Lithran Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Allah korusun nazardan zapata https://www.facebook.com/photo.php?v=10151876307041403&set=vb.324456531402&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 uyuz oldum herife hem kırmızı ısıkta durmayıp baska ınsanların canını tehlıkeye atıyor hem de bu olaydan sonra gaza abanıyor bir de tam bir oçe b ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bütün motosiklet kullananlar keşke geberse teker teker ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 itin duası kabul olsa... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 adam kaza yapsa üzülmem kermitte tam bir akneli ergen lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 kermiti bi yönetici yapında kendini banlasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 hepsi genelde şu tarz hareketleri yapıp kaldırımlarda üstümüze çıktıkları için geberebilirler. ayrıca bana it diyen gerizekalı sıçarım ağzının orta yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ağır ithamlar bunlar gökalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ama çok güzel ayar gelmiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Bende tam sirkeciden motor almaya gidiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bütün motorcuları asmalıyız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 arabanin kicindan giderse 2 kere refleksi kurtarsa 3. de kimse kurtarmaz sonra dusunce arac kullananlar hede hödö ( adamlarin ustune kiran hede hodoler haric ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 kuryeler bizi kodese, kendilerini eşşek cennetine yollamak için and içmiş zaten. hepsi suicidal anasını satayım. biri aynadan bakmadan sağa hafif hamle etse ölecek gerizekalı. ki istanbul'da araba kullananların rahat %70'i arabalarında ayna olduğunu bilmeden araba kullanıyor malum. kaldırımdan giden scooterlı dostlarımız önümden/yanımdan geçince ben yolumun üzerindeyse gidip direkt patronuyla konuşuyorum. senin de başın yanar diyince hiç tartışmıyorlar zaten. şimdi bir de elektrikli motorlar çıktı yetmiyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 umarım bunun gibi bütü motosiklet kullananlar can çekişerek geberir. hatta kaldırımdan sürenlerde geberir. hepsi gebersede üzülmem niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar