Laorx Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 DoGMeaT said: yanlış anlamayın size hak vermiyor değilim çalışmak cidden sıkıntı hele başkasının yanında şimdi mesela vergisel durumlar yüzünden bizim holding 5 e bölünmüş durumda kuzinle benim üstüme olan firmanın sadece ofisi var , icraatı, üretimi fln sıfır ama şirket benim üstüme oldugu için çok iyi orda calısma şartları pinpon masamız var bilardo var ps4 var hiç olmadı projeksyondan film izliyoruz dizi fln zaman geçiyor 4 saatlik mesai nasıl bitiyor anlamıyorum ofisten cıkamıyorum ama babamların cok sıkıcı ofisi var asıl HQ diyebileceğimiz,270 çalıuşan fln var bilmiyorum i dont care yani orda ki ofiste inanın patlayacak gibi oluyorum stajyerler bi de sekreterler fln olmasa gün geçmiyecek sürekli onlara fln iş oluyorum sıkıntıdan hele babam yoksa ofiste , sürekli gelip darlayan birileri oluyor yiğit bey şu iş ne oldu bu iş ne oldu diye , lan CEO yuz tamam da her işi biz mi yapacaz amelelikten bi farkı olsun yani ne anladım ? kısacası başkasının yanında calısmak cidden cok sıkıcı babanız olsa bile hiç önermem kendi ofisinizi açın cok daha eglenceli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 gercek mi la bu kopeketi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 "roket adam" said: ginaly said: "roket adam" said: di said: Turkiye'de patron dedigin adam bildigin bakkal dukkani sahibi, sen de mal ceken hamal. Ek olarak ozellikle IT gibi sektorlerde her isten anlaman her ise kosman bekleniyor. Yurt disinda is ararken en cok zorlandigim konu bu oldu resmen, her ise kosmaya alismissin ama adamlar bir ya da iki konuda uzman kisi ariyor. 3 tane 4 tane sey bildigini soyleyince killaniyolar, uzman lazim bize diyolar. Daha geçen haftaki toplantıda 'DİKEY UZMANLIK PAALI ARGADAŞLAR, ŞEYEDEMİYOZ, HERKES HER İŞİ YAPABİLECEK HEDEFİMİZ BU. AĞ GÜVENLİĞİNE BAKAN ADAM KULAKLIK DA SATACAK, KULAKLIK ÜRÜN YÖNETİCİSİ SİPARİŞ DE GEÇECEK, BU KADAR BASİT' dedi bizim genel müdür. Dİkey uzmanlık pahalı. Şu ülke kadar 'bilginin' değersiz olduğu tek bi yer daha yok ya. Şaka gibi. iş kuran adam iş bilen adam olmadığından oluyor bunlar hep. iş bilen adam da "oku, diplomanı al, büyük şirkette maaşlı işe gir" ile yetiştiriliyor. bir neslin bu çarkı kırması lazım. neden biz olmayak? Ne yapak? Bu çarkı kırmaya aday neslin bir mensubu olarak bi fikir versene. Valla yolumu kaybettim. kosgeb sanayii bakanlığı tubitak vs hibelerine yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 e iyi de ne iş yapalım? kosgeb teydeb çok zor değil yeter ki ar-ge yapılacak bir şey olsun, iş konusu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Bende ev bulmadan evden çıkacağım yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bu iş bulmadan işden çıkanlar konusu başka kapıya hadi gülüm. hem bura kişisel onun yeri yaparsan gündem olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 BabacumMostors said: e iyi de ne iş yapalım? kosgeb teydeb çok zor değil yeter ki ar-ge yapılacak bir şey olsun, iş konusu olsun e abi kafayı çalıştırcan onun için de aslında çalıştırmaya da gerek yok git silikon vadisinde tutan bi start-up'ı al mesela biraz değiştirip sun kosgeb'e, %70 kabul alırsın allayıp pullamayı bilirsen. ha onun hammalığı ile uğraşmak mı yoksa mis gibi corporate'de maaşlı iş mi? orası sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 beyaz yaklısın beyaz yakalı kal, giy hadi gömleği gravatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 iki sene götümü sıksam çok daha iyi para kazanabilirim şu işle de başlangıç sermayesi de yok amk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 DoGMeaT said: ben anlamıyorum paranız yoksa , iş canınızı sıkıyorsa çalışmayın şurada koptum ben. paramız yok, iş de canımızı sıkıyor. çalışmayıp kafamıza mı sıkalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kozalak said: beyaz yaklısın beyaz yakalı kal, giy hadi gömleği gravatı kırmızı pantulla, iron maiden tshirt'ü ile gidiyorum ben işe sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 slip mayoyla geliyorum ben işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 corporate maaşlı iş içinde çok rakip var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 senko said: "roket adam" said: ginaly said: "roket adam" said: di said: Turkiye'de patron dedigin adam bildigin bakkal dukkani sahibi, sen de mal ceken hamal. Ek olarak ozellikle IT gibi sektorlerde her isten anlaman her ise kosman bekleniyor. Yurt disinda is ararken en cok zorlandigim konu bu oldu resmen, her ise kosmaya alismissin ama adamlar bir ya da iki konuda uzman kisi ariyor. 3 tane 4 tane sey bildigini soyleyince killaniyolar, uzman lazim bize diyolar. Daha geçen haftaki toplantıda 'DİKEY UZMANLIK PAALI ARGADAŞLAR, ŞEYEDEMİYOZ, HERKES HER İŞİ YAPABİLECEK HEDEFİMİZ BU. AĞ GÜVENLİĞİNE BAKAN ADAM KULAKLIK DA SATACAK, KULAKLIK ÜRÜN YÖNETİCİSİ SİPARİŞ DE GEÇECEK, BU KADAR BASİT' dedi bizim genel müdür. Dİkey uzmanlık pahalı. Şu ülke kadar 'bilginin' değersiz olduğu tek bi yer daha yok ya. Şaka gibi. iş kuran adam iş bilen adam olmadığından oluyor bunlar hep. iş bilen adam da "oku, diplomanı al, büyük şirkette maaşlı işe gir" ile yetiştiriliyor. bir neslin bu çarkı kırması lazım. neden biz olmayak? Ne yapak? Bu çarkı kırmaya aday neslin bir mensubu olarak bi fikir versene. Valla yolumu kaybettim. kosgeb sanayii bakanlığı tubitak vs hibelerine yardır. KOSGEB ve diğer tüm startup accelerator'ler da tam türk kafasıyla ilerliyor, yaptığına yapacağına pişman olursun. Hadi onu bunu geçtim böyle bi memlekette girişimci olmak zaten halihazırda bin kat sıkıntılı bi olay, hatta girişimci olmayı geçtim patron olmak da zor. Bu denli istikrarsızlığın olduğu bi orta Tam mesajı yazarken kestim ve biir sürü bahane sıraladığımı fark ettim. Şu sıralar kendimi epey başarısız hissediyorum ve her seferinde başarısızlığıma bahaneler uydurduğumu fark ettim, haklı bahaneler de var, dandik olanlar da, çoğu haklı bahane, ama özet olarak baktığında eskiden daha çözüm odaklı bi adamdım, artık şikayet ediyorum. Bu kötüye gidişi gösteriyor. Seyir defterime not alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Sequo gibi birileri yokmu parası bol, yatırım yapacak yer arayan.Ha o Yarışmalar düzenliyor ama o da bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ben ufaç çaplı yedek parça fabrikası gibi bişey açayım diyorum ama ne üretcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 yedek parça gibi bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 cıvata somun falan bişiler üretsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 "roket adam" said: senko said: "roket adam" said: ginaly said: "roket adam" said: di said: Turkiye'de patron dedigin adam bildigin bakkal dukkani sahibi, sen de mal ceken hamal. Ek olarak ozellikle IT gibi sektorlerde her isten anlaman her ise kosman bekleniyor. Yurt disinda is ararken en cok zorlandigim konu bu oldu resmen, her ise kosmaya alismissin ama adamlar bir ya da iki konuda uzman kisi ariyor. 3 tane 4 tane sey bildigini soyleyince killaniyolar, uzman lazim bize diyolar. Daha geçen haftaki toplantıda 'DİKEY UZMANLIK PAALI ARGADAŞLAR, ŞEYEDEMİYOZ, HERKES HER İŞİ YAPABİLECEK HEDEFİMİZ BU. AĞ GÜVENLİĞİNE BAKAN ADAM KULAKLIK DA SATACAK, KULAKLIK ÜRÜN YÖNETİCİSİ SİPARİŞ DE GEÇECEK, BU KADAR BASİT' dedi bizim genel müdür. Dİkey uzmanlık pahalı. Şu ülke kadar 'bilginin' değersiz olduğu tek bi yer daha yok ya. Şaka gibi. iş kuran adam iş bilen adam olmadığından oluyor bunlar hep. iş bilen adam da "oku, diplomanı al, büyük şirkette maaşlı işe gir" ile yetiştiriliyor. bir neslin bu çarkı kırması lazım. neden biz olmayak? Ne yapak? Bu çarkı kırmaya aday neslin bir mensubu olarak bi fikir versene. Valla yolumu kaybettim. kosgeb sanayii bakanlığı tubitak vs hibelerine yardır. KOSGEB ve diğer tüm startup accelerator'ler da tam türk kafasıyla ilerliyor, yaptığına yapacağına pişman olursun. Hadi onu bunu geçtim böyle bi memlekette girişimci olmak zaten halihazırda bin kat sıkıntılı bi olay, hatta girişimci olmayı geçtim patron olmak da zor. Bu denli istikrarsızlığın olduğu bi orta Tam mesajı yazarken kestim ve biir sürü bahane sıraladığımı fark ettim. Şu sıralar kendimi epey başarısız hissediyorum ve her seferinde başarısızlığıma bahaneler uydurduğumu fark ettim, haklı bahaneler de var, dandik olanlar da, çoğu haklı bahane, ama özet olarak baktığında eskiden daha çözüm odaklı bi adamdım, artık şikayet ediyorum. Bu kötüye gidişi gösteriyor. Seyir defterime not alayım. benim diceklerimi sen demişsin zaten herşey perfekt olsaydı herkes başarılı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Fistan said: cıvata somun falan bişiler üretsem ? üretim pis iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Benimkiler üretiyor boş ver hayvan gibi para lazım, hayvan gibi de stok lazım oda hayvan gibi para eder. Onların birde kaplama derdi ooo da bi küçükbaş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ee ne yapcam lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 boş zaman olsa mobil fln rahat yardırırım da ben zaman yaratamıyorsun işte kolay kolay çok çalışkan olmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 danışmanlık şirketi açayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kim ne danışcak sana? inşaat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar