SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 merhaba beyler ben bugün üye oldum ama nickimi begenmeyenler var sorun nedir laf işitip duruyorum kusura kalmayın önerilerinizi bekliyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 l33t language sevilmez demiş birisi sana. Gerçekten de nickname'i rakamlardan, irili ufaklı harflerden oluşanlara garip gözüyle bakılır. Genel bir ön yargı.[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: SuRg3ON_M3tAliCC, 22 Aralık 2004 20:22 tarihinde demiş ki: merhaba beyler ben bugün üye oldum ama nickimi begenmeyenler var sorun nedir laf işitip duruyorum kusura kalmayın önerilerinizi bekliyorum zor bişey mi ya değiştiriwer sende[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 belkide nickini fazla süslemişsindir.Ondan olabilir..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ciddi çok süslemişsin nicki[signature][hline] Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az. Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sen beğeniyorsan sorun yok, nickin değil attığın postlar önemli[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enialis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ewet bu şekilde cool olduunu zannedenler war insanlar da bu kişilere uyuz olduu için sana da direk bu gözle bakılmıştır tabi sen bu dünyadan daa haberdar deilsin nese örenirsin.[signature][hline]Sevmek sadece esen kuvvetli bir fırtınadır, Sevilmek ise bu fırtınaya dayanmasını ve bundan yararlanmasını öğrenmektir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 yeni gelenin nicki hakkında yorum yapılmaz die bi kaide yok.. birisi attığın postlar falan die yorum yapmış.. öncelikle nicke bakılır..bi sorun yoksa attığın postlar zaten denetleniyo..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Yeni gelenlere öğütler paticik kültürü Emaleth demişki. l33t language paticik’te pek hoş karşılanmaz, bunu peşinen söyleyelim. Yine de arada sırada “hacked by HaXX0R TEAM, Ar3@ mAStErZ, b@b th3 k3nK” diyen adamlar görürseniz, şaşırmayın, sakin sakin soluk alıp verin, bekleyin, birazdan yörünge dışına gideceklerdir. Gitmezlerse eğlenin, asl filan sorun, o arada bi admin online olur zaten...[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Kendercik, 22 Aralık 2004 20:23 tarihinde demiş ki: l33t language sevilmez demiş birisi sana. Gerçekten de nickname'i rakamlardan, irili ufaklı harflerden oluşanlara garip gözüyle bakılır. Genel bir ön yargı. hehehe bende eskiden üye olurken Mayhem diye alıcaktım ama kapmışlar heleki Mayhem 'i hic göremedim buralarda bende Mayh3m almıştım ve hala öyle gayet iyi duruyor.. :D[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ilk bende anlamamıştım ama burdaki insanlar yalındığı seviyolar l33te karşı yani....paticiklerinde en sevdiğim özelliklerinden biri bu :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YinYang Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Anliorum, çok iyi anlıorum... :)[signature][hline]I am between Love and Hate... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradorn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: SuRg3ON_M3tAliCC, 22 Aralık 2004 20:22 tarihinde demiş ki: merhaba beyler ben bugün üye oldum ama nickimi begenmeyenler var sorun nedir laf işitip duruyorum kusura kalmayın önerilerinizi bekliyorum bence hiç takma[signature][hline]-::- deer-sea-knee chill-ish-teen-me why e-neck why -::- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 sen bi FAQ ı oku yeni gelenler için, sabebini anlarsın bence kimseye sormanada gerek kalmaz. ayrıca söliim genelde patiler araştırma yapmadan herşeyi soranlara ve hazır cevap bekleyenlerede uyuz olurlar[signature][hline]...:::time is just a word; it's all about how u waste it:::... paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.