Volumedblack Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Yaw bi bulamadım şunu mesela Plevel 7 ise başında gm diilde Owner yazsın istiyorum. Nasıl ayarlayacağım. Çok mu kolay bişey ya bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 .privshow 0 deyip char adini Owner Hede yapicaksin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Sağols Valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Başka Bir Yolu Yokmu GM Xox deki GM Yazısını Owner ile degistirebilecegimiz.?[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 abi yazıysa yazı işte ötesini napcanız ki?? ya da adama özel event ekleyin click triggeri ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 [EVENTS e_staff_click] ON=@Click IF (>=7) MESSAGE [Owner] return 0 else IF (>=6) MESSAGE [Admin] return 0 else IF (>=5) MESSAGE [Developer] return 0 else IF (>=4) MESSAGE [Game Master] return 0 else IF (>=3) MESSAGE [Seer] return 0 else IF (>=2) MESSAGE [Counselor] return 0 Bu event'i ekle.[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bunu scp olarakmı ekleyeceiz yoksa baska bi si olarakmı?yane tables altına faln dedil demi?[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ya adam event dio sen hala soruyorsun... ilk once bi www.paticik.com/scripts sayfasindaki bilgileri tam olarak okusaniz, ogrenseniz forumlardaki seviye artacak ama siz direk atliyorsunuz forumlara! lutfen arkadaslar ya.. >>WWW.PATICIK.COM/SCRIPTS<< Taina; direk sana patlamis gibi oldum ama genel konusuyorum..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. [Bu mesaj ATOMKARINCA tarafından 03 June 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ama direk soz bana gelmişsti sadece benim olmadıgımı hatırlatırım[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 events yazısına dikkat etmemistim kusura bakmayın!!!!!!!!!!![hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Taina, 04 June 2003 16:37 tarihinde demiş ki: events yazısına dikkat etmemistim kusura bakmayın!!!!!!!!!!![hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ adamım benim..[hline]Zamane adamı geri döndü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar