Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 [center] Yurt dışına gidip gelirken getirip götürmesi daha kolay olsun diye mini-itx sistem kuracağım bu yüzden 2. sistemimden parçaları satışa koyuyorum. Bütün ürünler Sanalmarketim faturalıdır ve hepsinin garantileri ekim 2014'e kadar devam etmektedir. İngiltere'den dönerken yer kalmadığı için kutularını atmak zorunda kalmıştım bu yüzden hiçbirinin kutusu yoktur. http://i.imgur.com/dXG9wEQ.jpg Kasa: Graphite 600T Special Edition Beyaz USB 3.0 Mid Tower Kasa + 80-90 tl değerinde Bitfenix Spectre Pro Black Beyaz Ledli 200mm fan ile beraber gelecek. (Fan sıfırdır) Fatura Tarihi: 21/09/2011 => Satış Fiyatı: 200 TL Anakart: Asus P8z68-v Pro z68 Gen 3 Ddr3 2200MHz 16x Sata3 Usb3.0 BT Lga1155 Fatura Tarihi: 21/09/2011 => Satış Fiyatı: 300 TL İşlemci: i7 2600K Fatura Tarihi: 21/09/2011 => Satış Fiyatı: 350 TL Ram: G.Skill Sniper F3-12800CL9D-8GBSR2 Ddr3 1600Mhz CL9 8GB (2x4GB) Fatura Tarihi: 21/09/2011 => Satış Fiyatı: 150 TL *Ömür boyu garantilidir* *Ürünlerin hepsi sanalmarketim.com'dan satın alınmıştır, donanım parçalarında herhangi bir sorun söz konusu değildir. * Kasanın arka tarafında, zemin noktasında yani güç kaynağı kablo girşinin hemen altında bir çatlak mevcuttur. İşlevselliğine etki etmese de bir özür olduğu için belirtiyorum. * Ürün faturası özenle muhafaza edilmiştir. * Ürünlerin kutuları yoktur, gönderim için farklı bir kutu kullanılacaktır. * Ürünlerin garantisi sanalmarketim güvencesiyle garanti başlangıç tarihlerinden itibaren yukarıda belirtilen süreçlerde devam etmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Hepsi satılmıştır. PS: patiye gitmesini isterdim büyük paralara toplanacak eş değer bir sistemi giriş seviyesi fiyatına uğurladık resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 of abi, ben de pc toplayacaktım bir iki ay içinde. Sabah topiği gördüm, para ayarlayabilir miyim bi bakayım falan derken satılmış :/ parayı da ayarlayamadım gerçi, maaştan pek bir şey kalmayacak bu ay çıkarıp 1k veremezdim çot diye. Of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 işlemci :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Fiyatlar ölü sevicileri mutlu edincek seviyedeymiş,o yüzde hemen satılmış zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Çok vaktim yok yurt dışına çıkacağım için diğer türlü satmaya kalksam extradan süre. Kasayı yanıma alsam kilo başına 10 eurodan canıma okur. Haliyle verdim gayet uygun fiyattan pek üçe beşe bakacak vaktim olmadı bu yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar