Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Europe Final Beta Kamp 1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mutlu son:

Hallo und guten Tag, lieber Herr Artun Subasi.

Dankeschön für Ihre Bestellung!
Das passende Postpaket haben wir HEUTE, 17.12.2004
auf den Weg zu Ihnen gebracht.

Ihr Postpaket enthält:

1 x World of Warcraft 'Horde' - Limitierte Pre-Order-Version! (BIZ1001)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
aha 5 dakka önce geldi pre-order paketim. soundtrack'leri dinliim bari.. *!sevinir, hoplar zıplar*[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
hayır. bugün siparişiniz yola çıktı yazıyordu. dün 21.30'da gelmişti bu mail. bugün öğlen 14.30'da geldi paket. şimdi soundtrack cd'sine ve key'e bakıyorum öyle boş boş. :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
Us boxtan çıkan cd ile oynuyamamak kötü olmuş. Kırk yılın başı bi orjinal cd aldık yinede netten indirip kurmak zorundayım. Final betada oyunu gezmek için sabırsızlanıyorum.
Mesaj tarihi:
bekle bekle hayır bu alapageden cdkeyde gelmedi iyice gıcıgım mail atıyorum cevap yok . bu adamlar yüzünden giremezsem kötü olur final betaya . Bakalım nasıl iş çıkaracak Fransızlar ....
Mesaj tarihi:
Üzülme anne buda geçer, blizzard bizi hayvan gibi seçer... Blizzard beni yedin , üzdün , bitirdin! Ama yıkılmak yok! Mother!'+%&' yankees![signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Mesaj tarihi:
100 ping alıyorum açsınlar artık eu yu ya ne yaptığımı görerek pvp yapmak yaratık kesmek istiyorum :([signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

• Yeni Oluştur...