sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yılbaşında içmeyeni bonzy buddyler kovalasın[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yılbaşında içmeyi sağlayacak ortamı yaratmayanlar olanı da bozanlar bonzi olsun[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider...
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Yılbaşı ev bomboş olucak alıcaz arkadaşlarla ps2 yi winingi takıcaz bir yandan çerez bir yandan kola gecenin ilerleyen saatlerindede sahil veya wining ii sararsa çıkmayız yılbaşı öyle geçicek.Ah deniz temiz olsa gece 12 de direk denize giricem ama sidikli suda yüzmek pek hoş gelmiyor:P[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Biz bi an ne yapıcas diye panik olduk.Sonra düşündük,taşındık ne yapalım diye,sakin olsun istedik. Pastane yapcas..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ben böyle hayatın....gelip geçen yıllara mı aciyim yoksa yalnızlığımamı...yeni yılmış pöh...gelip geçicek ve benliğimi yüzüme vurucak 365 gün daha....[signature][hline]böyle hayatın...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Colombia'ya gidiyorum.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Şeref pati biraderim, Takma ismimizin içinde haci olsa da aldanma, rakizade bir insan olarak gayet de rakı içerim, içmeyeni severim, "bira şarap çok güzel rakıyı sevmem" diyeni döverim. Gel aaaabi, öpüjeeeeem. Bu yılbaşına da arkadaşlarımla girdiğim kesinleşti. Ne yapacağını bilemeyenlere tavsiyem kendilerini dışarı atmaları ama Taksime kesin gitmemeleri. Biz nişantaşına gidiyormuşuz, geçen seneye orada girenlerin tavsiyeleri üzerine, size de tavsiye ediyorum, gerçi göreceğiz bakalım... Takmayın kızları göremiyoruz diye... Topu tüfeği yılbaşı, anlıyorum beraber girmenin önemini, ama düşünün ki hiç görememektense, yılın sonunda/ötekisinin başında görememek iyidir. Yılbaşına kafası girenlere diyecek sözüm yok. Sokun abi kafayı o zaman. Bence siz milli piyango bileti alın. Bakarsınız çıkar, "Holllei be ne yılbaşıydı" dersiniz. Öteki türlü zaten kafanız giriyor, bakarsınız karlı çıkarsınız.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya bahçeşehirde abimlerle olucam yada pederle nişantaşı sokak gecesinde olucaz[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Arkadaşlarlayım,bütün gece absolut :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yılbaşına kafam girsin diyenlerin kafası bu sene bokdan çıkmıcak :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Daniel_Xavie, 29 Aralık 2004 19:25 tarihinde demiş ki: ya bahçeşehirde abimlerle olucam yada pederle nişantaşı sokak gecesinde olucaz haha veled.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 erMANIA evindeyiz..3 kişi içip sızacaz.. Şarap Rakı Bira falan... Her sene böle yapıyoz güzelde oluyo... heyy be yaşlandık 1 sene daha ...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Saeros, 29 Aralık 2004 17:59 tarihinde demiş ki: "arkadaşlarla toplanma" kafam girsin yeni yıla. Aynen benim de . heç önemsemiyorum yine aynı şeyler off[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 kafe kafada arkadaşların grubu çıkacak belki oraya giderim[signature][hline]ibrahim32, 18 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki: Hacker olmak hiç kolay değil ancak ben anti - hackerim ( yani yeminli hacker )
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 patick + tv + vcd film + aburcubur = asosyal insan örneği[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Pederin seyahate çıkmasıyla ev boşaldı. Bi iki arkadaş gelir gelirse.. İçmece sızmaca...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 arkadaşlarlayım ya evde ya dışarda...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
sheref Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Raina'ya son 25 Saat :) duyduğuma göre Paris Hilton rezarvasyon yaptırmış... bilemiyorum artıkın, ertesi gün tecavüz ile yargılanabilirim görürsem[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Hayalkahvesi 2bin5 ...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Evde parti gibi bişi var bizim. İçip içip sızmayı düşünüyorum. Yeni yıldan hiç bir beklentim yok açıkcası...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 sheref takılcaz ewde melankoli bunalım[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 güzel bir kokteyl tarifi sitesi vardı neydi o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 girneye gidip kalenin arka tarafında içicem deniz kenarında
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Hiltona gidicem.ilerliyen saatlerde caddeye geçicem[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: John_Petrucci, 30 Aralık 2004 21:29 tarihinde demiş ki: güzel bir kokteyl tarifi sitesi vardı neydi o [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Öne çıkan mesajlar