Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleceğe Dönüş III @ TRT 1


Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Çocukluğumun efsanesiydi bu film. Profesöre de o genç çocuğada bayılırdım. Bu kadar keyifli ve neşeli bir şekilde izlediğim başka filmler var mıdır bilmiyorum....[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikinciyi kaçırmam çok kötü oldu ama bari bunu seyredeyim.. :hmm:

en sonda tren gelmeden önce ne üzülmüştüm ama ilk izlediğimde.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 yıl oncede surekli yayınlıyordu bazi kanallar ama bu sefer trt de oyncuların sesleri acayip kötü yapmış. iğrenç olmuş sesler bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

of ya bu film serisinden aldığım tadı başka hiç bi film den alamadım ya...alamıcamda sanırım..ne matrix ne yüzüklerin efendisi...geleceğe dönüşü tek geçerim.....[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan
-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası filmde bir çok ipucu var, eski bölümlere göndermeler var.. normal dikkat etmeden ya da ilk defa izleyenler kaçırabilir o ayrıntıları fakat dikkatle izlenirse filmden çok daha fazla zevk alınabilir.

[spo1=filmin ilgi çeken yanları]örneğin her filmde aynı olayn değişik zamanlarda geçişi gösteriliyor.. marty uyanıyor, "anne" diyor ve cevap: "iyisin, bilmemkaç yılındayız" gibi.. ya da filmlerin sonunda heyecan olsun diye korkak denmesine sinirlenip olayı yokuşa sürmesi..
ya da 2. filmde tv de oynayan bir clint eastwood filminde demirden can yeleği görmesi ve 3. filmde kullanması.. daha bi sürü şey vardır benim aklımda kalmayan ya da yakalayamadğım[/spo][signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu filmi izlemyen varsa hakikaten yaşlandık demektir :) Çocukluğumuzun efsanelerinden. Çocukken anlamadığım bir iki espriyide şimdi izlediğimde anladım :) (Calvin Cline :P) Ayrıca filmde En sevdiğim adamalrdan biri olan Clint Eastwood'a göndermeler diz boyu ki süper bişi :) Ama TRT'nin bu filme yaptığı yeni seslendirmleri hiç beğenmedim. Clara'nın sesi çok kötüydü. Ayrıca doktorun "Tanrım büyüksün!!" lafı hiç bir filmde geçmedi. Gene de izlenmelik bir film. Ne kadar çıkarsa o kadar seyredilir.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...