Elron Cervantes Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Arkadaşlar elimde 3b gold var satıyorum. 1b = 100TL şeklinde almak isteyenler özel mesaj atıp skype bıraksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 alınası ama nasıl güvenilesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 para trade edilemiyor artık, nası yapcaksınız değişimi? anca saçma itemi ah'ye koyarak yaparsınız, onda da anasının nikahı kesinti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 gold trade edilemiyor ne demek ya? ben biriyle 1 e 1 item satıp karşılığında gold alamıyor muyum oyun içinden? illa AH mi kullanılıyor trade için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 gold alımları olmasın diye kaldırdı blizz sanırım gold tradei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 "Elron Cervantes" said: Arkadaşlar elimde 3b gold var satıyorum. 1b = 100TL şeklinde almak isteyenler özel mesaj atıp skype bıraksınlar. item üstünden satış yapacaksın sanırım o kesinti hariç şekilde mi veriyorsun gold'u peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar