BonJovi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 oyundan sıkılan arkadaşlar account bulamayan bana acc larınızı yollarsanız hem sıkıntınız geçer hem sevaba girersiniz:)[signature][hline]Like Frankie said, I did it my way ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Haha buda guzel :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bu lafi pek sevmem ama senin dediklerine karsilik en guzeli bu olur heralde. :D oldu gozlerim doldu!!! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 gusel espri ehegege[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Evet hem de çok sıkıldım ama malesef sana verebilecek acc.um daha yok çünkü EU daha açılmadı. USA için ayrı EU için ayrı binbir takla atmaktan, pre-order sorunlarından, EU'ya üvey evlat muamelesi yapılmasından, TR'ye gelecek box'ların akıbetinden vb. herşeyden çok sıkıldım. Bıraktım artık takibi felan da yeter. Oynatmadan, resmen bürokratik işleriyle kendini soğutturan ilk oyun olarak tarihe geçecek wow....[signature][hline]WoW Guild HALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 katılıyorum[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Thorvald, 30 Aralık 2004 11:13 tarihinde demiş ki: Evet hem de çok sıkıldım ama malesef sana verebilecek acc.um daha yok çünkü EU daha açılmadı. USA için ayrı EU için ayrı binbir takla atmaktan, pre-order sorunlarından, EU'ya üvey evlat muamelesi yapılmasından, TR'ye gelecek box'ların akıbetinden vb. herşeyden çok sıkıldım. Bıraktım artık takibi felan da yeter. Oynatmadan, resmen bürokratik işleriyle kendini soğutturan ilk oyun olarak tarihe geçecek wow.... ah be keske benim 99 senesinde Ultima Online ' ı ingiltereden sipariş maceramı bilseydin siz şanslısınız aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ben sıkıldım cünkü euya bi türlü gelemedi wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yılan hıkayesıne dondu bu olay ve bazen o kadar buyuk istekle bekledıgınız birseyi cok beklemekten dolayı butun hevesınızı kaybedersınız. insallah blizzard bunun farkındıadır[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Karamsarlik yapip kendi hevesinizi bitirirseniz gayet normal o, ilk soylentiler Subat sonu idi retail icin zaten, ondan da gec olursa soyleniriz. karakterimin silinecegini bile bile bir final beta icin kendimi daga tasa vurmam ben sahsen. Gec olsun, guc olmasin yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Hööö!!! sıkıl, sıklım, sıkılmak, hö ne demek o?![signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 güzel şeyler kısa sürer derler ya işte oyle oldu wow,biraz open beta oynadik salya akıttık şimdi bekliyoruz ve içimizdeki sinir artik bizi oyundan sogutmaya başladı açıkca blizzard beni kaybetmeye başladı hoş tavşan dağa küser dağın haberi olmaz of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar