SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Bu hafta baya sıkıntılı geçiyor server a bağlanma konusunda Benim launcher 2 saattir offline mod çekerek bağlanamıyor ,exe file da yemedi. Birkaç kez 2. karakteri soktuğumda karakter seçimi sırasında "socket closed" hatası verip durdu. Bugün tek karakterle bile bağlanamadım. Sıkıntı nedir? bilen varmı
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?5,7495049 Internet kaynakli o ya :(
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Tranquility is currently being subjected to a DDoS attack. Please bear with us while we reinforce the hamsters.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bugun de vardi yine sorun ogleden sonra.
omitiT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Bugün ki downtime dan sonra EvE Online a hiç bir şekilde giremiyorum. En baştan yükledim ama sonuç aynı... Launcher boş ekran beklerken bir süre sonra mesaj ortaya çıkıyor. DNS leri Free DNS ler ile değiştirdim ama sonuç değişmedi. Çözüm ile ilgili bilgisi olan var mı?
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bendemi geneldemi sorun var.. launcher offline modda çakıldı kaldı
Öne çıkan mesajlar