Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 DLSKMVSDLŞKVMSDLKBM OLABİLİR AMA AŞŞA İNCEZ DİYELİM SERDAR KIRTASİYEYE GİDELİM ÇÜNKÜ KAFAMA ARABA ÇARPTIĞI İÇİN İZİN VERMİYOLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sayenizde atakentten taşınmaya karar verdim ve taşındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 çok yakınız lan hadi buluşuyoruz didim 4ün ordaki parkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kemalde olcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Haftaya buluşuruz daha taşınmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kemalsiz olmaz kaç yaz tatilimi o parkta geçirdim kemal sayesinde fsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 evine sıçacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Black-ice said: kemalsiz olmaz kaç yaz tatilimi o parkta geçirdim kemal sayesinde fsf sen kaykaylı spastiği biliyon o zamamn sdvkdlssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 yok bilmiom la o eski heral lise ve sonrası orada benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 newfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 EV HEDİYESİYLE GİDELİM BİZE MERCİMEK KÖFTESİ YAPSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Cons said: BU ARADA YİNE KOMŞU OLDUK AMK SERDAR KIRTASİYEYE GİDELİM Olm siz bostanlıdaki o şimdi barlarla dolan sokağa taşınmamış mıydınız tee biz çocukken geri mi taşındınız didimlere? Ben de mavişehirdeyim artık. Didim 4 ten 2009da taşındık. Çok özlüyorum lan. Cons said: kemalde olcakmı Olurum olm kaçar mı :D Cons said: Black-ice said: kemalsiz olmaz kaç yaz tatilimi o parkta geçirdim kemal sayesinde fsf sen kaykaylı spastiği biliyon o zamamn sdvkdlssd Yok yaa gördün olm, sordun bile. ben de anlattım eskiden kaykayla takılırdı die. Ama kaykaylı değildi işte sen gördüğünde, o joystickli elektrikli engelli arabalarından kullanıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ben bergamadaydım ya tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bana izmirde iş bulsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 koctas.com.tr paran varsa yatas/enza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar