Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıkılanlar

BonJovi

Öne çıkan mesajlar

Evet hem de çok sıkıldım ama malesef sana verebilecek acc.um daha yok çünkü EU daha açılmadı. USA için ayrı EU için ayrı binbir takla atmaktan, pre-order sorunlarından, EU'ya üvey evlat muamelesi yapılmasından, TR'ye gelecek box'ların akıbetinden vb. herşeyden çok sıkıldım. Bıraktım artık takibi felan da yeter. Oynatmadan, resmen bürokratik işleriyle kendini soğutturan ilk oyun olarak tarihe geçecek wow....[signature][hline]WoW Guild HALL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thorvald, 30 Aralık 2004 11:13 tarihinde demiş ki:
Evet hem de çok sıkıldım ama malesef sana verebilecek acc.um daha yok çünkü EU daha açılmadı. USA için ayrı EU için ayrı binbir takla atmaktan, pre-order sorunlarından, EU'ya üvey evlat muamelesi yapılmasından, TR'ye gelecek box'ların akıbetinden vb. herşeyden çok sıkıldım. Bıraktım artık takibi felan da yeter. Oynatmadan, resmen bürokratik işleriyle kendini soğutturan ilk oyun olarak tarihe geçecek wow....

ah be keske benim 99 senesinde Ultima Online ' ı ingiltereden sipariş maceramı bilseydin siz şanslısınız aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Karamsarlik yapip kendi hevesinizi bitirirseniz gayet normal o, ilk soylentiler Subat sonu idi retail icin zaten, ondan da gec olursa soyleniriz. karakterimin silinecegini bile bile bir final beta icin kendimi daga tasa vurmam ben sahsen. Gec olsun, guc olmasin yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...