Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 DLSKMVSDLŞKVMSDLKBM OLABİLİR AMA AŞŞA İNCEZ DİYELİM SERDAR KIRTASİYEYE GİDELİM ÇÜNKÜ KAFAMA ARABA ÇARPTIĞI İÇİN İZİN VERMİYOLAR
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sayenizde atakentten taşınmaya karar verdim ve taşındım.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 çok yakınız lan hadi buluşuyoruz didim 4ün ordaki parkta
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Haftaya buluşuruz daha taşınmadım.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kemalsiz olmaz kaç yaz tatilimi o parkta geçirdim kemal sayesinde fsf
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Black-ice said: kemalsiz olmaz kaç yaz tatilimi o parkta geçirdim kemal sayesinde fsf sen kaykaylı spastiği biliyon o zamamn sdvkdlssd
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 yok bilmiom la o eski heral lise ve sonrası orada benim
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 EV HEDİYESİYLE GİDELİM BİZE MERCİMEK KÖFTESİ YAPSIN
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Cons said: BU ARADA YİNE KOMŞU OLDUK AMK SERDAR KIRTASİYEYE GİDELİM Olm siz bostanlıdaki o şimdi barlarla dolan sokağa taşınmamış mıydınız tee biz çocukken geri mi taşındınız didimlere? Ben de mavişehirdeyim artık. Didim 4 ten 2009da taşındık. Çok özlüyorum lan. Cons said: kemalde olcakmı Olurum olm kaçar mı :D Cons said: Black-ice said: kemalsiz olmaz kaç yaz tatilimi o parkta geçirdim kemal sayesinde fsf sen kaykaylı spastiği biliyon o zamamn sdvkdlssd Yok yaa gördün olm, sordun bile. ben de anlattım eskiden kaykayla takılırdı die. Ama kaykaylı değildi işte sen gördüğünde, o joystickli elektrikli engelli arabalarından kullanıyodu.
Öne çıkan mesajlar