Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 serverlar 22-30 gibi kapandı şuan da halen yok benımde lvl 30 hunter gitti :( hoş lvl 36 arkadaslarda göme gitti lol bende gectım elf warrior kasıyorum baydım horde questlerı yapmaktan kustum resmen birşey deıl oyun cıkınca zevkı olmıcak herneyse gelır artık serverlar[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ben icerdeydim serverlar kapanirken, ama yani tümüyle kapandigini sanmiyorum böyle bi bakim icin falan olsa gerek arada bi kapamiyolarmi bunlari zaten =) ama yani kökten de kapansa icim gam yemez, bu kadar zor bişeyi başarip oyunu gördüm ya o bana yeter yani, zaten ciksin burda direk aliyorum oyun cok iyi, yani swg gelmeden direk alan gruptanim ben, hala duruo collectors edition almiştik bide arkadaşlarla, lakin ordaki mission lar falan yok arac gerec yok km lerce koş allah koş, WoW un beta da bile hissediliyor kalite. zaten Blizzard a herzaman güvenmişimdir. Adamlar iş yaptimi hakkini vererek yapiolar. bi de laf etmeyin arkadaşlar, öyle böyle falan diye yok arvupaya üvey evlat diye, adamlar süper oturmuş sistem olsun diye uraşiolardir. öyle yamuk bişi cikarmak istemez bilizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Quest konusunda haklısın US de NE rouge oynadım. Korede Gnome Mage oynuyorum iki karakteride yöneteceğim retailde ama EU betada hangisiyle oynasam questleri iyice ezberlemiş olacam baymasından korkuyorum.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ne bayacak arkadaşlar yaw daha iyi işte questleri ezberlemiş oluyosunuz oyun çıkınca direk girer kasarsını hızlı lvl alıp high lvl questler yaparsınız sonra raid yaparsınız köy basarsınız bir guildiniz olur arkadaşlarınız olur süper şeyler yapılabilir[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 işte öle düşünüyorsun ama oyuna başlayınca zevki kalmıcak zaten çoğu şeyi biliceksin nerde bunun heyecanı ogrimara gidip ragefire girdigim zaman yusuf yusuf olurdum oha bu ne elite felan diye şimdi sadece aa bu ne güzel kobra ama ezik dicem ;) yada wc içinde geçerli yada ashanvale dekı aynı yerler ha bir avantajı olucak ilk hafta cogu oyuncu içinden sivrileceksın millet 20 iken sen olucaksın 30 misal neyse en azından guildekı arkadaşlara yarar bu tecrubeler ve bilgiler[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Realm List Selection ekranı bomboş ya hani. Şimdi ben ölece beklesem serverlar gelince görünür mü yoksa sürekli yeniden mi denemem gerekiyor?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 kore sunucusunun sitesinde yazanlara göre 4 saatlik bit bakım söz konusu,yarım saat içerisinde açılacağı söyleniyor ben de onların yalancısıyım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 saat 11 den beri bekliyoruz NERDE STAFF AÇIN SERVERIIII :P heralde extra bir sorun çıktı ya 4 saat çoktan geçti.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bu server beta değilde gerçeği olsa napardınız genede aylık para verip Eu ya geçermiydiniz ?[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 her oyunun her server ında bu tip sorunlar yaşanır,alıştık artık bekleriz:)herşey wow için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bu server Beta değilde normal olsa ve vaad edilenden uzun süre kapalı kalsa; 1. Sefer pek birşey yapmazdım. 2. Sefer forum ve e-mail ile sitem ederdim 3. Sefer çok güel orjinal küfürler içeren bir e-mail gönderip oyunu uninstall ederdim heralde.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 4 saat dediler 6 buçuk saat oldu,bari düzelttiklerini teker teker realm listesine koysalar moralimiz bozulmasa bomboş realm listesi görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Serverlar geldi arkadaşlar. En azından benim oynadığım geldi :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 duydular feryatlarımı yavas yavas geliyor serverlar geri mübarek adamım vesselam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 serverlar gelmıs ama o bizim kapanan 8 server geldimi bilmiyorum kore karakterlerden secemıyoruz zaten bir soylenti var karakterler silindi diye gecmis olsun eger oyleyse :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Hayde bakalim $imdi de charlarimin oldugu serveri goremiyorum.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 !'^^++%&&//((/)()(= bu ne lan sıra olayımı başladı burda da asdsadasdas 20 dk yuh[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 vardı zaten? biz doomguards olarak nasıl olmuşsa en boş sunuculardan birini seçmişiz, o yüzden hiç sıra olmuyordu.