı bulamazsın 3 sene önce kapatıldı fabrikası yasak fln diyolar. Bi tobacco shopda vardı bi tanesi 69 bi tane 120 bi de 190 tl lik 3 şişe, farklı markalar. Herkes yasak diyorken bi de bu kadar pahalı bişey mi bilmediğimden almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Hangi konyaktan bahsediyorsun? Tekelin vardı eskiden ne oldu bilmiyorum ama ithal gelenler duruyor. Bizim burdaki kipada Hennessy 200 tl mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Çok kazıkmış. Avrupada evsizler içiyor kanyağı donmamak için. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Marka ve yılla alakalı sanırım. Ben üni.deyken edirneli arkadaşlar sağolsun ucuza getiriyorlardı :D Bu arada konyakla kanyak aynı şeymi? Ne farkı var? //Kanyak tekelin vakti zamanında çıkardığı brendiymişi peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Dün Hennessy'nin 300dolarlık bi tanesinden tatma fırsatım oldu cidden harika bir tadı var AMA o paraya değer mi ayrı konu elbette. Bedava tatma şansınız olursa kesinlikle deneyin bu tip acaip pahalı konyakları baya keyif verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Banada ikram edilmişti oradan biliyorum ondan arada gözüm kayıyor mağzalarda :D Yalnız pek benim içieceğim birşeyde değil kavurdu gittiydi imansız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Absolut said: Dün Hennessy'nin 300dolarlık bi tanesinden tatma fırsatım oldu cidden harika bir tadı var AMA o paraya değer mi ayrı konu elbette. Bedava tatma şansınız olursa kesinlikle deneyin bu tip acaip pahalı konyakları baya keyif verebiliyor. abi türkiye'de ne tatması? :) migros'ta karfur da içkiler indirime girince, "indirim" veya "fırsat" etiketi yapıştırmak bile yasak. yanında eşantiyon verilen bardaklar dahi yasak. onların da fiyatını ekleyin satın diyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Aldım, http://www.onlinecava.com/images/products/3453.jpg 190 tl. İlaç yapılıyo bununla, bayaa iyi geliyo akciğere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar