Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kore beta bitti mi?

Yenerk85

Öne çıkan mesajlar

yahu benim oynadığım server hala listede yok. Sizde öyle bişey varmı?Yoksa benim oynadığım server varda bizim karakterleri falan mı sildiler? Çünkü başka başka serverlarda lvl 1 karakterlerim vardı onlarda gitmiş.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

şu an online olan hiç bir serverda karakterim yok. Halbuki 4-5 farklı serverda karakterim vardı. Peki bu realm list optionuna nereden ulaşabilirim? belki orada farklı bişeyler işaretlemişimdir ondan benim serverlar görünmüyordur?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

Korkmayın Kore Beta daha uzun süre sürcek EU ile aynı anda acılcak.O yüzden daha epeyce kasabilcez.Bu arada benim oynadığm serverda yüksek levelli Horde yok dün gece saat 6-7 arasında Allince Troje Camp ve Cross Road kasabalarını darma dağan etti kabus gibidi.40-50 Elf Human Cüce geldi level 40+ hepsi bir tanede Paladin vardı level 60 dı ne Gard kaldı nede questi bitirebileceğimiz tüccarlar. Hepsi yerdeler tabi bizde böle hezimet görmedim.Ekranda kanal 3 de paso Underatack yazıyodu lol :) Kısaca benim serverda güçlü Horde yok hepsi Noob.Bakalım ne olcak bu gece de gelecekler eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedBaron73, 24 Aralık 2004 09:34 tarihinde demiş ki:
Korkmayın Kore Beta daha uzun süre sürcek EU ile aynı anda acılcak.O yüzden daha epeyce kasabilcez.Bu arada benim oynadığm serverda yüksek levelli Horde yok dün gece saat 6-7 arasında Allince Troje Camp ve Cross Road kasabalarını darma dağan etti kabus gibidi.40-50 Elf Human Cüce geldi level 40+ hepsi bir tanede Paladin vardı level 60 dı ne Gard kaldı nede questi bitirebileceğimiz tüccarlar. Hepsi yerdeler tabi bizde böle hezimet görmedim.Ekranda kanal 3 de paso Underatack yazıyodu lol :) Kısaca benim serverda güçlü Horde yok hepsi Noob.Bakalım ne olcak bu gece de gelecekler eminim.

Eheh dün gece undercityden bir quest aldım baktım barrensde crossroadsa git bilmem sunla görüş dio.Zepline heyecanla bindim orcların sehirlerini hiç görmemiştim.Origimmar için orc char acmayı düşündüm sehri görünce.Neyse ben questi yapıyım dedim.Barrense geçtim crossraoadsı arıyorum.Birden kanaldan under attack anonsları basladı.Etraftaki herkes ve herşey düşman, fear atıp kacıyorum mecburen.Cok dayanamadım ve öldüm.Az günahlarını almadım raidi düzenleyenlerin bir hevesle gelmişim yeni topraklara...:)
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada dün redbaron'un dediği gibi bir allianca dehşeti yaşandı. 20 ye yakın level 50+ alliance camp tauroje (ya da her neyse) yi dağıtarak xroads'a geldi. xroads'ta pek savuncak kişi toplanamamış olsa gerek bütün guard ve npc'leri kestiler. sonra tabi herkes gazla xroads'a gitmeye başladı. ben o sırada sakince quest'lerimi yapıyordum.

aradan 20 dakika geçti. hala orda olduklarını öğrenince bir gideyim dedim. hakkaten hala ordalardı ve büyük bir savaş vardı. ben alana girdiğim anda yaklaşık 10 horde arasında level 60 bir paladin gördüm. horde'lar hep level 20 civarindaydi genelde.

level 60 lara karşı hiç bir şansımız olmaz sanıyordum. ama grup halindeyken level 20 adamlar bile 60'lara karşı işe yarayabiliyor. level 30 rogue karakterimle hide oldum, gittim paladin'e cheap shot vurdum. şaşırdım, çünkü miss geçmedi ve paladin stun oldu. ne olduysa orda oldu, o 3 saniye için health'i nerdeyse tam olan paladini indirdi o düşük level horde sürüsü. :) ben de arada 1-2 backstab vurabildim.

hatta yine level 30 karakterimle kaçan bir iki level 50+ alliance'ı backstab ve finishing zımbırtılarımla öldürdüm. son hamleyi yapmak gurur verici ;). sonuçta level 30 da olsanız 150-200 arası vurma potansiyeliniz var ıskalamazsanız. level 60 adam bile olsa bu da az bir şey değil yani. kaç hp'leri var bilmiyorum ama hp barlarından eksilen miktar hiç de göz ardı edilecek değildi.

tek sorun level 60 adam size vurunca oluyor. max 3-4 vuruşta yatıyorsunuz çünkü.

aynı level 60 paladinle harika bir anım oldu. bizimkilerin levellar düşük olduğu için arkada bekleyen 4-5 alliance'a saldırmıyordu kimse. bir gnome mage ise ölmek üzereydi ve kendi arkadaşlarına doğru kaçıyordu. ben tek başıma kovalamaya başladım gnome'u. o sırada yanımda level 60 paladin bitti. kaçmaya başladım. bir vuruş yaptı 500 dmg falan yedim sanırım (1400 civarı hp var). bir vuruş daha yaptı yine bir o kadar dmg yerken arkamı döndüm gouge yaptım. talentlerle birlikte 5.5 saniye sürüyor gouge'un stun'ının etkisi. sprinti basıp kaçtım şehre girdim, arkama baktığımda paladin stun'dan yeni çıkmıştı ve üstüne gelen horde'lardan kaçmaya çalışıyordu. herhalde level 30 kendi halinde bir rogue'dan böyle bir şey beklemiyordu paladin arkadaş.

demek istediğim, grup halindeyken level 60 karakterlere bile bir şeyler yapabiliyorsunuz. en azından 1-2 tanelerse :p.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage adamım demek sende ordaydın.Beni listene ekle akşam takılırız.Nick=Redshaman nickimden de anaşıldığı gibi shaman kasıyom.Gerçi senin level bana göre yüksek ben level 20 yim ama WC ye girmem lazım bi el atarsan orda sevinirim.Horde level 46 iki kişi gördüm sadece onlarda kafalarına göre takılıyolardı.Abi o Paladini öldürdüysen helal sana ama bence o ölünce cezalı başlamıştır mezardan.Yoksa level 60 bir charı 30 luk değil 1-2 kişi 5-6 kişi öldüremez.Ben adama büyü atınca paso resitant yazıyo yani vurmuyo bile hadi vudru diyelim bu seferde 5 dmg anca alıyom.:) Komedi.O kesin sen geldiğinde mezardan başlayıp gelmiştir köye çünkü bir ara saldırı kesildi onlar tekrar toplandılar gibime geliyo gerçi emin değilim.Horde de Shaman Allince da Paladin birbirine benzer charlar.Helal olsun adamlara iyi ezdiler 2 kasabayıda.Bu arada ölen gardlar çok uzun süre dirilmiyoda içeri demekki 20 tane level 50 yerleşse bu serverda millet quest yapamıcak.:)[signature][hline]HordishManner

[Bu mesaj RedBaron73 tarafından 24 Aralık 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj RedBaron73 tarafından 24 Aralık 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2ainteractive, 24 Aralık 2004 13:59 tarihinde demiş ki:
karakterlermi silindi kore betada oynayıp kasan arkadaslar girebiliyormu karakteriyle su an realm ler arasında yok karakterim

Bende de aynı sorun vardı (1) şeklinde görünmüyordu karakterlerim hiç bir serverda. Oynadığın server türü neyse hepsine teker teker gir ( Çift tıkla karakter menüsü boşsa geri dön) Birinden senin karakterlerin çıkacak çok sevineceksin bneim gibi :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

redbaron paladini ben öldürmedim tabii ki. sadece öldüren son darbeyi ben yaptım. başka bir sefer de ise 2-3 saniye stun ederek ölmesini sağladım. bunları yaparken de bana saldırmıyordu zaten. bana bir kere saldırdı, onda da yukarda yazdığım gibi kaçmayı başardım. yoksa teketek olsa max 3-4 vuruşta indiriyor. :) ama karambolde işi görüyoruz yani.

edit: bu arada mezar 2 adım yol, gelip cesedinde canlanıyordu, ya da priest arkadaşları heal ediyordu. res sickness yoktu yani.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 24 Aralık 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kapatmaya niyetleri yok galiba. EU başlayıncada betada olmasında :D

//Bu arada oyunda böle lvl 28 e uygun PvP yerleri nelerdir? Biraz aksiyon yapayım diyorum. ( Allianceyim, Normal serverda oynuyorum PvP değil) Mekan adı verirseniz iyi olur. Mage karakter olduğundan Dueller bişey ifade etmiyor grupta karakteri görmek istiyorum.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...