Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 S-H said: Liebe said: oha tamam o zaman belli niye erkeğin çalıştığı. dişi güvercin kezban çıktı +1 dişi kuşlar feci kezban ya, erkekler dişiyi yuvaya alıştırıp çiftleşmeye çalışıyorlar işte güven kazanma süreci var epey uzun sürüyor, bildiğin eve kız atma olayı işte. güçsüz yavruları zaten direk yuvadan atıyorlar, muhabbet kuşları bile yapıyor bu dediğimi, istediğin kadar müdahale et iç güdüsel olarak yapıyorlar bunu. bi yakınımın başına geldi hatta 3-4 tane yavrudan bi tanesi aşırı cılızmış, anne ve baba bi kaç gün uğraşıyorlar beslemek güçlendirmek için, ağzına kadar yem getiriyorlar vs bi işe yaramıyorsa direk yuvadan ittiriyolar, geri koyarsan tekrar ittiriyorlar. no mercy. doğal seçilimi zaten güçsüzleri atıyolar diyerek yenemezsin haspam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 insanlarda çok fazla ürememesi gereken çürük ürüyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 çünkü görücü usülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Resmen dişi kuş yapıyor yuvayı (NOKTA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 genelde dişi yapıyor yuvayı. ama şöyle gibi oran yüzde 40 dişi yüzde 30 erkek yüzde 30 beraber yapıyolar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 lan erkek amelelik yapıyor işte, dizaynı yapan dişi, insnalarda da öyle değil mi miirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bir mesajda sokak bebesinden cihangir elitine nasıl geçilir adlı çalışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 aralarında anlaşıyolar mı peki ? ortak yapalım sen yap hayır olmaz sen yap diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yok abi orospu bozdu yuvayı şimdide. kalktı ayağa uçayım derken rüzgarından hepsini dağıttı ya şıllık kevaşe nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ya mesela anne tarafı diyoki böceği biz alalım. baba tarafı diyo işte çubuklar bizden falan. yapraklar haladan amcadan bu şekil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ulan kuşun pompası bunlara dert oldu, işiniz yokmu oglim sizin alla alalalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 dreagloth said: lan erkek amelelik yapıyor işte, dizaynı yapan dişi, insnalarda da öyle değil mi miirm erkeğin uğraşmadığı işi kadınlar yapıyo insanlarda mesela erkek yemek ütü bulaşık çamaşır gibi şeylerle uğraşmıyor kadın yapıyor erkek yapsa bunları ama tabiki kadından daha iyi yapar yemek yapan erkek şef olurken yemek yapan kadın en fazla ev hanımı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sexist bir remark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 AHAHAHHAHHAHAH ABİ EDİTLEYİP ONU YAZICAKTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 DarKRideR said: Bir ton şey denedik olmadı. En son balkonu kapattırdık da arkası kesildi asdfas Gerçi senin cam önü ama bilinmez ne olur. Hayat 4-5 sene boşta kalmış bir atölyemiz vardı, geçen sene birşeyler yapmaya niyetlendim ve işte acı gerçekle o zaman yüzleştim. insanoğlu güvercinlere karşı resmen çaresiz. aramadığım haşeratçı, araştırmadığım ilaç kalmadı. en son itfaiyeden bir araba kiraladım, verdim suyu çatıya ne bir yavru ne bir yuva kaldı. sayıları epeyce azaldı ama gene bitmedi, 3 ay sonra bir tur daha yaptık tamam oldu. vicdanım açıkçası biraz rahatsız o konudan dolayı ama yapacak birşey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 foruma feminis lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Sparkcaster said: foruma feminis lazım. hatun mu var feminizme gerek olsun sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 @ving sen neyden bahsediyorsun anlamadım, genel seçilimi yenmek ile yazdıklarım arasında nasıl bir ilişki kurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 huun said: DarKRideR said: Bir ton şey denedik olmadı. En son balkonu kapattırdık da arkası kesildi asdfas Gerçi senin cam önü ama bilinmez ne olur. Hayat 4-5 sene boşta kalmış bir atölyemiz vardı, geçen sene birşeyler yapmaya niyetlendim ve işte acı gerçekle o zaman yüzleştim. insanoğlu güvercinlere karşı resmen çaresiz. aramadığım haşeratçı, araştırmadığım ilaç kalmadı. en son itfaiyeden bir araba kiraladım, verdim suyu çatıya ne bir yavru ne bir yuva kaldı. sayıları epeyce azaldı ama gene bitmedi, 3 ay sonra bir tur daha yaptık tamam oldu. vicdanım açıkçası biraz rahatsız o konudan dolayı ama yapacak birşey yoktu. better call panter emel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Patice said: Resmen dişi kuş yapıyor yuvayı (NOKTA) lol alındı hanfendi klasjdasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 S-H said: @ving sen neyden bahsediyorsun anlamadım, genel seçilimi yenmek ile yazdıklarım arasında nasıl bir ilişki kurdun? bana yazdın sandım. doğal seçilimin tek parametresi cılızın yuvadan atılarak elimine edilmesi değil onu demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben yumurta yeme olayı için yazmıştım onu, anne babanın da acıması yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=R7ZHLppS5_w yuvaya materyali sağlamak başka orayı yuva yapmak başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 güvercinlerde öyle ikiside bakıyor yavruya ama çoğu kuş türlerinde sadece dişi ilgileniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kuş feminist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar