felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Arkdaşlar,insanlar,toplum; durun bu iş nereye gidiyor artık. Şu simit eskiden arabasıyla geçen simitciden alınır, yenirdi kahvaltılarda. Biri sonra dedi anaa bu hem ucuz hemde insanın karnını doyurması için yeterli, e yurdum insanlarıda karnını ucuza doyurmaya bakar, açalım abi dükkanlar... Sabahtan akşama kadar nedir o simit sarayı,boyoz center,ve daha birçoğu.. Şimdi bide un dünyasının yeni yaptığı bir etkinlikte her köşebaşına bir simit arabası konulmuş.Ama o köşebaşları birbirinden 20-30 adım uzakta sadece.Onlar arada gelen kamyonlarla yeniden yükleniyor.. Artık kimse başının üzerinde simit taşıyıp satan çocuklardan simit almaz heralde,sinek avlıcaklar;üzüldüm. Asıl olaya gelirsek bu simidin sağlıklı mı değil mi olduğu.Evet simit sağlıksızdır.Şekil verilmiş çember ekmek.Hiçbi besin değeri yok.Yanlız kalori.İnsanlar sabah-akşam "çay-simit" yerse kansızlık,halsizlik ve daha birçoğuyla karşı karşıya.Ucuz oluyo diye böyle beslenmek çok sağlıksız. Saygılar..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Head Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 evet sayın seyirciler , yeni bir geliştirme sonucunda artık c4 yerine simit kullanılıyooorş
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Amacın ne ? :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 boyoz faciasını da unutmamak gerek tabii[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 iyilik[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: sheref, 29 Aralık 2004 19:42 tarihinde demiş ki: Amacın ne ? :D Dürümcüler simitçilere savaş açmış da, dürümcülerin tarafında bu arkadaş.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yani amerika halkı 20 senedir mc donald's yediği için 100de 80 lere varan obezite var bazı eyaletlerde eyvallah haklısın türklerin sonu da böle olmasın mantığı ile yaklaşıyorsan, simitçiler yokken millet gidip pırasa - ıspanak, karnıbahar lahana yemiyodu... ayrıca kafalarında simit satan çocuklar halen var, trafikte ilerlerken karşıma yüzlercesi çıkıyor, eskidende vermezdim şimdide vermiyorum onlara para.... budur yani simit yemekten ölünmez..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 dürümcüler de sinek avlıyo.dürümde iyi işey deil ki Yannış anlaşılmasın ben gidin 4 milyona portal suyu, 4.5 Milyona parmesan peynirli tost alın demiyorum..ama simitten daha iyi alternatifler bulabilirsiniz.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yazın fix kahvaltımdı simit-çay. canım çekti. ama simit dükkanı filan saçma geliyor bana. zaten böyle bir oluşumun başladığını ilk duyduğumda bayağı şaşırmıştım. alışmışım ben burada "puğaça, gevrek, baayoooz!" diye boğazını patlatan çocuklardan satın almaya.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ne biliim dicek bişey buşamıorum herşey ortada.yukarda yazdığım gibi. herşeyin bi dengesi var diyim. domates-biber-ekmek yapsa insan daa sağlıklı olmazmı Simit firmaları bana dava açıçak ha ehehe :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 kaşarlı simit , sucuklu simit , zeytinli simiti üst üste koyuyoruz öle yiyioruz yanında da portakal suyu tmmdır vitamin işte :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 anlamadım ki şimdi simit peynir çay güzel bişi, hatta yanına domates kesseler daha güzel olur. simitçi çocuklar okula gitsin ne diye simit satsınlar istiosun ki[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 tabi bizim burda böyle konuşmamız hiçbişey değiştirmez..zevklere,nefse ve cebe dayalı bunlar[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Açılsın enden sizi bu kdr rahatsız edio ki???Bence çok ii bişey dışarda aldsınız o simitler pis oluo ama simit saraylarındakiler temiz ve sağlıklı.Şahsen dışardan asla simit almam[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 simitin ekmekten pahalı olması kadar lüks bişey yok. bi de bizim okul var gerçi[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider...
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yemezsin olur biter...[signature][hline]böyle hayatın...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 besin değeri yok sırf kalori ne demek ya :P simitçilere bende üzüldüm. doğa acımazsız[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bence SU gaylik sorununa bir çözüm bulsun :)[signature][hline]Yobazım ama para bende.
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 üstün insan olmak için simit ye![signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider...
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ama varya haşhaşlı ve kepekli simit çok güzel, bi onnarı seviorum ama simit..rayına sodum geçen gün, "ha?" dedi kiz ya..duymamışlar bile..herkesin alcağı şeyi üretiyolar tabi[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bu tepki neye anlamadım. adamlar bulmuş güzel ticaret tek aldıkları un işte susam peynir vs. çayda satıyorlar içeride. cocuklar satsın eskisi gibi onumu istiyorsunuz anlamadım tam davayı.onlarda satsın tabi.yada satmasınlar istemiyorlarsa[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bilmem kaç yıllık simiti böyle öcü gibi göstermenin hiç bir anlamı yok. Bildiğimiz mayalı hamuru yağlayıp susamlayıp mis gibi pişiriyolar. Ne var ki bundan bu kadar ürkecek. Ha simit eviydi sarayıydı hedelerine gelicek olursak: Kapitalizmi sevmiyoruz.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yakında Simit 2.0 çıkçakmış ehehe :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 o simit saraylarının ilkini açan gençlerde üniverste harçlarını çıkartmak için simit satan gençlerdi... bilg. müh. çıktıklarında başarılarına başarı kattılar ve iyi yerlere geldiler... ve 3 arkadaş süründükleri günlerin anısına simit saraylarını açtı.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ama " simit-çay " ile yaşamak iyi değil diyorum..görüyorum aynı kişiler 3 öğün simit-çay yapıo karşımda s.sarayında[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Öne çıkan mesajlar