khazadum Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Selamlar, Abimin bilgisayarına bu lanet şey kurulmuş. Nereden kurulduğunu bilmiyorum ama online oyunlarda ping yapıyor. Auto update gibi birşeyi var sanırım. Bilgisayardan temizledim ama sanırım Arkaplanda işleme devam ediyor lanet şey. Combofix taraması yaptımda birşey bulamadı. Onun haricinde Şimdi şöyle birşey indirdim. Ücretsiz bir uygulama sanırım. Bir de bunu deneyeceğim. Normalde de Counter Strike 1.6 'dan başka oyun oynamayan bir çocuk abim. Yazık garibim 60-70 pingle oynuyor. Bu program kurulmadan önce 30-40 arası oynuyordu. Türkçe bir kaynak bulamadım da. Şurada bir kaynak var temizlemek için. Format atmadan bu iletten kurtulmanın bir yolu var mıdır. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
stimpak Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 said: STEP 1: Uninstall SaveSense program from your computer STEP 2: Remove SaveSense pop-up ads from Internet Explorer, Firefox and Chrome STEP 3: Remove SaveSense adware from Internet Explorer, Firefox and Google Chrome with AdwCleaner STEP 4: Remove SaveSense virus with Malwarebytes Anti-Malware Free STEP 5: Double-check for the SaveSense infection with HitmanPro böyle demişler bir yerde. Malwarebytes'a güvenirim, bir de bu şekilde denesene. edit: link de vereyim
khazadum Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Yok bu da işe yaramadı. Bilgisayarda hangi bağlantının nereye ulaşmak istediğini, kaç mbit kullandığını görebileceğim bir program ya da cmd komutu var mıdır ki. Kontrol edelim bilgisayardan çıkan bağlantıları.
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Google'da 100 lerce çözüm çıkıyor yazınca. İlla bulursun birinden.
khazadum Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Birde şöyle salakça bir durum var; Cmd'den abimin oynadığı (adminliği de var) oyun serverinin sunucusuna ping çekiyorum (oyunyoneticisi.com) 80-100 arası ping geliyor. Ama Mygamearea 'ya çekiyorum 30-40 arası alıyorum. Çok ilginç haggetten. 1 hafta öncesine kadar sorunu yoktu.
Öne çıkan mesajlar