Prawler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 kışın ortasında uplayayım dedim de, tatili iyice özleyin diye :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 nettin orti. TATİİLLLL TAATİLLL[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 deniz demek, balık demek, her dkka duş alıp hijyenik olmak demek :P[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05 - [Bu mesaj nedanko tarafından 31 Aralık 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 tompiş prawler[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ya uplamadan önce haber verin insna kafayı yiyo kış günü güneşi nerden bulmuşta yanmış diye bu adam[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Sıfata bak[signature][hline]öttürürüm
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Prawler, 31 Aralık 2004 13:13 tarihinde demiş ki: kışın ortasında uplayayım dedim de, tatili iyice özleyin diye :) tatil mi? böhüü.. *! yazın gelmesini dört gözle bekler.. içi gider.. *[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mailYou want the greatest thing The greatest thing since bread came sliced You've got it all you've got it sized Like a friday fashion show Teenager cruising in the corner Trying to look like you don't try
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yazın paticik avşa buluşması düzenliyelim :D her türlü tur rehberliği hizmeti bendeniz tarafından üstlenilebilir :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Öne çıkan mesajlar