Unexplain Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konular ne kadar onemli olursa olsun onemseyen insan biçimi, keşke hiç meydana gelmesydi böyle bir tür ama Yüce Allah cins cins, çeşit çeşit yaratmış şu insana denen organizmayı... Selamlar...[signature][hline]where are you tonight? wild flower in starlit heaven still enchanted in flight obsessions lament to freedom
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 hmmm, hmmmmmmm.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
geffen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 garip bir girişim.. sezgisel dışa vurumculuk var ama fazlası egzama yapabilir muhelif yerlerinde.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 selamın aleyküm[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bu arada adam nickinin hakkını veriyo şimdi allah için[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 hahah onemli konu onemsenir tabii...[signature][hline]...
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Selamlar ¿[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
geffen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 dünyanın en yüzeysel insanı gregori samsa geldi aklıma sebepsiz yere.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bence "yüzeysel insan olmak" insanın kendine yakışanı giymesidir. şimdi ben yüzeysel bir insan olmasam, bir sürü şeyi üstüste geçirip sokağa çıksam insanlar bana bakıp "herife bak, takmış takıştırmış gene busht" demez mi? der. o yüzden her birimiz bir ölçüde yüzeysel insan olmalıyız bana göre bence pastırma.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 31 Aralık 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: nindalf, 31 Aralık 2004 00:11 tarihinde demiş ki: Selamlar ¿ [signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
geffen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 işte penguenci elemanlar hemen belli ediyor kendini :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bence yüzeysel olmak kedidir. eğer bir insan kedi gibi süzülebiliyor sessizce hareket edip yüzeylerde sinsice hareket edebiliyorsa ha derim arkadaş "bu adam yüzeysel!"diye. ayrıca şarjlı pil.[signature][hline]...
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Sevişiyo olabilirler ikisi de ortada yoksa[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Yüzeysel insan olmak, yüzeyde kalmayı gerektirir. Geçen biz amcaoğluyla denize girdik mesela, ben şambriyelimi almışım, o almamış. Noldu, dibe battı bizim amcaoğlu titanik gibin, ben yüzeysel insan oldum. Demek ki şambriyel yüzeysel insan olma şartlarından biri. Asıl bu YTL ne olacak, bir de yeni yasa çıkıyormuş, bizim kamyon işsiz kalacak. Tüm yüzeysellerin gözünden öpüyorum.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 hehe sizi penguene alalım arkadaşlar =)[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 uh...impressive..most impressive -vader[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 You have failed me for the last time general[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
SethGarrett Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 üff ne kdr yüzeyselsiniz hıh! :-)[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 lol..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ewt penth gene uçtu..Vaderdan girmeye başladıınıa gore yatma vakti gelmiştir.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bang bang nancy sanata bang bang[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ah beni benden alırsan seni sana bvırakmammmmm[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Eağaraamaam.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yüzeysel olmak bilinç altındakini dışa vuramamaktır bence[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 diyarbakırlıymış adı bahtiyar sucu saz çalmakmış ogrendigim kadar[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Öne çıkan mesajlar