legali Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 yarın yazılı sınav var, kitaba az çok göz attım. konu eksiğim var . 300 sayfa falan bişey kitap, nasıl çalışılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ehliyet sınavı kadar kolay sınavı, bir de ilkokul 3 de yapmışlardı çok eğlenceliydi.Sınavın nesini çalışıcaksın zaten kolay ötesi saçma sapan acayip basit sorular var. Çalışacaksan trafik levhaları kısmın zayıf ise ona bak.Grisi zaten günlük olağan şeyler.Her sene sorulan sorular aynı 10 . soru 37 gidip doğru cevabı c yerine b oluyor.Bundan önceki sınavı aç ezberle aynısı çıkmazsa gel beni bul . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 omurgasının zedelendiğini düşündüğünüz yaralıya nasıl müdehale edersiniz ? a- boynundan çekerek araçtan çıkarırım b- bacağından çekerek araçtan çıkarırım c- ambülansı beklerim gibi sorular var. pek çalışılcak bişey yok, levhalara bak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 kitapla hiç uğraşma direk önceki sınavlardaki soru cevaplara bak. 2-3 sınava bak gir geçemezsen aptalsın demektir zaten, bi dahakine otur çalış kendini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Tamam teşekkür ederim. Şimdi sistem değişmiş 50 soru varmış, 35ini yapmak gerekiyormuş en az. O da 70 puanmış. Mesela ben motordan 10 soru çıktı 2sini yaptım, sınavdan kalıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 mat sinavi degilse kalmazsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ne kursa gittim ne çalıştım.Hoca direk dedi sen gelme işin gücün var.Bundan bir önceki sınav sorularına bak aynısı cıkacak dedi.Evet 90 aldım ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ehliyet sınavından kalıyorsan bence boşuna oksijenimizi tüketme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 gerizekali degilsen 35 soruyu yaparsin genel kultur derslere gittigime yanarim bak gecmis sene sorularina hak vereceksin, aynisi cikiyor literally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 geçmiş sınav sorularına bakıyorum, online test gibi yapmışlar cevap anahtarı yanlış meh... http://www.ehliyetsinavsorularicoz.net/online-ehliyet-trafik-sinavlari/8-subat-2014-ehliyet-sinavi-sorulari-online-yeni-trafik-testi-coz.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ben de giricem yarın çözeyim dedim geçmiş soruları dünyanın en kolay sınavıymış hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Revangelis said: ben de giricem yarın çözeyim dedim geçmiş soruları dünyanın en kolay sınavıymış hakkaten Kardeş özellikle baktığın konular var mı? Bir de şunu falan nasıl ezberledin? http://img29.imageshack.us/img29/6166/speedre.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ezberlemedim çoğunu biliyorum 1 tane soru çıkar ondan da yanlış olsa da olur sdf işaretlere bak, biraz motora bak gerisi zaten ilkokul 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar