narin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Nokia 6670'im var , üzerinize afiyet bluetoothtan bi mp3 yolladımmı sesi çok kısık çıkıo ; mp3'ün sesini nasıl artırırım ? yada neye çevirip yollasam sesi yüksek çıkar ? P.S:telefonun sesini aç fln demeyin sonunda kadar açık ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 up[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 şunu bilen yok muu ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 sony ericsson var bende de benzer olay yaşıyorum. mp3 dinlemek istiyince ses çok kısık çıkıyor. herhalde telefon ayarlarıyla ilgilidir, formatla alakası yok. ama o ayarı da bi türlü bulamadım tabii.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 optionsda vardı öyle bir olay. bir de şey aypmayı deneyebilirsiniz. şarkıyı başka bir formata çevirirsiniz. sonra tekrar mp3 e çevirirken ses frekansını yüksek verebilirsiniz.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 waw a çevirsek ses yüksek gelir mi ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ya açıkcası wav a yükleyip de hafızayı doldurmanın luzumu yok.Mp3 ler ben 64 kb ise bi parçakısık geliyo ama 64 den yüksekse hiç orun olmuyo.Bşka şarkılarla dene.Olmadı aldığın yere bi sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar