Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 milkshake + mangalda pişmiş koç da.....[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 john baba naptın ya :) zaten midemiz bozuk...[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... Msn
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 nutella + fıstık ezmesi + ekmek veya cici bebe bide yanına newquik. çikolota komasına girmek için birebir hatta benim gibi çikolata delisi iseniz. bitter çikolatayı nutellaya banabilitenizde olabilir[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
BatBoy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 browni + nestle büyüme sütü ;) şu nestlenin büyüme sütleride çok güzel oluyor ya. bu sütün yanında tatlı herşey çok güzel gidiyor!!!
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Bonecrusher, 27 Aralık 2004 18:04 tarihinde demiş ki: said: LoMBaK, 27 Aralık 2004 18:02 tarihinde demiş ki: bisküvi pastası mozaik pasta mı? eet ondan:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 şarap-peynir?[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: narin, 27 Aralık 2004 20:11 tarihinde demiş ki: steroid(toz halinde) + yumurta + tavuk göğsü + ceviz + bal + muz Partner geberten ve şilte parçalayan olarakta biliniyor bu. Sabah kahvesi - Sigara Bira - Patates Kızartması - Sigara Elma-Armut-Ayva (Ayvalar limonlu ve tuzlu olacak) Genelde bunlarla besleniyorum. Şarap - Gravyar - Mümkünse Joy FM Lüküs olan beslenme şeklimde böyle.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Hımm lüks beslenme deyince aklıma geldi: Komili'nin özel üretim zeytinyağlarından kişinin damak tadına en uygun olanı alınır. İtinayla küçük bir kaseye yeteri kadar doldurulur. Üzerine kekik, pul biber ve çok az tuz eklenir. Son aşama olarak tazecik ekmeğimiz hazırladığım zeytinyağı kasesine bandırılır ve afiyetle yenir. Dipnot: Aman sağa sola damlatmayın lekesi çok zor çıkar. (gerçi o oxi action mıdır nedir o meret çıkarıyomuş ama zamanında çaresi yoktu zeytinyağı lekesini çıkarmanın)[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çizinin pizza aromalısı çıkmış oda güzel tabiki yanında kola[signature][hline]Fire in the Darkness...
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Gece 7.5 lt kola bir paket kadar da sigara.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
togi92 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 brownie uzerine çikolata sosu birde sut ziahahohoahh. canım çekti (brownie şu hazır vede buyuk olanından), *!Bakkala malzemeleri alamaya gider*[signature][hline]________________________ »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« ____________________________ / 0 0 =o=/
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Crunch + çukulatalı kapiçino manyak oluo D:[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: nameless13, 27 Aralık 2004 18:10 tarihinde demiş ki: süt+yımırta+bal(ayrı ayrı içtikten sonra çalkalanıyorum ben :D) sie :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 frapaccino ahududu dün tanıştım bununla maynak bişi[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Head Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çay + kitkat bide fazla şeker atıyosanız çaya felan , ŞEKER BOMBASI oluyor[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Yarım ekmeğe peynir sürülür üstüne orta kalınlıkta kesilmiş salata turşusu dilimleri konulur üstüne baharat + ketçap yanınada büyük bir bardak kola.
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Pop kek + RuloKat + Kola .. (Hergün Yaparım bu Special'imi :D ..)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Efsaneler ve Diyarlar ..
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bana özel mesaj at sana kendi çikolatanı istediğin esansla nasıl yaparsın annatayım.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 kebap+rakı icki kullanmıyorum diyosanız ayran[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 snickers- muz snickers- yeşil elma (ekşi olcak)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: BullDoG, 29 Aralık 2004 18:15 tarihinde demiş ki: kebap+rakı icki kullanmıyorum diyosanız ayran abur cubur dedik sen arasıcakları atladın ana menüye geldin :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
somebody Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 öncelikle güzel bir konu. açanı tebrik ederim. yalnız mesajları okurken midem bulandı hepsini okuyamadım..böğğğkk.. ama çok şey yazmışınız. ben elma yemeyi seviyorum bilg. karşısında. pratik ve sorunsuz bir seçim, tavsiye ederim.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Tedavüle yeni giren abur cuburumuz, sarı M&M ve çay (saat 23.00ten sonra kullanılmak üzere). Şok markette hiç bırakmadım, adam deli olduğumu falan düşünüyordu son ehehehehe[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 m&m cococola light[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çekirdek+bira[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Öne çıkan mesajlar