miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Vurmayın öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 adam sevdigine demis Tek gecelikte sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Garbage'a neden açmış ki resmen Gündem'lik konu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ben sevmeden zaten elimi sürmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bu herif ilk önce toschak geçiyor sanmıştım ama ciddi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Müslümanlık resmen fakir işi. Dünyanın en fakir insanları müslüman lan. Dubai hariç. O piçler de para çok. Ateist falan olun kural mural yok tuttuğuna geçirebiliyorsun. şizofren bir adam gelmiş kitap yazmış millette ahmak gibi inanıyor arkadaş. Euro ya dolara inanmak bile daha gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Sequo sen zengin müslüman ol işte, yeni bir akımın öncüsü ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Tori said: Sequo sen zengin müslüman ol işte, yeni bir akımın öncüsü ol. Tayyip var kanka müslüman rp si yapiyor o akımı başlattı zaten. Daha farklı bişey bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ulan maç izlemetnediniz mal hamsiler kendi takımınız iki pas yapamadan gol yedi. zaa editlemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ben lisede bi gençilik kampı zamazingosuna gitmiştim. bitane bekçi vardı genç o zamanlar 20-22 de anlatıyo böyle kız arkadaşımlaydım çalılardaydık. elini elime koydum bacım aklıma geldi elimi çektim diye kdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Fistan said: bunun bi level üstü "öyle çok seviyorum ki, silkmeye kıyamıyorum" "ben o kıza öyle bir şey yapamam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Killer said: ben lisede bi gençilik kampı zamazingosuna gitmiştim. bitane bekçi vardı genç o zamanlar 20-22 de anlatıyo böyle kız arkadaşımlaydım çalılardaydık. elini elime koydum bacım aklıma geldi elimi çektim diye kdfg niye öyle yapmış sordun mu? Belki adam " evde bacı hazırolda bekliyor, ne uğraşcam şimdi buna kur yapmakla" falan diye düşünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Sequo said: Euro ya dolara inanmak bile daha gerçekçi. Senin allahın euro ve dolar olduğu için bu örneği vermen hiç şaşırtıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 JestersTear said: Sequo said: Euro ya dolara inanmak bile daha gerçekçi. Senin allahın euro ve dolar olduğu için bu örneği vermen hiç şaşırtıcı değil. Olm Allah diye bişey yok. Tanrı desen belki olacak ama. Bu arada ben euro ya dolara tapmam onlar bana tapıyor sürekli geliyor. Seviyor ipn*ler beni. Sen tapabilirsin mesela çünkü sende yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 kurana hertürlü dokunuyorum.geçen evden buldum 3-5 tane gül kokulu fln satıcaktım piyasası çok düşükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 KES lan allahın para işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar