Volumedblack Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Yaw bi bulamadım şunu mesela Plevel 7 ise başında gm diilde Owner yazsın istiyorum. Nasıl ayarlayacağım. Çok mu kolay bişey ya bulamadım :D
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 .privshow 0 deyip char adini Owner Hede yapicaksin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Taina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Başka Bir Yolu Yokmu GM Xox deki GM Yazısını Owner ile degistirebilecegimiz.?[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 abi yazıysa yazı işte ötesini napcanız ki?? ya da adama özel event ekleyin click triggeri ile..
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 [EVENTS e_staff_click] ON=@Click IF (>=7) MESSAGE [Owner] return 0 else IF (>=6) MESSAGE [Admin] return 0 else IF (>=5) MESSAGE [Developer] return 0 else IF (>=4) MESSAGE [Game Master] return 0 else IF (>=3) MESSAGE [Seer] return 0 else IF (>=2) MESSAGE [Counselor] return 0 Bu event'i ekle.[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Taina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bunu scp olarakmı ekleyeceiz yoksa baska bi si olarakmı?yane tables altına faln dedil demi?[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ya adam event dio sen hala soruyorsun... ilk once bi www.paticik.com/scripts sayfasindaki bilgileri tam olarak okusaniz, ogrenseniz forumlardaki seviye artacak ama siz direk atliyorsunuz forumlara! lutfen arkadaslar ya.. >>WWW.PATICIK.COM/SCRIPTS<< Taina; direk sana patlamis gibi oldum ama genel konusuyorum..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. [Bu mesaj ATOMKARINCA tarafından 03 June 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Taina Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ama direk soz bana gelmişsti sadece benim olmadıgımı hatırlatırım[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Taina Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 events yazısına dikkat etmemistim kusura bakmayın!!!!!!!!!!![hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Taina, 04 June 2003 16:37 tarihinde demiş ki: events yazısına dikkat etmemistim kusura bakmayın!!!!!!!!!!![hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ adamım benim..[hline]Zamane adamı geri döndü....
Öne çıkan mesajlar