SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Yasaklandı mı ya? Gitmediğim tekel kalmadı bulamazsın 3 sene önce kapatıldı fabrikası yasak fln diyolar. Bi tobacco shopda vardı bi tanesi 69 bi tane 120 bi de 190 tl lik 3 şişe, farklı markalar. Herkes yasak diyorken bi de bu kadar pahalı bişey mi bilmediğimden almadım.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Hangi konyaktan bahsediyorsun? Tekelin vardı eskiden ne oldu bilmiyorum ama ithal gelenler duruyor. Bizim burdaki kipada Hennessy 200 tl mesela.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Çok kazıkmış. Avrupada evsizler içiyor kanyağı donmamak için. :D
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Marka ve yılla alakalı sanırım. Ben üni.deyken edirneli arkadaşlar sağolsun ucuza getiriyorlardı :D Bu arada konyakla kanyak aynı şeymi? Ne farkı var? //Kanyak tekelin vakti zamanında çıkardığı brendiymişi peh.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Dün Hennessy'nin 300dolarlık bi tanesinden tatma fırsatım oldu cidden harika bir tadı var AMA o paraya değer mi ayrı konu elbette. Bedava tatma şansınız olursa kesinlikle deneyin bu tip acaip pahalı konyakları baya keyif verebiliyor.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Banada ikram edilmişti oradan biliyorum ondan arada gözüm kayıyor mağzalarda :D Yalnız pek benim içieceğim birşeyde değil kavurdu gittiydi imansız :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Absolut said: Dün Hennessy'nin 300dolarlık bi tanesinden tatma fırsatım oldu cidden harika bir tadı var AMA o paraya değer mi ayrı konu elbette. Bedava tatma şansınız olursa kesinlikle deneyin bu tip acaip pahalı konyakları baya keyif verebiliyor. abi türkiye'de ne tatması? :) migros'ta karfur da içkiler indirime girince, "indirim" veya "fırsat" etiketi yapıştırmak bile yasak. yanında eşantiyon verilen bardaklar dahi yasak. onların da fiyatını ekleyin satın diyorlarmış.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Aldım, http://www.onlinecava.com/images/products/3453.jpg 190 tl. İlaç yapılıyo bununla, bayaa iyi geliyo akciğere.
Öne çıkan mesajlar