Manticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 aslında çok güzel bir grup,almanca olmasıda bende çok güzel şarkılarının,almanlardan ben böyle güzel bir grup beklemezdim şahsen.ama en güzel albümleri live aus berlin bence en güzel şarkılarıda engel,seeman,sehnsucht vede ich will. ich willll:rock:[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Şu topic Bu topic Hatta o topic said: Bonecrusher, 24 September 2002 04:48 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim bir gruptur ya? Mtv'nin geçen senenki ödül töreninden önce 98 törenlerini göstermişlerdi. Adamlar orda Du hast'ı söylerken aşmışlardı. Geçen Sene Ich will'i sölerken aşmışlardı. XXX'de de aşmışlar. Feuer Frei (ateş serbest) Süper bir şarkı. Rammstein'in solisti de aşmış bir adam. O ne biçim sestir, o ne biçim vücüttur, o ne biçim manyaklıktır yani? Rammstein izlerken, sanki Cem Uzan mitingi izliyorum. Bu herifi destekleyen böyle bir grup olur mu? Böyle bir adam olur mu? Cidden bu görüntüler Dünya'dan mı? Diye düşünüp duruyorum[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp [hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Arkadasım sana son derece katılıyorum.Boyle kotu bi grup olamaz adamlar show yapiolar die milet hastyası oldu yav .. Almanca da kaba bi dile sahip oldugu icin bizim müzikten anlamayan arkadaslarımız hastası oldu.Ver distörşını ver o gırtlak vokali yap sen konserlerinde showunu baknasıl fan topluosun.. Benim ev arkadaslarıda dinlio deli oluorum... Cem Uzan benzetmesine bayıldım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 abi ben kötü demedim yanlış anladın. severim bu tür müzikleri. cem uzan olayı ise, inanamayacağım olaylar yapabilen bir grubun konserine inanamayacağım kadar çok kişi gidiyor da, ondan şeyettim. Şimdi başıma taş atıcan biliyorum ama ;) Ramms+ein rocks... :rock:[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bak bak grup kesmemiş almancayada b.k atmış... artı bu adamların stripped coveri ayrı bi olgu ve hatta hatta konser vcd bulun izleyin o live aus berlinin... manyaklıın sınırı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar