Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyet Değiştirmem Gerekli Mi?

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Birisi bana ait ehliyet fotokopisi ile dolandırıcılık yapmış. Kullandığım GSM operatörüne ait bir kampanya ile telefon almış. Taksitleri bana girmiş. Büyük ihtimalle aldığı mağaza da teşkilattan. Daha önce hattı aldığım mağazadan şüpheleniyorum. Başka nereden bulacak benim ehliyet fotokopimi ? Kaybetmedim hiç.

Bugün savcılığa başvurdum. Ehliyeti değiştirmeli miyim ? Yoksa fotokopisi ile başka bir halt edebilir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

benzeri başıma geldi.evraktaki imzan senın değilse sıkıntı yok. ben 2,5 senedir uğraşıyorum 4 ncü mahkeme geçen ay oldu.hala sonuçlanmadı en son tekrar bilirkişiye verildi diye mesaj geldi uyaptan.
2,5 sene içinde 100lerce imza örneği verdim karakola gidip her iki elimle ayakta,oturarak falan.

------

benim durum şöyleydi.
benım kimlik fotokopim ile alınan hattan dolandırıcılık yapmışlar.dolandırılan kişi şikayetci olunca benım haberım oldu.sonra benımde bilgim dahilinde olmadığı için iş kamuya düştü.yapanı buldular tutuksuz olarak geziyor.mahkemelerde karşılaşıyoruz.oda suçu kabul etmıyor hala.nere dayancak sonu bilmiyorum. bu arada bende şikayetci oldum tabi 3 mahkeme öncesi.
Sosyal ağlarda paylaş

HocaEfendi said:

benzeri başıma geldi.evraktaki imzan senın değilse sıkıntı yok. ben 2,5 senedir uğraşıyorum 4 ncü mahkeme geçen ay oldu.hala sonuçlanmadı en son tekrar bilirkişiye verildi diye mesaj geldi uyaptan.
2,5 sene içinde 100lerce imza örneği verdim karakola gidip her iki elimle ayakta,oturarak falan.

Peki taksitleri ödedin mi ? Ne oluyor bu süreçte ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...