Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yuvayı dişi kuş yapar sözü büyük yalandır

kermit

Öne çıkan mesajlar

S-H said:

Liebe said:

oha tamam o zaman belli niye erkeğin çalıştığı. dişi güvercin kezban çıktı

+1 dişi kuşlar feci kezban ya, erkekler dişiyi yuvaya alıştırıp çiftleşmeye çalışıyorlar işte güven kazanma süreci var epey uzun sürüyor, bildiğin eve kız atma olayı işte.

güçsüz yavruları zaten direk yuvadan atıyorlar, muhabbet kuşları bile yapıyor bu dediğimi, istediğin kadar müdahale et iç güdüsel olarak yapıyorlar bunu. bi yakınımın başına geldi hatta 3-4 tane yavrudan bi tanesi aşırı cılızmış, anne ve baba bi kaç gün uğraşıyorlar beslemek güçlendirmek için, ağzına kadar yem getiriyorlar vs bi işe yaramıyorsa direk yuvadan ittiriyolar, geri koyarsan tekrar ittiriyorlar. no mercy.

doğal seçilimi zaten güçsüzleri atıyolar diyerek yenemezsin haspam
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

lan erkek amelelik yapıyor işte, dizaynı yapan dişi, insnalarda da öyle değil mi miirm

erkeğin uğraşmadığı işi kadınlar yapıyo insanlarda
mesela erkek yemek ütü bulaşık çamaşır gibi şeylerle uğraşmıyor kadın yapıyor
erkek yapsa bunları ama tabiki kadından daha iyi yapar
yemek yapan erkek şef olurken yemek yapan kadın en fazla ev hanımı oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Bir ton şey denedik olmadı. En son balkonu kapattırdık da arkası kesildi asdfas

Gerçi senin cam önü ama bilinmez ne olur. Hayat

4-5 sene boşta kalmış bir atölyemiz vardı, geçen sene birşeyler yapmaya niyetlendim ve işte acı gerçekle o zaman yüzleştim. insanoğlu güvercinlere karşı resmen çaresiz. aramadığım haşeratçı, araştırmadığım ilaç kalmadı.

en son itfaiyeden bir araba kiraladım, verdim suyu çatıya ne bir yavru ne bir yuva kaldı. sayıları epeyce azaldı ama gene bitmedi, 3 ay sonra bir tur daha yaptık tamam oldu. vicdanım açıkçası biraz rahatsız o konudan dolayı ama yapacak birşey yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

DarKRideR said:

Bir ton şey denedik olmadı. En son balkonu kapattırdık da arkası kesildi asdfas

Gerçi senin cam önü ama bilinmez ne olur. Hayat

4-5 sene boşta kalmış bir atölyemiz vardı, geçen sene birşeyler yapmaya niyetlendim ve işte acı gerçekle o zaman yüzleştim. insanoğlu güvercinlere karşı resmen çaresiz. aramadığım haşeratçı, araştırmadığım ilaç kalmadı.

en son itfaiyeden bir araba kiraladım, verdim suyu çatıya ne bir yavru ne bir yuva kaldı. sayıları epeyce azaldı ama gene bitmedi, 3 ay sonra bir tur daha yaptık tamam oldu. vicdanım açıkçası biraz rahatsız o konudan dolayı ama yapacak birşey yoktu.

better call panter emel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...