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bir tek benim sectigim sunucu mu yok piyasada yahu. karakterler kayip araniyor :D[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Evet son dakka golu ve charlarim yine elimde :) (oh be)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya bizim doomguard larin server hala mi yok.nasi is bu ya warlock umu isterem ben :([signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 evet bizim doomguard serveri gelirse lütfen haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 O server kapanırken yeterli oyuncu olmadığı ve Allince güçlerinin Hordeye göre çok ilerde olmasından dolayı kapandı.Benim level 26 shamanım getti.Oyun oynama zevkimde kalmadı.Aynı questleri bidaha kasmak çok koyar.Zaten kaç gün kaldı kapanmasına.[signature][hline]HordishManner [Bu mesaj RedBaron73 tarafından 30 Aralık 2004 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ne yani tamamen mi kapandi olmaz öle sey yaw[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 altavistadan çevirdim, ama pek de bir şey anlayamadım. anlayabilecek birileri çıkar diye c/p ediyorum. That everybody of the snail How do you do? From the 24th day which passes the server whole re-composition work which is started makes progress and me Ji it is not with the fact that it will be able to operate all servers recently and again it is visible. Meantime the member to send and encouragement all thanks it gives. It finishesthe inspection of server of 10 things where first of all, from morning the periodical inspection is continued today and it completes it does a rehabilitation and to sleep. Corresponding 10 server became the structural reform and the fire tube of 8 servers of existing, they compared in different servers and petty a more hour was caught to a rehabilitation and. The inspection of corresponding server in the condition which is almost completed now, together will measure with the separate way server common knowledge after short time and and. The server is nomalized until the amount of time which is forecast within about 1-2 hours to become forecast, present 30th by 8:00 p.m. with the fact that it will be completed. It informs from the air-ground of existing and gave to the early stage when each server starts is visible with the fact that becomes the connection in server, but the actual part served software continuously while starting world server knock-down will be the possibility of seeing the error message of the back. Like this error message comes out and again to attempt a connection after short time, it wishes. Repeats, when it attempts a connection continuously, finally the hour when it is caught to the initial startup of server compared to is because becomes disturbance from this condition. In afterwords, against the recovery process situation of 8 servers which descend at 29th day break it will update and it will give. Currently corresponding 8 server it is a condition where the part confirmation and recovery process remain still the considerable portion rearrangement to be completed. It finishes the hazard best which completes a work inside if possible quick hour, currently with forecast with common knowledge advance notice with it gives together tomorrow, until December 31st evening it is expected with the fact that it will be able to complete a recovery process. bold yaptığım yerlerde karakterle ilgili bir şey var sanki Currently from the hazard which confirms the rehabilitation condition of corresponding 8 server, it raises a short time server, after examining the process which it hands down is repeated. The character or part game playing contents which it makes newly from this process is not recorded in the normality not to be, when the following rehabilitation is completed, the possibility of going back in existing condition is, during this duration the quest accomplishment back which is important from inside creating or game of the new character gives to have self-control entrusting. During short hour because of inspection is continued, it causes an inconvenience and to the game progress which is smooth the point apple which it gives it gives. But, to the new year when it approaches more compared to from hazard the selection which comes out from the situation which is inevitable is and of the world everybody to love a work craft in small quantity the bay compared to understand the server operation which is smooth, it gives, member sending staring route it wishes. It gets dark and thin 2004 it sends to be full, route it wishes. pul li It sleeps, tu the team streamer.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 30 Aralık 2004 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar