WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 benim kedi çokça sokağa çıkıyor, tasma takayım dedim bu yüzden, http://i.hizliresim.com/eyk9jn.jpg 1 parmağa yakın boşluklu taktım. sıkmıyor gibi rahatsız olup çıkarmaya falan da çalışmadı ama bi garip duruyor gibi geldi. nasıldır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 sdfsd boğmuşsun kediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ahah çok mal duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kedi yasiyo mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 olum 1 parmak boşluk var . ne kadar boşluk bırakayım tüyleri kabarık bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 sessizce yaklaşıp enseye bi tane vursana lan. lütfen çok canım çekti tişörtümü ısıyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 çok gevşek olursa sağa sola takılır diye şeyettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 o kediye tasma olmaz ayağına bilezik tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 o nası bişey o kadar ufak bilezik/bileklik nerden bulcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 parmağına yüzük tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 http://i.hizliresim.com/xBj19M.jpg yandan şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ne kadar boşluk bırakırsam bırakayım ense tüyleri öyle oluyor dfghfg sıkıyo gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kafasının üstünden böle adeta bir dar yakalı kazak çıkarır gibi hgggnnh diye asılınca çıkmıyorsa çıkmaz, yoksa 2-3 iteklemeyle çıkarır kendisi :p kaç tane tasma gitti bizim öle önceki kedilerde sdf dışarı gidip kaybedip geliy0rlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 çıkarmaya uğraşmıyo hiç ya, 10 saat debelenir demiştim ama iyi gibi böyle bakalım bi yere takılmazsa problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bu arada şarj adaptoru şişe kapağı falan yeriğne oyuncak ne kullanılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Kediye tasma takmayın, hoplarken biryere takarsa boynu zarar gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Tasma değil, madalya takmışsın sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 HAHAHAH bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 zeytin ver oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bide dışarıdan geldinde tarakla tara hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ise mi gidicek abi kedi, niye kravat taktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 tarıyorum aldım tarak bi tane baya tüy çıkıyo. arkadaşımız yok ki amerigalardan tasma getirsin kravat takıyoruz anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kedide 2 parmaklık bosluk kalmalı tasmada. takılmasından korkuyorsanız rogz un 3 kademeli (kedinin agırlıgına gore degistiriyorsunuz)baskı görünce atan tasmaları var. cok pahalı degil. Ancak iri erkek kedilerde rogz tasmalarla 2 parmaklık bosluk yakalamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 miyaw33 said: Kediye tasma takmayın, hoplarken biryere takarsa boynu zarar gorur zilli tasma takmazsam benimki surekli gafil avlıyor. ayak altında kaza ile ustune basılıyor vs vs. cok sessiz bir hayvan. ev kedisine mutlaka sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 tasmayı çok gevşek takma , hem patilerini sokmaya çalışıyorlar hem de sağa sola taktırabiliyorlar. benim kız bir keresinde dolap kapağının tutma yerine taktırmıştı evde olmasaydım büyük sıkıntı olabilirdi. Ben bu olaydan sonra çıkardım fakat evden çıkıyorsa tasma takmakta elbet fayda var. Üzerine isim, adres yazan tasma olsa hatta daha şükela olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar