Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bana geçöen ingilizin kıllısı geldi. ya dedim nedir bu cenablık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 monoscope said: bizim türk erkeği dışarda yürürken bi baksa etraftaki gavur avrupalı erkeklere falan sonra kendine baksa eve gidip odasına kapanıp ağlıycak ama işte varsa yoksa türk kızları şöyle türk kızları böyle avrupalilar bana bakip agliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Killer said: bana geçöen ingilizin kıllısı geldi. ya dedim nedir bu cenablık ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 konu pisleşmiş google/bluewaffle/görseller gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 yaşamayan bilmez bu acıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Hayır birde düşük bel giyip kısacık tshort le geziyorlar. En ufak bir eğilmede kuyruk sokumundan belli oluyor durum. Ağız tadıyla sapıklık, röntgencilik yapılamaz oldu bunlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar