WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 işsizlikte son noktalardan, hadi hemşire, itfaiyeci, tamirci falan anlarım da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 memelerin kocaman değil diye kıskandın mı wanted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 cosplaycileri bir bir not alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 nazi üniformasıyla gidiyo bizim dallamalar cosplay'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Ren said: çok saçma diyen 7/24 futbol tartışıyor ne bileyim üstüne gidiyor forma alıyor mesela. neden drogba forması alıyorsunuz. hayır Ren said: akşam eve gidince açıyorsunuz film izliyorsunuz, cek sperov gözüne bant kafasına korsan şapkası takıyor, ayılıyor bayılıyorsunuz. hayır Ren said: bunları geçtim lan hepiniz rp yaptınız be. hayır Ren said: neymiş fiction şeyler giyiyorlarmış çok saçmaymış. benim beynim yetemiyor demiyor çok saçma diyor. hahaha hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ben yağmayı değil de izlemeyi çok seviyorum yoksa belime, kafama havlu takıp her banyo sonrası Pi olmuyor değilim hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Cosplay falan tarzı olaylara laf atmak kimse kusura bakmasın da direkt Tayyip kafası gibi geliyor bana. Böylesi şeylerle dalga geçmek ergen atarı gibi. Benim de evde kostüm diktiğim yok, cosplay resimlerinin de genelde gülme amaçlı olanlarına denk gelirim ama ne kimseye zararları var ne de rahatsız edici bir yanları. Bırakın takılsınlar, ben de evde Nerf Gunla sağa sola ateş ediyorum. Yoruma gel "Sa bu qim" :D Anlayana kadar Naruto'nun laflarından sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 life of pildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 başkasının kafasından yarattığı okunup/izlenip geçilecek karakteri gerçek sanıp ona benzemeye çalışan insanlara beynimiz yetmiyor ayrıca japon çizgi filmi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 cosplay sevmem ama cosplayci kızlar çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 %90ı çöp arada çıkıyo işte onlarında fanboyları oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 güzel kız niye cosplay yapar ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 yakıştığı için yapar mmmpppphhhh bir de biz bakıp sıvazlayalım diye senin cosplay yapan ana bacına sıvazlasalar iyi mi olur? bence olur.. cosplay lan bu fantaz, tetikleyici bir görsel unsur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ama siz anama bacıma sıvazlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 terbiyesizleştiğinde daha tatlı oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 kız türkse 6/10 güzelliği vardır. cosplayde de memcükler genelde ortaya çıkarıldığı için hedef şaşırtmaç yapıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 BabacumMostors said: ama siz anama bacıma sıvazlamayın sana sıvazlasak tatlı çocuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 kim demiş yapamıyorlar diye en son sayfada baya baya cosplay yapmış işte ablamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 cosplayciler hep koca memeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 en iyi cosplay nü cosplay keeehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Sparkcaster said: BabacumMostors said: ama siz anama bacıma sıvazlamayın sana sıvazlasak tatlı çocuk? o kocaman ellerinle sıvazla bağa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bana kalsa ben erkeklere cosplay yaptırtmam. hele böyle poposu beli açık türde şeyler yapınca çoğu çamur gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 nudist beach officer aikuro mikisugi cosplayi yapacam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 çirkin kizin cekici oldugu bisey yatakta iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 cosplay zaten yatakta iyi giderden çıkmış birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar