Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıkılanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyundan sıkılan arkadaşlar account bulamayan bana acc larınızı yollarsanız hem sıkıntınız geçer hem sevaba girersiniz:)[signature][hline]Like Frankie said,
I did it my way ;)
Mesaj tarihi:
Evet hem de çok sıkıldım ama malesef sana verebilecek acc.um daha yok çünkü EU daha açılmadı. USA için ayrı EU için ayrı binbir takla atmaktan, pre-order sorunlarından, EU'ya üvey evlat muamelesi yapılmasından, TR'ye gelecek box'ların akıbetinden vb. herşeyden çok sıkıldım. Bıraktım artık takibi felan da yeter. Oynatmadan, resmen bürokratik işleriyle kendini soğutturan ilk oyun olarak tarihe geçecek wow....[signature][hline]WoW Guild HALL
Mesaj tarihi:
said:
Thorvald, 30 Aralık 2004 11:13 tarihinde demiş ki:
Evet hem de çok sıkıldım ama malesef sana verebilecek acc.um daha yok çünkü EU daha açılmadı. USA için ayrı EU için ayrı binbir takla atmaktan, pre-order sorunlarından, EU'ya üvey evlat muamelesi yapılmasından, TR'ye gelecek box'ların akıbetinden vb. herşeyden çok sıkıldım. Bıraktım artık takibi felan da yeter. Oynatmadan, resmen bürokratik işleriyle kendini soğutturan ilk oyun olarak tarihe geçecek wow....

ah be keske benim 99 senesinde Ultima Online ' ı ingiltereden sipariş maceramı bilseydin siz şanslısınız aslında.
Mesaj tarihi:
güzel şeyler kısa sürer derler ya işte oyle oldu wow,biraz open beta oynadik salya akıttık şimdi bekliyoruz ve içimizdeki sinir artik bizi oyundan sogutmaya başladı açıkca blizzard beni kaybetmeye başladı hoş tavşan dağa küser dağın haberi olmaz of of
  • Yeni Oluştur...