Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 http://www.finansglobal.com/haber/tib-tweet_leri-arsivlemeye-basladi/13066 Bu açığa çıkan. E-posta gibi ISS üzerinden geçen şeyler, blog yazılarına yorumlar... SSL ile korunmayan her şeyi arşivlemeye girişecekler bence. Kendi offshore eposta sunucumu kurdum, sadece SSL ile bağlanıyorum ona, siz de yapın böyle şeyler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 cep telefonuna kaydedilen telefon numaraları hard discklere kaydedilen belgeler... seni atmak istesinler yeter ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 ben cep telefonunu offshore kullanıyorum artık, tavsiye ederim, üç dükkan var telefonunu bırakıp yeni telefon ve hat alıyorsun direk hergün bu işlemi yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar