SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Ceza gelmiş eve. 106 km/h hızla 174 tl mi ne. Ne ihlal yapılan cadde var ne sokak. Sadece tarih, saat, hız, ceza, plaka, memurun adı bi de sicil nosu. Ne bileyim ben nerde yediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Abi birazdan burasi angry mobla dolacak naptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 abi az glmiş bana geçende 88 ile gitmekten 380 lira geldi 50 km/hmış sınır enteresan geçende başkasına 88le gitti diye 103 lira fln geliyor bunlar güzergaha göre feğişiyor sanırım ha + olarak bir şey çıkmaz ama ben bir kere ambulansa yol vermek için kırmızda geçtigimde ceza gelmişti eve, itiraz ettim mail ile 1-2 gün sonra itirazımı doğru görüp silmişlerdi cezayı aklında bulunsun bir dene istersen ama nereye mail attıgımı hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hangi hız sınırında hangi hızda ne kadar ceza yiyeceğinizi çok kolay arayıp öğrenebilirsiniz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 akim-bimer? yaz buraya gelsin cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Dur bu hatalı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 fenn said: akim-bimer? yaz buraya gelsin cevap Olm adamlar cemaatle uğraşıyo şimdi araya girmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 alkollu alkollu kullanmasaydın sen de arabayı bi de hız sınırını geçmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Nerde geçmişim olm onu yazmamışlar. Yola göre ben mi yedim abim mi babam mı ihale kime kalır onu belirleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar