Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Tutorial] 3dsmax ile ince belli çay bardağı

Sufi

Öne çıkan mesajlar

said:
Sphere, 28 Aralık 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
Resmi bu hale nasıl getırıyorsunuz?Ben aynısını yaptım mos mor bir alet cıktı ortaya ancak yarısını görebildim siz hepsini nasıl gorebılıyorsunuz?Bunun yolunu soylermısınız ?

sphere, sorununu anladım desem yalan olur. ama tahmin ettiğim kadarıyla 3dsmax'İn arayüzüyle ilgili sıkıntı yaşıyorsun. yani objeni create ettin de perspektif ekranında tam olarak mı göremiyorsun? biraz açarsan derdini bakacağız çaresine.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 28 Aralık 2004 23:49 tarihinde demiş ki:
Abso Refract'i kapa. Sadece reflect olmalı

refraction, kırılma indisi ortamdan farklı olan her saydam cisimde olması gereken bir hesap. kapatırsan ayna olur.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

olayı karıştırmayalım şimdi:) buradaki olayın modellemeyle pek ilgisi yok. çünkü bu tür modeller elle yapılmaz. buradaki model büyük ihtimalle facegen türü bir programın çıktısı ya da direk olarak canlı bir modelden scannerla alınıp rötüşlanmış. saç ve kirpikler zaten pluginlerle yapılıyor. rexar'ın işi gücü saçla başla uğraşmak zaten. kaşlar büyük ihtimalle plugin değil, texture ile halledilmiş. bu açıdan boyut göremediğimiz için kestirmek zor. buradaki bütün olay modele kaplanmış olan texturede. bu da model yapandan çok 3d modeller üzerinde boyama çalışması yapan ilüstratörlerin dalı. kandırın horace'ı hazırlasın texture'ını, geri kalanını hallederiz :-)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 24 Kasım 2003 17:28 tarihinde demiş ki:
suficim eline sağlık yine. ben utanmaya başladım artık mecbur bırakıyosun beni de tuto hazırlamaya... :)

dyro sen de kapmışın olayı güzel olmuş...[hline] ..scripta manent

utanma (yınız) ya :D.hazırlayın ogretiler gercekten cok iyi olur[signature][hline]icqmsn

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...