poseidon98 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ya bişey sorcam bu cm 4 ün patchi çok fark ettiriyomu boşu boşuna indirmiim şimdi[hline]Hayal et, cennet diye bir sey yok Biraz caba gosterirsen, yapmak kolay bunu Ayaklarimizin altinda cehennem yok Tepemizde, sadece gokyuzu Hayal et tum insanlarin Sadece "bugun" icin yasadiklarini Yeryuzunde hicbir ulkenin olmadigini hayal et Zor degil yapmak bunu Oldurmek ve olmek icin Ortada bir din de yok... Hayal et tum insanlarin, Baris icerisinde yasadiklarini Hayal et, hirs'in olmayisini Yap ve sasirt beni Acgozluluk de yok, aclik da... Insanlar arasinda bir kardeslik ortami, Hayal et tum insanlarin Dunyayi paylastiklarini... Diyebilirsin ki, ben ayakta uyuyorum, ruya goruyorum Fakat ben, bunu yapan tek kisi degilim Umarim bir gun gelir sen de bize katilirsin Ve dunyada birlik icinde yasariz... john lennon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 1 satır yazı 50 satır imza Sukkkkkkkkssssssssssssssssssssssssss[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Evet en son çıkan enhancement pack'de data update'i de var. İmkanın varsa, son versiyonu yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar