Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Abso material ayarlarında bi bozuklukmu var? neden o kadar opak o bardak?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Abso Refract'i kapa. Sadece reflect olmalı[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Sphere, 28 Aralık 2004 22:27 tarihinde demiş ki: Resmi bu hale nasıl getırıyorsunuz?Ben aynısını yaptım mos mor bir alet cıktı ortaya ancak yarısını görebildim siz hepsini nasıl gorebılıyorsunuz?Bunun yolunu soylermısınız ? sphere, sorununu anladım desem yalan olur. ama tahmin ettiğim kadarıyla 3dsmax'İn arayüzüyle ilgili sıkıntı yaşıyorsun. yani objeni create ettin de perspektif ekranında tam olarak mı göremiyorsun? biraz açarsan derdini bakacağız çaresine.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Sensible, 28 Aralık 2004 23:49 tarihinde demiş ki: Abso Refract'i kapa. Sadece reflect olmalı refraction, kırılma indisi ortamdan farklı olan her saydam cisimde olması gereken bir hesap. kapatırsan ayna olur.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Sufi bardaktan sonra aşağıdaki örnekteki gibi çalışmalara geçelim. yaparsın demi böle bişiler [spo1=3ds max][/spo][signature][hline]i love this game!Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 oha fistan oha dan ba$ka bi$ey diyemiorum elin oglu 3dsmax'le mi yapmı$ onu yoksa gerçek foto mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bir sonraki amaçım insan yüzü yapmak. Çok güzel tutoriallar buldum bir de ne dediklerini anlarsam olay bitti. İlk iş kendi yüzümü yapacam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 aşık oldum :utaniem: suficim böyle bir çalışma için tutorial yaz ciğerimi yee =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Face Tutorial :) yapabilene :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 tutorial diilde böle daha çok örnek yokmu hayatımın kadınını bulucam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 olayı karıştırmayalım şimdi:) buradaki olayın modellemeyle pek ilgisi yok. çünkü bu tür modeller elle yapılmaz. buradaki model büyük ihtimalle facegen türü bir programın çıktısı ya da direk olarak canlı bir modelden scannerla alınıp rötüşlanmış. saç ve kirpikler zaten pluginlerle yapılıyor. rexar'ın işi gücü saçla başla uğraşmak zaten. kaşlar büyük ihtimalle plugin değil, texture ile halledilmiş. bu açıdan boyut göremediğimiz için kestirmek zor. buradaki bütün olay modele kaplanmış olan texturede. bu da model yapandan çok 3d modeller üzerinde boyama çalışması yapan ilüstratörlerin dalı. kandırın horace'ı hazırlasın texture'ını, geri kalanını hallederiz :-)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bu da o kafanın geri kalanının tutoriali :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 valla ben onu 3ds max ile ilgili bi siteden buldum. tutorial şeklindeydi hemen kaçtım.nası olsa sufi yapar bize diye.[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Cok istiyosanız ben yazıyım sıze bı tane face tutor, smiley yapar durursunuz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: horacegoesskiing, 24 Kasım 2003 17:28 tarihinde demiş ki: suficim eline sağlık yine. ben utanmaya başladım artık mecbur bırakıyosun beni de tuto hazırlamaya... :) dyro sen de kapmışın olayı güzel olmuş...[hline] ..scripta manent utanma (yınız) ya :D.hazırlayın ogretiler gercekten cok iyi olur[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 tesekkurler sufi[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Abi neden bunların dibinde paşabahçe yazmıyo ? :-p eheh elinize sağlık. özendim walla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar