desislaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Selam patiler. Sirbistan'da 7-10 agustos arasi Lovefest duzenleniyor. Arkadasim organizatorlerden biri ve ulasim(ucakla)ve cadirda konaklama dahil 160-180 euro arasi bir fiyat cikarmislar gelmek isteyenlere. Icki zaten sudan ucuz bildiginiz uzere balkanlarda. Vizesiz de girilebiliyor ulkeye. Ilgilenen veya sorulari olan varsa arkadasin iletisim bilgilerini iletebilirim. Bilgi acisindan etkinligin facebook sayfasini ve gecen senelerden aftermovie'yi de asagi koyuyorum. lovefest aftermovie
scorch Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 serbian movie gibi bi durum olmasın sonra
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 belgrad güzel lan gidin. hem cok ucuz hem cok lezzetli. kızlar da cok uzun ve guzeller. ben ingilizce konuşanına denk gelemedim ama sağlık olsun dedim.
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 o ara bi işsizlik dönemi ayarlayabilirsem kesin giderim
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Heh bu kadar adama söyledim şimdi Lovefest olur Sausagefest.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Abi şimdi lovefest derken bir yanlış anlaşılma olmasın emmeye gömmeye gidiyoruz değil mi?
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 vurdurma ve montajda var. sonuçta onlarda aşk
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 o ara çankırı'yı bekliyo olacağım için katılamıyorum ne yazık ki.
desislaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 max 200-250 kisi goturmeyi dusunuyorlarmis turkiye'den. hatta o kadar bile gelen olmayabilir bence. gecen senelerde civar ulkelerden gelip, sevismis millet. lovefest kagit uzerinde gorunen ismi, f.ckfest kivaminda geciyor diye anlatiyordu arkadas(:P) esh'in de dedigi gibi ulke cok ucuz ve kizlari asiri guzel.
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 abi siz bu motivasyonla organizasyonu pazarlıyorsanız gelmeyelim hiç. bi uçak balta ile sefere çıkıp kendimizi rezil etmeyelim.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kızların güzel olması önemli değil. gelip 'vırmijka me' falan diyolar mı
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sirp kadinlar gelmez, siz gidersiniz. ceken bilir
chrome Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 imamizer said: abi siz bu motivasyonla organizasyonu pazarlıyorsanız gelmeyelim hiç. bi uçak balta ile sefere çıkıp kendimizi rezil etmeyelim. ahahahahahahah
desislaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ahaha o motivasyonla pazarlamiyorlar ki zaten ya. deli gibi icilip, sevisilip, eglenilen bi ortam oldugunu anlatiyordu bana. burdan gideceklerin hepside sap olmayacaktir zaten
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 olay çok net şu gibi. http://www.youtube.com/watch?v=mdW3ATWNGFg seks turizm dediğimiz işte bu dostar.
moriarty Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 aslında gidilebilri ya. sausagefest olması için türklerin biraz daha duyması lazım. faceten baktım giden baya yabancı var. yeterli yani ekmek. baltalarınız çarpmazx gibi geldi.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 moriarty said: aslında gidilebilri ya. sausagefest olması için türklerin biraz daha duyması lazım. faceten baktım giden baya yabancı var. yeterli yani ekmek. baltalarınız çarpmazx gibi geldi. bir baltanın nesi var iki baltanın...fiyüi
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 pascalnouman said: Hmmm Hıımmmmmm http://media.tumblr.com/486f509d022268eb7cdb26a3c6ff2d44/tumblr_inline_mghk1gIY3a1rqbh0h.gif
Öne çıkan mesajlar