Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: CraftedbyMalibu, 22 Aralık 2004 23:16 tarihinde demiş ki: Buradanda çekebilirsiniz Dalamar başka bir topicde yazmış ben yukarıdaki linkden çekiyorum. Bizi normal downloader ile uğraştırmayan dalamara teşekkürler.. İşe yaradığını bilmek güzel :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 evet bos bir liste geliyor sansimiz varsa tekrar acilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 simdi de server list geldi fakat serverların hepsini denememe ragmen karakterimi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 serverların bazıları gelmıs ama oyuna gıremedım disc oluyorsun anında anlamadım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben de duydum 28 aralık ama kolpadır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bende server a baglanmaya calısırken authenticating te kalıyor siz de de durum aynımı,ve bu kötüye işaret mi?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yok ya ne kötü işaret halen ugrasıyor adamlar serverla yenı patch geldi felan fılan acılır yakında[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 daha bu patchi denedinler bari be :)[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kore beta kapandi koreli arkadasım Kyo Hye Msu dan aldıgım habere gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 şizofrenik semptomlar belirdi wow suzluktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben ABİS kasayım bari koreli kankadan haber yok "ABİS kasmak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kırk yıllık mirage oldu miraj dispel oldu debuff abyss oldu abiş damage oldu dömajj kendi dilini konuşamayıp yabancı serverlarda yabancı dil yaratmaya çalışan knight online cı arkadaşlara akıl ihsan eylesin ne diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 pardon dispel de-baf olmuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben naytonlayn ı sadece o orc un muthiş bagırısı için ve mukemmel savas muzigi için oynuyorum 8000 kişilik malezya orkestrası neler yapmış bence fanfir sende oynamalısın ben sana oretirim ABİS kasmayı zaten 5 item var item leride karıstırmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: 2ainteractive, 23 Aralık 2004 03:46 tarihinde demiş ki: ben naytonlayn ı sadece o orc un muthiş bagırısı için ve mukemmel savas muzigi için oynuyorum 8000 kişilik malezya orkestrası neler yapmış bence fanfir sende oynamalısın ben sana oretirim ABİS kasmayı zaten 5 item var item leride karıstırmazsın. evet o müzik insanin basini döndürüyor ama benim en cok sevdigim sey o müthis hava efektiydi.yukari bakinca hava nerde yer nerde iyice ayirmis adamlarki belli olsun[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ewt ya o orc ne kadar estetik,hele o müzik rıt-tın tın-tın tın-tın tın-tın tin-tin ezgisi ne kadar etkileyici,düşünsene 6 ay aralıksız oynayana 6 ay o müziği aralıksız dinleme şansı veriliyor,bu arada item yazıldığı gibi okunur KO da bunu bilmemen ayıp doğrusu,en yakın zamanda hatta şu anda başlıyorum knight online a,o orc u paint ten duvar kağıdı yapıcam,sonra scanner dan çıkartıp harbi duvar kağıdı yapıcam hatta t-shirt e bile bastırabilirim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kore server'ında oynayan ve yeni patch'ten sonra giremeyen arkadaşlara: her patch sonrasında realmlist'inizi koreye çevirmeyi unutmayın. us yazısını kr yapın yeter. girememenizin sebebi us sunucularına girmeyi denemeniz ve onlar da kapalı olduğu için authenticating'de kalmanız. edit: cosmos varsa interface hatası veriyor. yeni versiyonunu indirdim bu sefer validating version deyip takıldı. interface klasörünün ismini değiştirdim girdim şimdi. bakalım halledebilecek miyim cosmos'u. ayarlar giderse ağlarım. [Bu mesaj Mirage tarafından 23 Aralık 2004 05:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ya dostum ben giriyorum ama karakteri görmüyor,bir tane lvl 4 shaman acmıstım onu görüyor sadece,ara sıra aynı şeyi yapıyor sebebi nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 retrieving char list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Listede benim karakterlerin olduğu server yok nedenki ? Sanırım herkes oyunda bi ben kaldım dışarda :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Hala kimse bir acc vermedi ya bana alacağınız olsun. 3 er 3 er almışlar mümkün değil acc almak ya.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 valla dün shutdown oldu sora girmedim bidaha simdide patch var allah yoksa battlegroundsmı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 1.2.1 oldu oyunun sürümü[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 grafiklerde küçük ayar yapmışlar sanırım benim gözüme sanki daha bi net ve güzel gözüktü grafikler bide birkaç cursor kısmını değiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 -------------------------------------------------------------------------------- - World of Warcraft Client Patch 1.2.1 (2004-12-21) -------------------------------------------------------------------------------- Bug Fixes - Rolling for items in the French and German will now work properly. - Resolved an issue with looting in click to move mode that could cause crashes. - Performance issues occurring with certain CPUs have been resolved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar