Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sirbistan Lovefest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam patiler. Sirbistan'da 7-10 agustos arasi Lovefest duzenleniyor. Arkadasim organizatorlerden biri ve ulasim(ucakla)ve cadirda konaklama dahil 160-180 euro arasi bir fiyat cikarmislar gelmek isteyenlere. Icki zaten sudan ucuz bildiginiz uzere balkanlarda. Vizesiz de girilebiliyor ulkeye. Ilgilenen veya sorulari olan varsa arkadasin iletisim bilgilerini iletebilirim.

Bilgi acisindan etkinligin facebook sayfasini ve gecen senelerden aftermovie'yi de asagi koyuyorum.

lovefest

aftermovie
Mesaj tarihi:
belgrad güzel lan gidin.

hem cok ucuz hem cok lezzetli.

kızlar da cok uzun ve guzeller. ben ingilizce konuşanına denk gelemedim ama sağlık olsun dedim.
Mesaj tarihi:
max 200-250 kisi goturmeyi dusunuyorlarmis turkiye'den. hatta o kadar bile gelen olmayabilir bence. gecen senelerde civar ulkelerden gelip, sevismis millet.
lovefest kagit uzerinde gorunen ismi, f.ckfest kivaminda geciyor diye anlatiyordu arkadas(:P)
esh'in de dedigi gibi ulke cok ucuz ve kizlari asiri guzel.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

abi siz bu motivasyonla organizasyonu pazarlıyorsanız gelmeyelim hiç. bi uçak balta ile sefere çıkıp kendimizi rezil etmeyelim.

ahahahahahahah
Mesaj tarihi:
ahaha o motivasyonla pazarlamiyorlar ki zaten ya. deli gibi icilip, sevisilip, eglenilen bi ortam oldugunu anlatiyordu bana. burdan gideceklerin hepside sap olmayacaktir zaten
Mesaj tarihi:
aslında gidilebilri ya. sausagefest olması için türklerin biraz daha duyması lazım. faceten baktım giden baya yabancı var. yeterli yani ekmek. baltalarınız çarpmazx gibi geldi.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

aslında gidilebilri ya. sausagefest olması için türklerin biraz daha duyması lazım. faceten baktım giden baya yabancı var. yeterli yani ekmek. baltalarınız çarpmazx gibi geldi.

bir baltanın nesi var iki baltanın...fiyüi
  • Yeni Oluştur...