Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Evet Daha Öncede Belirttigim Gibi http://forum.paticik.com/view.php?id=103512 Tam Olarak Verdim. Kampı Yapıyoruz. Kamp İcin Özetleme Dersek: Uludag Sarıalandan 20km Uzaklasıp Bir Yere Kamp Kurucaz. Cadırlar v.b Esyalar Olucak. Eglenecegimize İnaniyorum. Hareket Bursa Santral Garajdan Otobüs veya Minibus İle Cıkacagiz. Gec Kalanlar Takviye Taksi İle Cikabilir. Neyse Bunlar O Günde Belli Olucak Seyler.. Ben Askeri Cadir Getiriyorum İki Oda Bir Salon Büyüklügünde.. Yer: Uludağ / Sarıalan Tarih: 10.02.2005 Kamp Günü: 6 Gün Kamp Takım Taklivat (Getiricekleriniz): Fotoğraflı kimlik belgesi (pasaport, ehliyet, nüfus cüzdanı) Polis Falan Basar :P - Min 2 Kisilik Cadir Max 10 kisilik cadir - Uyku tulumu ve mat - Battaniye, örtü, vs. - Rahat ayakkabı - Her türlü hava koşuluna uygun giysi ve yedekleri - Kişisel hijyen ve temizlik malzemeleri - Varsa sürekli kullandığınız ilaçlar ve sağlık durumunuza ilişkin bilgi kartları - Güneş kremi ve koruyucular - Şapka - Küçük/Büyük el feneri - Para (Money, Kendiniz Belirleyin Yeticek Kadar Olsun) - Yiyecek İçecekler (Alkollü/Alkolsuz) Buluşma Yeri: Bursa / Santral Garaj[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! [Bu mesaj Mayh3m tarafından 30 Aralık 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Berk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 pardon da 6 gün çadırda mı yaşyacaksınzı? öyleyse çukur kazmak için kazma kürek de götürmek lazım; hatta duş alma olanıüğınız da olmayacağına göre ( yılın bu saati nerde dere bulacaksın) deodorantta götürün. hoş kampta 2.gecedne sonra kimse koku almıyor ama kazma kürek önemli
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Yer: Uludağ / Sarıalan buluruz bi yolunu Tarih: 10.02.2005 uygundur Kamp Günü: 6 Gün takılırız kafaya göreKamp Takım Taklivat (Getiricekleriniz): var var hepsi var arabayla gelmeyi düşünüyorum arabanın giremiceği biyere giricek miyiz? çünkü arabada kalmayı düşüyorum boru diil Range Rover :P[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 abi arabada kalıcaksan kampin zevki nereden alıcaksın uyu cadırda işte alla alla arabanı bırakırız sarıalanda özel otoparklar var[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sheref o oh bize de bi araba gonder be :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çadırım yok adam gibi, bi tane var da oda dana gibi bişi hayatta taşınmaz, hatunuda getircem belki, o yüzden araba ii olur ya :) teybide açarım ateşin başında :p çıp tıs çıp tıs 6 gün kalcaksak 10 şişe vodkamıda alır gelirim :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sheref blet param yok para versene :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bugün 2 oldu para istiyen :) bana cuma geceye 500-600 milyon para lazım annem resti çekti gidersen kendi gücünle git bakalım diye.. reina'da hesaba yazdıramıyacağıma göre, ben bi teme çıkıp geleyim :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Hijyenik_Balon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: sheref, 30 Aralık 2004 01:04 tarihinde demiş ki: bugün 2 oldu para istiyen :) bana cuma geceye 500-600 milyon para lazım annem resti çekti gidersen kendi gücünle git bakalım diye.. reina'da hesaba yazdıramıyacağıma göre, ben bi teme çıkıp geleyim :) yakışır sana tem
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 küstüm size ben uyuyorum :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Berk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 siz 6 gün çadırda mı yaşyacaksınız? Hayır yanlış anlamadıysam yukarda yazan malzemeyle giderseniz en geç 3. günün sounda herkes ağlaşa ağlaşa medenyiete döner,
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Eh daga ferrari cikamiyor.. Yeni aldim da, kullanmak istiyor canim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Apex Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 alan buyuk mu ? helikopter indirebilir miyim ?
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 tam o gün, bush'la beraber ay'a gidicem. dönüşünde mekiği direk oraya indirsem uyar mı?[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 30 Aralık 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 jet pisti varmı orda yoksa usgunum gelemem :([signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 eh abarın..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Hummer lami gelsem helikopterlemi bilmiom[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
sheref Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=103512&page=2[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ama çadır zor iş yaw helede öle uzun süre sanırım şubatta da üni tatil biizm evimde olurum :) olmasamda zor ya okadar gün kışın sogugunda zatüre olup gebermezsek iiyi ne bu pati nüfüsü çogaldı bi kısmını soguk krsın olayı olmuş :) şimdiden gideceklere iyi şanslar eger üni olursa o tarihte beklerim makina müh.[signature][hline]:))) !!! ........................
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 benim transatlantiği sokabilirmiyim acaba oraya dereden mereden.
Öne çıkan mesajlar