SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Bu hafta baya sıkıntılı geçiyor server a bağlanma konusunda Benim launcher 2 saattir offline mod çekerek bağlanamıyor ,exe file da yemedi. Birkaç kez 2. karakteri soktuğumda karakter seçimi sırasında "socket closed" hatası verip durdu. Bugün tek karakterle bile bağlanamadım. Sıkıntı nedir? bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?5,7495049 Internet kaynakli o ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Tranquility is currently being subjected to a DDoS attack. Please bear with us while we reinforce the hamsters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bugun de vardi yine sorun ogleden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omitiT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Bugün ki downtime dan sonra EvE Online a hiç bir şekilde giremiyorum. En baştan yükledim ama sonuç aynı... Launcher boş ekran beklerken bir süre sonra mesaj ortaya çıkıyor. DNS leri Free DNS ler ile değiştirdim ama sonuç değişmedi. Çözüm ile ilgili bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 koskoca oyun ne hallere düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bi hale düştüğü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bendemi geneldemi sorun var.. launcher offline modda çakıldı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar