Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kore beta bitti mi?

Yenerk85

Öne çıkan mesajlar

said:
CraftedbyMalibu, 22 Aralık 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
Buradanda çekebilirsiniz

Dalamar başka bir topicde yazmış ben yukarıdaki linkden çekiyorum. Bizi normal downloader ile uğraştırmayan dalamara teşekkürler..

İşe yaradığını bilmek güzel :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2ainteractive, 23 Aralık 2004 03:46 tarihinde demiş ki:
ben naytonlayn ı sadece o orc un muthiş bagırısı için ve mukemmel savas muzigi için oynuyorum 8000 kişilik malezya orkestrası neler yapmış bence fanfir sende oynamalısın ben sana oretirim ABİS kasmayı zaten 5 item var item leride karıstırmazsın.
evet o müzik insanin basini döndürüyor ama benim en cok sevdigim sey o müthis hava efektiydi.yukari bakinca hava nerde yer nerde iyice ayirmis adamlarki belli olsun[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net-author
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

ewt ya o orc ne kadar estetik,hele o müzik rıt-tın tın-tın tın-tın tın-tın tin-tin ezgisi ne kadar etkileyici,düşünsene 6 ay aralıksız oynayana 6 ay o müziği aralıksız dinleme şansı veriliyor,bu arada item yazıldığı gibi okunur KO da bunu bilmemen ayıp doğrusu,en yakın zamanda hatta şu anda başlıyorum knight online a,o orc u paint ten duvar kağıdı yapıcam,sonra scanner dan çıkartıp harbi duvar kağıdı yapıcam hatta t-shirt e bile bastırabilirim onu
Sosyal ağlarda paylaş

kore server'ında oynayan ve yeni patch'ten sonra giremeyen arkadaşlara:

her patch sonrasında realmlist'inizi koreye çevirmeyi unutmayın. us yazısını kr yapın yeter. girememenizin sebebi us sunucularına girmeyi denemeniz ve onlar da kapalı olduğu için authenticating'de kalmanız.

edit:

cosmos varsa interface hatası veriyor. yeni versiyonunu indirdim bu sefer validating version deyip takıldı. interface klasörünün ismini değiştirdim girdim şimdi. bakalım halledebilecek miyim cosmos'u. ayarlar giderse ağlarım.

[Bu mesaj Mirage tarafından 23 Aralık 2004 05:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

--------------------------------------------------------------------------------
- World of Warcraft Client Patch 1.2.1 (2004-12-21)
--------------------------------------------------------------------------------
Bug Fixes

- Rolling for items in the French and German will now work properly.
- Resolved an issue with looting in click to move mode that could cause crashes.
- Performance issues occurring with certain CPUs have been resolved.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...